Reklama

Reklama

Assassin’s Creed

  • Velká Británie Assassin's Creed (více)
Trailer 8

Usvědčený vrah Callum Lynch (Michael Fassbender) je nedobrovolně vysvobozen z cely smrti jen proto, aby se stal součástí staletého boje mezi asasíny, templáři a španělskými inkvizitory. Jeho novým vězením se stává tajné zařízení Abstergo vybavené revoluční technologií Animus, která odhaluje v lidské DNA genetické vzpomínky a tím umožňuje vrátit se a prožít vzpomínky předků, které byly dosud ztracené v minulosti. Callum se díky Animusu propojí se svým prapředkem žijícím v Granadě a Seville v období španělské inkvizice v 15. století. Jmenuje se Aguilar de Nerha a je členem bratrstva asasínů, které už několik století vede skrytou válku s řádem templářů, svým odvěkým nepřítelem. Tajná organizace asasínů se zavázala chránit svobodnou vůli lidstva a snaží se zabránit tomu, aby se templáři s pomocí inkvizice zmocnili mocného artefaktu nazývaného Jablko Ráje. A právě tento artefakt je podle přesvědčení templářů nástrojem k ovládnutí celého světa. (Cinemart)

(více)

Diskuze

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Helo

tak pro mě byla dvojka takřka bezchybná, Brotherhood mě nebavil a Revelations bylo fajn, ale na dvojku nedosáhlo :D

na příspěvěk reagoval Helo

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

TheDarKnig , Darneth

tak tedy "vylepšit" v uvozovkách :D Pro mě byla i dvojka takřka bezchybná a stejně v Brotherhoodu a Revelation ten koncept "vylepšili" (pro mě spíš zhoršili, páč mi hlavně Brotherhood přišel docela nuda). Už jsem to někde psal, ale Black flag vs. Rogue bych viděl asi jako AC2 vs. Brotherhood/Revelations :)

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Darneth

Darneth (hodnocení, recenze)

Helo

jak už napsal TheDarKnig...co vylepšovat na IV? zatím mi to přijde spíš jako rozšíření, ale jako hru se silným příběhem a hrdinou/ač je templář/ to fakt nevidím. Už jsem těch návratů do Ameriky nějak přežraná :D 

j.linhi: osobně bych s koupí počkala a postupně si spíš tunila kompa a zatím i ty hry zlevní a Rogue třebas časem vyjde na pc taky a když ne a bude to shit, žádná škoda ;)

na příspěvěk reagoval Blackhand47, Helo

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Darneth

Já bych Rogue viděl spíše jako vylepšenou čtverku (která je vylepšenou trojkou :D ) a ta se mě líbila víc než trojka (z většiny). Takže si Rogue klidně dám, ale hlavní zvědavost upínám na ten Unity :)

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Darneth

Darneth

Darneth (hodnocení, recenze)

TwoFace

nadšení ohledně Rogue fakt nechápu...to už si zahraju znova trojku, kterou nemám nějak ráda. Unity přitom přináší mnoho nového i zajímavějšího, evokuje dvojku a brotherhood :)

na příspěvěk reagoval j.linhi, Helo

TwoFace

TwoFace (hodnocení, recenze)

Tak kolik lidí se začínalo zajímat o AC hned po prvním dílu? Většina fanoušků začala AC hrát až někdy po druhém díle... (já těsně před vydáním Brotherhood) a Discovery zase nemělo žádnou větší kampaň - spíš takový nenápadný titul. Kdežto třeba o Rogue slýchám poslední dobou víc než o Unity...

na příspěvěk reagoval Darneth

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Rychleji

tak Liberation jsem hrál a věděl jsem o tom i před tím než to vyšlo na PC, o Bloodlines jsem taky něco zaslechl a Rogue sleduji od počátku a věřím, že to vyjde i na PC (určitě, musí!), ale Discovery, o tom nic. Budu se muset podívat na youtube gameplaye, no :)

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Rychleji

Bloodlines mám na PSP, není špatný, ale člověku docela řekne v souvislosti s Revelations - co je Maria zač, jak se s Altairem dali dohromady apod..

Rychleji

Rychleji (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Není ani divu... Ubisoft se tady vydal cestou častého nešvaru dnešních velkých vývojářských firem. Udělal spin-off na konzole (zde přesněji na Nintendo a iOS). Takových assassínů je víc: AC: Altaïr's Chronicles, AC: Bloodlines, zmíněný AC II: Discovery, AC III: Liberation (později vydáno i pro PC, xbox a PS jako HD kolekce) a ve stínu Unity se táhne AC Rogue, který by měl vyjít v listopadu na "old-gen" konzole + nespočet mini-aplikací (http://en.wikipedia.org/wiki/Assassin%27s_Creed#Other_games). Je pak opravdu složité sledovat příběh a Ubisoft tak hru částečně pohřbívá (ne jen že fanouškům uniká celkový příběh, ale ještě musí platit za hry které nemají dostatečnou kvalitu na to, aby se udaly samy a ještě k tomu musí mít dané platformy - skoro u každé hry jiné, jupí!)

na příspěvěk reagoval Blackhand47, TheDarKnig

TwoFace

TwoFace (hodnocení, recenze)

Tak podle článku má být hlavní záporák Tomas de Torquemada a ten byl i ve hře Assassin's Creed II: Discovery - takže předpokládám že film se bude odehrávat paralelně se hrou. Ezio se tam setkal s Kryštofem Kolumbem (takže Downey možná bude hrát Kolumba?). Každopádně to zatím vypadá hodně zajímavě :D

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

TwoFace

To by byla dost dobrá volba. V knize ten příběh pěkně rozšířili a film by toho ukázal ještě víc. Sem s ním. :D

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

TwoFace

Podle mne budou chtít ukázat nějaký nový příběh. Ale možné to je ,protože jestli se to opravdu bude odehrávat ve Španělsku jak říkali, tak tak Leonardo chvíli strávil.

Související novinky

Netflix oznámil hraný seriál Assassin’s Creed

Netflix oznámil hraný seriál Assassin’s Creed

27.10.2020

Po Borderlands, The Last of Us, The Division, Just Cause a mnoha dalších videoherních adaptací oznámených v posledních měsících a letech se teď nově dočká již druhého pokusu o adaptaci také populární… (více)

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

12.08.2019

Mohli jsme to předpokládat, teprve minulý týden se to však stalo oficiální. Po propadácích typu X-Men: Dark Phoenix se studio Disney rozhodlo zaříznout drtivou většinu chystaných snímků od studia… (více)

Margot Robbie na lovu nacistů

Margot Robbie na lovu nacistů

06.09.2018

Australská herečka Margot Robbie (Sebevražedný oddíl) a v posledních letech čím dál populárnější belgický herec Matthias Schoenaerts (Rudá volavka) si zahrají hlavní role v novém drsném thrilleru z… (více)

Kdo natočí Call of Duty?

Kdo natočí Call of Duty?

14.02.2018

Herní série Call of Duty se chystá na velké plátno a možná se toho nemusíme bát. Firma Activision si totiž po vzoru Marvelu založila vlastní produkční firmu (Activision Blizzard Studios), která… (více)

Reklama

Reklama