Reklama

Reklama

Filmy našeho dětství

(seriál)
  • USA The Movies That Made Us
USA, (2019–2021), 12 h 38 min (Minutáž: 44–54 min)

Tvůrci:

Brian Volk-Weiss

Hrají:

Dan Aykroyd, Daniel Stern, Ivan Reitman, Chris Columbus, Bruce Willis (a.z.), John McTiernan, Steven E. de Souza, Jan de Bont, Bonnie Bedelia (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(16)

Obsahy(1)

U těchhle kasovních trháků jsme společně užili spoustu zábavy. Seznamte se s herci, režiséry a dalšími lidmi ze zákulisí, kteří je pro vás natočili. (Netflix)

Recenze uživatele Figu k tomuto seriálu (3)

Hříšný tanec (2019) (S01E01) 

Je hrozně zajímavý, jak za těhle 50 minut dostanete úplně jinej pohled na tuhle protancovanou legendární lovestory! Ta omáčka okolo vzniku Hříšňáku je opravdu zajímavá a baví. Ze závěru dokumentu jsem byl dost naměkko a i když je to lehce citový vydírání, na mě to zafungovalo. 90% ()

Sám doma (2019) (S01E02) 

Další extra libůstka, plná zajímavostí a kuriozit okolo natáčení tradiční vánoční pecky s Kevinem a jeho pastičkama. Ty informace ohledně postav mokrejch banditů, to je pecka. Pesci nemusí děcka a nedokáže říct větu bez vulgarity... Sterna vyhodili málem z kola ven, páč chtěl moc... Pěkný no. Ještě, že se hoši loupežnický umoudřili, protože bez nich a Culkina, by ten film nebyl takovým klenotem zimních časů jakým je! 80% ()

Smrtonosná past (2019) (S01E04) 

Je nádhernej zážitek sledovat cestu s postupnýny krůčky k vzniku legendární Die Hard, která naprosto celosvětově přenastavila žánr akčního filmu s frajerem/hrdinou bez svalů a z masa a kostí. Mě to hřeje dvojnásob, protože Smrtonosná past je moje životní filmová láska, do který jsem zabouchlej už od první mojí projekce někdy v devadesátkách. Bruce mě tenkrát nahrazoval tátu, kterýho jsem neměl a stal se mým obrovským vzorem! Jediný mínus téhle třičtvrtě hoďky je právě neúčast Willise v tomhle jinak našláplým dokumentu. A i když mi to může spousta lidí vyvracet (skrz Brucovu povahu), mě tam prostě chyběl! 85% ()

Reklama

Reklama