Reklama

Reklama

Rose Hathawayová je dhampýrka, napůl člověk a napůl vampýr. Dhampýři jsou zároveň strážci Morojů, což jsou klidní a smrtelní vampýři, kteří žijí diskrétně v našem světě. Posláním dhampýrů je chránit Moroje před krvežíznivými vampýry - Strigoji. Dhampýrka Rose se svojí kamarádkou, morojskou princeznou Lissou, prožívají různá dobrodružství. Zkoušejí sílu jejich přátelství, trpí a ztrácí milované lidi. Tenhle film vypráví jejich příběh... Morojská princezna Lissa a její nejlepší kamarádka Rose uprchly ve smrtelném strachu z vampýrské akademie, ale po dvou letech byly vypátrány tajemnými strážci a odvlečeny zpět. Znovu se tak ocitají v obrovském nebezpečí, protože na akademii se mohou pohybovat nebezpeční Strigojové. Ti chtějí Lissu zničit, protože jako jediná dcera urozeného morojského rodu je překážkou jejich plánu na ovládnutí světa vampýrů. Naštěstí je tady ale dhampýrka Rose, v jejichž žilách se smísila krev vampýrů a lidí, takže dokáže zlým Strigojům lépe čelit. V tajemném a ponurém světě akademie ale nebude snadné odolat všem nástrahám a zradám: Lissa bude muset opatrněji využívat svých nadpřirozených schopností, aby nepadla do strigojské pasti, a Rose se musí vzdát velké lásky, aby mohla kamarádku ochránit a za žádných okolností ji nezklamat. Jediné, nač se totiž mohou obě spolehnout, je jejich vzájemné pouto, jejich přátelství... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Mortemiss

Mortemiss (hodnocení, recenze)

PiperW

Naprosto souhlasím! Mělo to být temnější, utříděnější a spoustu postav bych přeobsadila, hlavně tu ruskou máničku.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Pokud by byla buffy soska... tak ano. :D Mám takovej dojem že ona měla i nějaké geny bo co, že by se stejně upírkou stát nemohla i kdyby jí hriznul sám velký Kain... takže čistě hypoteticky jo... jen tak mimo téma. :)

na příspěvěk reagoval Kobain

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

ywo666

Cisty suhlas. Cely film to bola haluz a zvladnu bojove akcie tak to pojde aj o hviezdu vyssie. Scenar nebol totiz vobec zly aj ked rezia ma svoje muchy. Hlavne spojenie niektorych scen a prechody sa mi zdali akoby nieco preskocili.

na příspěvěk reagoval Kobain

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ja som sa bavil. Je to vtipná vec, ktorá sa vysmieva z twilightu, Hostu, Hunger games ostatných patetických sračiek. Hlavná hrdinka je sarkastická, drzá a hláškuje o život. A film priamo zosmiešňuje twilight ako film aj ako žáner. Akurát škoda, že akcia bola odfláknutá. Pri tých súbojoch som si zakrýval oči. Hlavne kopy boli strašné. Celú posádku nahnať na pol roka do brutálneho bojového tréningového kempu a potom najať elitných choreografov, nech tie ich skúsenosti zužitkujú.

na příspěvěk reagoval alienemo

PiperW

PiperW (hodnocení, recenze)

Já jsem četla všechny knihy a ty miluju. Nepředpokládala jsem, že by to bylo tak dobré jako kniha, ale film mně upřímně zklamal. Přišel mi takový nekompletní, chaotický a dost se skákalo z místa na místo....

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Mortemiss

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Korra

Z tim listkem uz jsem to tu zkousel... ale je to jako u poslancu z alkoholem... ze prej by to neslo z duvodu ... bla,bla,bla...

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Kurva ono to má až 63%? Ja som čakal tak 35... keď vyjdú xvidy tak sa na to pozrem :)

Korra

Korra (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Jo jo, s tou vstupenkou bych souhlasila. FIlm jsem viděla, příjemná oddechovka, která se dle mého názoru nepodobá Twlightu v ničem kromě toho, že hlavní hrdinové jsou teenageři. Pokud někoho tato skutečnost irituje, tak ať se na film nedívá. Když jdete na Avangery, taky nefňukáte, že tam jsou samí superhrdinové se kterými se nedokážete ztotožnit, ne?

na příspěvěk reagoval Kobain, Prometheus69

cortez

cortez (hodnocení, recenze)

To vypadá na pořádné ferrari mezi klišé filmy... ty vole, ten popis.. to fakt nemůže někdo myslet vážně ;)

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

alchac

Zase jsi nepochopil... no to je pak dost těžký o něčem debatovat... jo máš pravdu necháme toho... nemám celou noc jen na to abych se neustále musel dohadovat o absolutních blbostech. Jo máš pravdu. :)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1 , Yoshitsune

Tomu se říká dvojitý úder.... :D

 

Wacoslav1:  Nj nic nového pod sluncem.... vážně bych zavedl pravidlo... hodnocení jen pokud ukážu náhled vstupenky... určitě aspoň při promítání premiéry.

I když teď koukám zrovna na to co hrají a nebo budou hrát v kině... a ono to tam normálně NENÍ! Debilní Cinestár. O_o

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Korra

alchac

alchac (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Čili kvalitu filmu posuzuješ dle aktuální "tematické" aktivity na zdejší diskuzi, byť tu posledních cca 5 stran tvoří tvé plkání, pak poměrně všestranné posílání tvé maličkosti do piče a momentální fackování Yoshivo a Wáci? Opravdu by ses měl začít léčit. Lahvička pentobarbitalu 3x denně by to mohla spravit.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Související novinky

Po Divergent přijde Insurgent

Po Divergent přijde Insurgent

13.02.2014

Stmívání odstartovalo fenomén knižních adaptací pro mladistvé, které se pokouší nasbírat divačky přes odvážnou hlavní hrdinku a nadpřirozený koncept. Ve šlépějích Twilight ságy se snažily kráčet… (více)

Reklama

Reklama