Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

dex2man 

všechny recenze uživatele

Imbecilní Twilight si o zparodování přímo koledoval,ale Vampires Suck se to moc nedaří..sice vystihuje blbost originálu i většinu trapných momentů(a že jich je),ale neumí s tím nijak naložit.Chybí originální nápady a většinou i vtipné momenty a VS se tak stává spíš kopií s jíným obsazením,než trefnou parodií... ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Nebudem sa tváriť, že je tento film pod moju úroveň, lebo som divák s vyberaným vkusom. Trt makový. Zasmiala som sa, pobavila a užila si príjemné zadosťučinenie za to, že twilightové šialenstvo mi pije krv už dosť dlhú dobu (a bohužiaľ asi aj piť bude, kým ho nevystrieda iná tínedžerská sračka). Čítala som prvú knihu a pozrela si obidva filmy, len aby som bola férová, že aspoň nadávam na to, čo poznám. Viem teda presne, čo na Twilight ságe neznášam a v tomto filme si z toho poriadne vystrelili tvorcovia aj za mňa. Nádherne vystihli všetky romantické obludnosti, ktoré bolo treba sparodovať - a ako podotýkajú aj iní hodnotiaci, zaobišli sa pri tom bez fekálnych či sexuálnych nechutností, čo iste napomáha príjemnejšiemu dojmu z filmu. Tých 77 minút nepatrí medzi výkvet komediálnej kinematografie, ale určite je dôstojným nasledovníkom toho, čo sa dalo pozerať predtým, než na niekoľko rokov zavládol v paródiách chaos a nechutnosť. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na pořádnou porci zábavy, která si bude utahovat z tématu. Místo toho jsem se dočkal bezradné nudy, která se s každou další minutou stává otravnější. I když se občas nějaký fórek povede, je beznadějně utopen pod nánosem ubíjející nudy a otravné doslovnosti, která parodii v podstatě brání pořádně se do originálu zakousnout a vytěžit z něj cokoli co by rozesmálo. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

23.10.2010 ~ Parodie mají jakous takous šanci na úspěch ve chvíli, kdy si berou na paškál ideálně žánr nebo alespoň větší skupinu známějších filmů. Pokud je ale středobodem parodovaného vesmíru něco, co samo o sobě je v originále v podstatě parodií, nevím, čeho jsem vlastně čekal, že se mi dostane. Zřejmě jsem se nechal ukolébat informacemi o minimu amerického nevtipu, tedy méně trapného sexistického a fekálního humoru. Na zbytek jsem bohužel zapomněl. ~ Nemyslím, že je nutné nějak dlouze představovat předlohu, jde jednoduše o sérii Stmívání, upíry a vlkodlaky skrývající se mezi námi a jejich "třídní boj". Tady se celá tahle série paroduje sice alespoň trochu vtipným způsobem, stále jde ale o typicky pitomý humor (chtěl jsem napsat americký, ale raději přibrzdím). Největším problémem parodie je, když víte, že to či ono je parodií a že by to tudíž mělo vyloudit svým přitažením za vlasy vzhledem k originálu úsměv, ale pokyn k němu mozek prostě nevydá. A mohu vás ujistit, že se nejedná o neurologický problém. ~ Tahle parodie není jednoduše nijak zvlášť vtipná. Autoři se snažili, ale moc tomu nedali a na výsledku je to vidět. Zparodovány jsou naprosto všechny nejznámější části upíří romance, ale když už v předloze se muselo některým scénám přinejmenším škodolibě uculovat, tady už se jedná o čistokrevnou zbytečnou trapnost. Pokud jste tedy viděli epesní parodické snímky jako "Děsnej doják" a podobné nechutné nevtipné trapné americko-imbecilně nezábavné (ne, nemůžu se udržet) komedie, tady sice chybí nechutnost, všechno ostatní ale zůstává, takže jsme si moc nepomohli, smažeme to, zapomeneme na to a raději si počkáme na další hloupoučké příběhy trojúhelníku Belly a Sebastiána se třpytivým vocasem. Na tohle dílo kašlete, než celý tenhle film je vtipnější Bellina replika z prvního dílu v altánku o tom, že v šestnácti letech cítí, jak stárne. A takové zjištění je po zkouknutí téhle "komedie" dosti smutné. ()

Hismael 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tohle je aspoň malý krok správným směrem. Je potřeba vidět minimálně první dva díly Stmívání, jinak se na to nemá cenu dívat. Příběh je v základu zparodovaná kopie prvního dílu + pár věcí z druhého. Takže čím méně se nemuselo přemýšlet nad dějem, tím více se mělo přemýšlet nad parodovanými částmi. Těch povedených je víc jak polovina a častokrát dobře trefené do originálu. Zbytek už je horší. Kdybych měl hodnotit podle zábavy, tak je Vampire suck zajímavější než oba dva první díly Stmívání dohromady. 3 hvězdy je hodně a 2 zase málo... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Becca (Jenn Proske) sedí před domem, projede kolem ní auto s jejími spolužáky, kteří jedou na ples. V další scéně, kdy přijede autem Alice (Helena Barrett), k ní Becca nastoupí, ale jedou na ples opačným směrem než spolužáci Beccy. (Rose.Doesnow)
  • V scéne, kde Beccin (Jenn Proske) otec je na gauči XXL zmrzlinu, sa pozerá na film Mucha (1958) (Melios)

Reklama

Reklama