Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

nash. 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na pořádnou porci zábavy, která si bude utahovat z tématu. Místo toho jsem se dočkal bezradné nudy, která se s každou další minutou stává otravnější. I když se občas nějaký fórek povede, je beznadějně utopen pod nánosem ubíjející nudy a otravné doslovnosti, která parodii v podstatě brání pořádně se do originálu zakousnout a vytěžit z něj cokoli co by rozesmálo. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Sledovat parodii na Twilight je jako zvracet žaludeční šťávy do záchodové mísy, která se snaží vykládat vtipy, nicméně od dua Friedberg, Seltzer jsem viděl i trapnější počiny a vlastně si ti dva zaslouží poděkování, protože ve světle jejich opusu se ona slavná sací červená knihovna potopila do ještě hlubší žumpy. Trvám však na tom, že současný boom metrosexuálního pseudoupírství by si zasloužil ztrestat mnohem důsledněji.. A jen tak mimochodem, Jenn Proske, co se vzhledu i herectví týká, strčí tu osobní spermobanku…, pardon, chtěl jsem říct krevní banku, Edwarda Cullena Patyzóna hravě do kapsy.. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Vlkodlačí humor, Black Eyed Peas nebo objednávka číny fajn, ale tím bohužel končíme. Problémem upíří parodie překvapivě není to, že by byla až tak nechutná nebo strašná, spíš jen nudná. Naštěstí se stopáž pořád drží sotva na hranici adekvátní pro celovečerní film a fekální humor byl prakticky vymýcen. Druhá hvězda tak přistála jen za relativní neškodnost, protože pocit, že tenhle scénář byl napsán za odpoledne a že do Twilight se dá strefovat o poznání snadněji, zůstává až příliš výrazný. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

23.10.2010 ~ Parodie mají jakous takous šanci na úspěch ve chvíli, kdy si berou na paškál ideálně žánr nebo alespoň větší skupinu známějších filmů. Pokud je ale středobodem parodovaného vesmíru něco, co samo o sobě je v originále v podstatě parodií, nevím, čeho jsem vlastně čekal, že se mi dostane. Zřejmě jsem se nechal ukolébat informacemi o minimu amerického nevtipu, tedy méně trapného sexistického a fekálního humoru. Na zbytek jsem bohužel zapomněl. ~ Nemyslím, že je nutné nějak dlouze představovat předlohu, jde jednoduše o sérii Stmívání, upíry a vlkodlaky skrývající se mezi námi a jejich "třídní boj". Tady se celá tahle série paroduje sice alespoň trochu vtipným způsobem, stále jde ale o typicky pitomý humor (chtěl jsem napsat americký, ale raději přibrzdím). Největším problémem parodie je, když víte, že to či ono je parodií a že by to tudíž mělo vyloudit svým přitažením za vlasy vzhledem k originálu úsměv, ale pokyn k němu mozek prostě nevydá. A mohu vás ujistit, že se nejedná o neurologický problém. ~ Tahle parodie není jednoduše nijak zvlášť vtipná. Autoři se snažili, ale moc tomu nedali a na výsledku je to vidět. Zparodovány jsou naprosto všechny nejznámější části upíří romance, ale když už v předloze se muselo některým scénám přinejmenším škodolibě uculovat, tady už se jedná o čistokrevnou zbytečnou trapnost. Pokud jste tedy viděli epesní parodické snímky jako "Děsnej doják" a podobné nechutné nevtipné trapné americko-imbecilně nezábavné (ne, nemůžu se udržet) komedie, tady sice chybí nechutnost, všechno ostatní ale zůstává, takže jsme si moc nepomohli, smažeme to, zapomeneme na to a raději si počkáme na další hloupoučké příběhy trojúhelníku Belly a Sebastiána se třpytivým vocasem. Na tohle dílo kašlete, než celý tenhle film je vtipnější Bellina replika z prvního dílu v altánku o tom, že v šestnácti letech cítí, jak stárne. A takové zjištění je po zkouknutí téhle "komedie" dosti smutné. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Twilight sága si o zparodování přímo říkala, a tohle se povedlo. Svojí inteligencí to sice Twilight nepřevyšuje, ale bavil jsem se od začátku do konce a to je hlavní. Nejsem žádný zavilý odpůrce této ságy (jedničce jsem dal dokonce slušné 3 hvězdy), ale samozřejmě to za nic extra nepovažuju a tudíž mi tahle parodie přišla vhod a rparádně mě rozveselila. Team Jacob/Edward je prostě božííí :). /viděno na PC (WorkPrint): 80% a 4*/ ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kde na Beccu (Jenn Proske) zaútočí skupinka tří zlých upírů a Becce bylo řečeno, aby je postříkala sprejem, tak to udělá ale oni unhou, avšak sprej vystříkne do očí dívce, co má napsané na triku „Buffy“, což je odkaz na seriál Buffy, přemožitelka upírů (od r. 1997). (Varan)
  • V scéne, kde Beccin (Jenn Proske) otec je na gauči XXL zmrzlinu, sa pozerá na film Mucha (1958) (Melios)
  • Film se natáčel v Sheverportu, v Mindenu a v Bossier City v Lousině. (rafix)

Reklama

Reklama