Reklama

Reklama

Filmy našeho dětství

(seriál)
  • USA The Movies That Made Us
USA, (2019–2021), 12 h 38 min (Minutáž: 44–54 min)

Tvůrci:

Brian Volk-Weiss

Hrají:

Dan Aykroyd, Daniel Stern, Ivan Reitman, Chris Columbus, Bruce Willis (a.z.), John McTiernan, Steven E. de Souza, Jan de Bont, Bonnie Bedelia (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(16)

Obsahy(1)

U těchhle kasovních trháků jsme společně užili spoustu zábavy. Seznamte se s herci, režiséry a dalšími lidmi ze zákulisí, kteří je pro vás natočili. (Netflix)

Recenze uživatele korbitch22 k tomuto seriálu (2)

Hříšný tanec (2019) (S01E01) 

Nemám problém s romantickými filmy i když hudební nebo muzikály fakt nemusím. Hříšný tanec sem bral vždycky jako fajn oddechovou zábavu na nedělní večer jednou za pět let. Přiznám se že jsem ale byl vždycky trochu ulítlej na hudbu z toho filmu a ploužáky v pubertě na diskotéce na Time of my Life byly legendární. V každým případě jsem úplně první epizodu týhle dokumentární série viděl paradoxně jako poslední a byla jednoznačně nejlepší. Tvůrci asi záměrně upustili od citového vydírání kdy na konci běží fotky zesnulých herců a tvůrců a je to kurevská škoda. Protože když už máte 4* koncept, přidejte štěňátko, smutnou hudbu nebo vzpomínku na někoho kdo zemřel a máte 5* koncept. Sem měkká sračka, slza ukápla. Za Patricka prostě 5*. ()

Sám doma (2019) (S01E02) 

Fenomenální dokument o nejlepším vánočním filmu všech dob, který navždy definoval a změnil žánr. Na konci sem brečel. ()

Reklama

Reklama