Reklama

Reklama

Škola skončila, zkoušky jsou složené a nastal čas vrhnout se do opravdového života. Ale předtím než se 13 kamarádů z Mezinárodní střední školy v Praze rozuteče do světa, hodlají uspořádat večírek, jaký tady ještě nebyl. Nápad uspořádat nelegální párty v největším místním bazénu je přijat všemi a její přípravy jsou v plném proudu. Ale co začne jako noc všech nocí, se rychle změní v boj na život a na smrt. Tajemný maskovaný zabiják začíná svůj lov. Studenti panikaří a začíná jim docházet, že vrahem musí být jeden z nich... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (276)

HoneyBunny odpad!

všechny recenze uživatele

Od televize jsem odešla ve dvou třetinách filmu. Žádná škoda. U vyvražďovaček byste (ať už je to jakákoli kravina - a že tohle je pěknej blábol) alespoň neměli vědět, kdo je vrah. Dost bych se mýlila, kdyby to nebyl ten týpek, co jezdí stejným autem jako vrah (Toyota) a v době zabijačky nikdy není s partou (podobně vtipný byl Sběratel polibků, kde vrah i *** v české verzi mluvili úplně stejným hlasem). A i kdybych se netrefila, nevadí. Koukat na Bazén znovu, abych to zjistila, mě nikdo nedonutí. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

No viděl jsem i větší kraviny!!!Ty dvě hvězdičky jsou za tu jízdu tobogánem přímo na mačetu,a že jsem konečne viděl Liberecké vodní centrum,jelikož jsem tam ješte nebyl!Děj je stejný jako u desítek podobných filmu, pokud vám nevadili ,tak by vám neměl vadit ani tento!Parta mladých lidi po maturitě(i když dělali všichni maturitu asi po třicítce!) se jde bavit a objevi se vrah!Jediné co je snad trochu jiné je jen prostředí bazénu!Kdyby do hlavni role alepon obsadili atraktivní herečku,tak bych přihodil ještě jednu!!! ()

Reklama

Spock odpad!

všechny recenze uživatele

Někdy si po sledování filmu říkám, že jsem mohl tu dobu jeho trvání strávit nějakým jiným způsobem než jen nevěřícně kroutit před obrazovkou. Tento film je toho klasickým příkladem. „Herci a herecké výkony“ na úrovní napětím prošpikovaná atmosféra a nesmíme zapomenout a skvělé klišé, v podobě typizace maniaka a jeho motivů proč zabíjí ostatní. Takže jako vždy tady máme předvídatelné schéma děje. Uzavřený prostor ve kterém jsou všichni chyceni spolu s vrahem. Vážně mě ta „recyklace“ „klasických figur“ a skládání filmu s polotovarů, které byl úspěšně použity v jiném filmu moc nebaví. Kdyby bylo provedení alespoň takové jako v originále. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z klasických vyvražďovacích hororů. Některé scény se povedly, ale když už předem očekáváte, že skoro všichni zemřou a vždycky přežije jeden maximálně dva, případně se ve skupině objeví rozkol, je to trochu nudné. Většině scén jsem se spíše smála, než abych se u nich bála. A čeští herci se tam ani moc nestačili ohřát a už je zabili. Prostě nic moc. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Dalsi dovod preco sa oplati sledovat nemecku kinematografiu len jednym ockom a aj to len obcas. Ak aj nieco vyplodia, je to len raz za cas /vyborny Gannselov Die Welle/, ale tak toto bola kravina. Postavy konali nelogicky /niekedy vyslovene proti logike/, rezia neskusena a mizerna, strasidelna atmosfera je tuna ciste vakuum : presne to je Swinmming Pool -der Tod Feiert mit. 0 % ()

Galerie (12)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy se před školou absolventi domlouvají na noční illegální párty, je v záběru dívka, která si zapaluje cigaretu. Avšak ihned po střihu si tu samou cigaretu zapaluje znovu. (x_silver)
  • Přestože příběh filmu je zasazen do Prahy, interiéry bazénu se točili v Liberckém aquaparku a exteriéry v Příbrami. (x_silver)
  • Ve scéně, kdy jde Frank (John Hopkins) poprvé vraždit, nasedá do stříbrného auta značky Toyota, v jehož odraze je možné spatřit odraz kamery. (Pepy)

Reklama

Reklama