Reklama

Reklama

Assassin’s Creed

  • Velká Británie Assassin's Creed (více)
Trailer 4

Usvědčený vrah Callum Lynch (Michael Fassbender) je nedobrovolně vysvobozen z cely smrti jen proto, aby se stal součástí staletého boje mezi asasíny, templáři a španělskými inkvizitory. Jeho novým vězením se stává tajné zařízení Abstergo vybavené revoluční technologií Animus, která odhaluje v lidské DNA genetické vzpomínky a tím umožňuje vrátit se a prožít vzpomínky předků, které byly dosud ztracené v minulosti. Callum se díky Animusu propojí se svým prapředkem žijícím v Granadě a Seville v období španělské inkvizice v 15. století. Jmenuje se Aguilar de Nerha a je členem bratrstva asasínů, které už několik století vede skrytou válku s řádem templářů, svým odvěkým nepřítelem. Tajná organizace asasínů se zavázala chránit svobodnou vůli lidstva a snaží se zabránit tomu, aby se templáři s pomocí inkvizice zmocnili mocného artefaktu nazývaného Jablko Ráje. A právě tento artefakt je podle přesvědčení templářů nástrojem k ovládnutí celého světa. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Colby Sawyer

Já už jsem cca v půlce, takže už mám mechaniky osahané a poté co jsme koupil meč, co zabíjí na jednu, dvě rány, tak už to neni tak frustrující. No sice se kasali, že to nebude bojový systém ála Arkham, ale nebýt těch glitchů, které tam jsou v míře vrchované i po pátem updatu, bylo by to mnohem záživnější. No nejlepší je stejně běhat po ulicích, když lezu po budovách, nedej bože třeba do strany a chci hezky parkúrově, tak mě akorát nějaký bug vytočí...no nebýt té přenádherné Paříže, zřejmě bych se to tak urputně nesnažil dohrát.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Blackhand47

Shaman1135

Shaman1135 (hodnocení, recenze)

Spiker01

nie, nie si jediný, koho bavila Desmondova prítomnosť, ja sa k tejto menšine tiež rád hlásim :D preto som rád, že aj film bude s prítomnosťou výrazne pracovať

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Colby Sawyer

Colby Sawyer (hodnocení, recenze)

Spiker01

Tak mě vadil na Unity i bojový systém, však uvidíš sám jak ti sedne. Já mám moc rád RPG, ale to nakupování bylo prostě na nic. Syndicate nechám zřejmě na vánoce, ale přeci jenom z letoška mám vyhlídnuto více her MGS, Mad Max a Fallout 4 :)

na příspěvěk reagoval Spiker01

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Colby Sawyer

Aha, tak to jsme teda zvědav (nebo spíš nejsem :D)..ty skilly mě nějak netrápí, třeba házení mincí jsme nikdy nepoužíval a co mě štve, tak nekupuju a na tyhle rpg prvky jsem zvyklý z jiných her.

 

Tak kdo už hrál Syndicate? ;) přiznejte se.

na příspěvěk reagoval Colby Sawyer

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Já hraju Unity až teď (taky jsem si kvůli tomu musel pořídit grafiku za 9k, protože ta za 5 prostě nestačila) a jsem víceméně spokojen, děsně mě štve těžkopádnost ovládání a na gamepadu s emi to neovládá o moc míň. Ale má to fantastické město, skvělá animace, hlavně cut scény jsou skvostné a je jasné, kde nabrala hra ty gigabajty. A příběh mě zatim u toho silně drží, protože úplně miluju to "přesvědčení", ten kult, to asasínství a řád samotný, na což americké díly dost sraly a tohle beru jako návrat k výbornému Brotherhoodu, který jsem v tomto ohledu miloval nejvíce. AKorát by to víc chtělo zapracovat na přítomnosti..i když to jsem asi jediný na světě, koho bavila linka v přítomnosti, rájské artefakty a mytologie kolem Juno a ostatních bohyn.. (v tomhle mě nejvíc dostal brotherhood a trojka jako vyvrcholení Desmondovské trilogie). můžu jen doufat, že Syndicate nebude opět zprasený port (i když už to teď stejně rozjedu)  a bue zábavnější hratelnost..A další díl prosím do minulosti, pokud možno hodně do minulosti...

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Colby Sawyer, Shaman1135, pneumotorax

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

no to rozhodně, ale z některých postav prostě nemám dobrej pocit a ještě když to čtu aniž by někdo byl doma, tak si fakt koleduji :-| 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

no jo fajn, fajn postavy které jako by neměli obličej a klauni mně fakt děsí, stačí ?? 

Nelishka91

Nelishka91 (hodnocení, recenze)

Blackhand47

Souhlasim stim, ze jsou recenze pro jedince bez nazoru...navic jsem v komunite hracu a nikdo si nestezoval... i kdyz tezko rict, sama jsem to jeste nehrala.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Nesahám, ta trilogie je můj milášek, ty zloději pytlíkovský! Jen mi občas přišlo vtipné to jeho odstřelování pomocníků a kohokoliv, kdo mu chtěl nějak pomoct nebo k němu být více milý. To mi přišlo extrémnější než v komiksech. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

tak už je to že je otráven, mu asi nepřida na úsměvu a klidu, tak to ber tahle :D a na Batmana mi nesahej ta trilogie je můj milášek  :)) 

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

jo, tam ještě byl docela v pohodě, ale to jeho chování se k jeho kolegům později (třeba někde v té misi v Anglii, kdy dostane otravu nějakým tím plynem) je horší než jak se chová ke kolegům Batman v Arkham sérii! A to je už co říct :)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

tak Sam je tam v pohodě, pravda ty jeho kámoši sou takový nevýrazní, ale Sam je tam prostě tvrďák, už jen při té druhé misi kdy jdeš zachránit toho pazdráta který předstíral že zabil tvoji dceru a on zjistí že to je Sam kdo ho přišel zachránit, tak si ten týpek sere do kalhot 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

zrovna Sam Fisher v Blacklist byl docela špatně napsaná postava, nad některými jeho hysterickými výlevy jsem převracel oči. Oproti Conviction krok zpět, zase se ovšem zlepšila stealth hratelnost :) 

Chaos Theory sedí neohroženě dál a dál, dokáže ho někdy něco sesadit? :)

na příspěvěk reagoval j.linhi, Yoshitsune

Související novinky

Netflix oznámil hraný seriál Assassin’s Creed

Netflix oznámil hraný seriál Assassin’s Creed

27.10.2020

Po Borderlands, The Last of Us, The Division, Just Cause a mnoha dalších videoherních adaptací oznámených v posledních měsících a letech se teď nově dočká již druhého pokusu o adaptaci také populární… (více)

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

12.08.2019

Mohli jsme to předpokládat, teprve minulý týden se to však stalo oficiální. Po propadácích typu X-Men: Dark Phoenix se studio Disney rozhodlo zaříznout drtivou většinu chystaných snímků od studia… (více)

Margot Robbie na lovu nacistů

Margot Robbie na lovu nacistů

06.09.2018

Australská herečka Margot Robbie (Sebevražedný oddíl) a v posledních letech čím dál populárnější belgický herec Matthias Schoenaerts (Rudá volavka) si zahrají hlavní role v novém drsném thrilleru z… (více)

Kdo natočí Call of Duty?

Kdo natočí Call of Duty?

14.02.2018

Herní série Call of Duty se chystá na velké plátno a možná se toho nemusíme bát. Firma Activision si totiž po vzoru Marvelu založila vlastní produkční firmu (Activision Blizzard Studios), která… (více)

Reklama

Reklama