Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit 2

  • USA A Haunted House 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (179)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Doby, kdy Frank Drebin spojoval jednotlivé gagy svým, abych tak řekl, flegmatickým stylem a jen se u toho mírně (a vtipně) pitvořil (házel udivené pohledy do kamery), jsou nenávratně pryč, zdá se. Dnes tu máme hyperaktivního zmrda, který se křečovitě snaží nacpat cokoliv debilního do každého záběru, aby se mohl zasmát i ten poslední debil. Sází na křečovitost, přehnanost vytlačenou do nejvyšších extrémů, aby to hnulo i s věčně apatickým zhulencem před televizní obrazovkou, jelikož snad asi jen pro ně je určen tento snímek. Jako na objednávku pro vypatlance, nevím, nechápu. Zíral jsem na to užasle a nevěřil vlastním očím. Kupodivu však lze zde nalézt i skutečně vtipné pasáže a to třeba hned v konverzačním humoru (scéna o rozhovoru černocha s Mexikáncem na téma rasismus), což je u takového filmu vyloženě s podivem. Pasáže parodující jednotlivé originály fungují občas. Někdy si řekne, že to dobře zparodovali, prostě ne úplně tak hloupě, ale někdy zas přijde na řadu to zbytečné a trapné hnaní fóru do maxima a tam to právě padá. V půlce jsem to vzdal. krátká sonda do myslí zhuleného negra mi bohatě stačila. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sice je to o fous lepší, než předešlý díl, ale pořád je to mizerná parodie navazující svojí tupostí na Scary Movie a podobné výplachy. Vedle mizerného obsazení tu dominují "vtípky" plné sexuálních narážek, na které už jsem mimořádně alergický. Opravdu by to nešlo bez nich? Nejlepší zámořskou parodií tak zůstávají Žhavé výstřely a vzhledem k současné tvorbě nebudou hned tak překonány. 10% ()

Reklama

FaceMan 

všechny recenze uživatele

Je to úplná blbosť, ale ja som sa bavil. Malcolm je típek, za kt. idú problémy samy. Celkovo to bola jedna veľká jazda ako na kolotoči. Raz to malo skvelé stránky a druhý krát boli niektoré scény trápne. Ale verím že každý si tam nájde neakú tú scénku kt. sa mu zapáči a spraví mú úsmev na tvári. U mňa ich bolo viacej. 3 hviezdy :) ()

Wade 

všechny recenze uživatele

První díl mě nepobavil snad kromě 2 scének to ale neplatí o tomhle pokračování. Už dlouho jsem se takhle u filmu nenasmál tak jako u tohohle šíleného komediálního nářezu. Nebudu sem psát nejlepší scénky protože jich je moc, ale jisté je jedno pokračování má ještě víc šíleného Marlona než v jedničce a k němu přibyla nádherná Jamie Pressly. Po předchozím díle jsem nečekal nic a dostal jsem strašně moc a proto přihodím navrch jednu hvězdu. 82% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jednotku som ešte nevidel a po tejto časti ju odsúvam na neurčito. Nie , že by to bola katastrofa, ale u parodických komédiách veľa vody nenamútila. Je to hlavne uškriekane a v tom zábavu teda nevidím a Marlon Wayans tu viac prehrával, ako bol zábavný. A to v Scary movie exceloval, tam bol rozhodne najzábavnejším článkom filmových postav, ale tu hlavnú rolu až tak nezvládol. Tak tri sceny mi prišli vtipne a najviac asi tá, kde si to rozdáva s Annabbelov, ale ostatné je už len trápna vata, ktorá s vtipnosťou nemá čo dočinenia. Ako som napísal na začiatku, nie je to katastrofa, ale ako komédia to tiež nie je niečo mimoriadne. Slabé 3*. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • 8. dubna 2013 bylo díky finančního úspěchu prvního dílu potvrzeno pokračování. Rozpočet prvního dílu se zastavil na 2,5 milionech amerických dolarů, přičemž film vynesl 59,9 milionů. Rozpočet pokračování byl 3 miliony amerických dolarů. (KergeSinko)
  • Natáčanie a produkcia začalo 26. augusta 2013 a skončilo 29. septembra 2013. (martin5504)
  • Něco po 28 minutě filmu, když Malcom (Marlon Wayans) mluví k Abigail můžemesi povšimnout pastelky v ruce Abigail, kterou střídavě drží a pak zase nedrží. (KergeSinko)

Reklama

Reklama