Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté co je svědkem sebevraždy právníka mafiánů, přijme 11letý chlapec pomoc soucitné mladé právničky, která je odhodlaná chránit jeho i celou jeho rodinu a zajistit, že bude právu učiněno za dost. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (156)

prezdivaka 

všechny recenze uživatele

Tak to byla telenovela. Nejprve nesmyslné chování dělí, z nichž se ten starší dokonce vrátí na místo činu. Pak už je to jen řetězec kýčů a nesmyslů. Advokátka, hájí 11 letého kluka za 1 dolar. On jí vesměs nadává a sekýruje, ale to jí nevadí, za takový honorář... Je to rozvedená alkoholička a doma pláče nad botičkou své dcerky, kterou nemá ve vlastní péči. Kluk pochopitelně musel utéct z nemocnice, aby po něm mohli jít mafiáni. Kluk zná? zpaměti? telefonní číslo své advokátky. Dojde na trapnou honičku v nemocnici a se svou advokátkou přemůžou i několik ozbrojených mafiánů. Soudce musí být černoch... Proboha v kolika am. filmech to je. Člověk má pocit, že je to jejich nejoblíbenější povolání. Vše samozřejmě dobře dopadne, na poslední chvíli. Oni dostanou novou identitu, peníze atd. (jsou nemajetní bezdomovci) a slíbenou novou práci. Co na tom, že matka zřejmě umí jen šlapat? Žijí šťastně až do smrti... Bylo to profesionálně natočené a Susan ani Tommy asi za ten debilní scénář nemohli, proto 2 hvězdičky. ()

rsimonyi 

všechny recenze uživatele

Mě se tento thriller o chlapci, který byl s bratrem svědkem sebevraždy mafiána a jenž mu ještě před tím prozradil nebezpečnou informaci, líbil. Celkem slušně tu zahrál Brad Renfro v roli kluka, který hledá ochranu pro celou svou rodinu i když je jen dítě. Místo Susan Sarandon, která umí být daleko lepší bych si dokázal představit někoho lepšího, ale film je přesto napínavý až do konce a tak mu dávám 70% ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americký spisovateľ John Grisham napísal v roku 1993 svoj štvrtý román. Dal mu názov "Klient". Je to príbeh o jedenásť ročnom chlapcovi, ktorý sa dozvie informácie o vražde vplyvného člena mafie, čím sa jeho život dostane vážneho do ohrozenia. Už o rok neskôr, v roku 1994, tento literárny bestseller sfilmoval režisér Joel Schumacher. Pojal to svojim charakteristickým vysoko profesionálnym spôsobom. Natočil kvalitný kriminálny thriller. Napriek tomu som sa chvíľami trocha nudil. Zdalo sa mi, že to zbytočne naťahuje. *** ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Herecké obsazení je vynikající (Brad Renfro, Susan Sarandon zejména...), příběh je napínavý, jenže: poslední část filmu, kdy se hlavní hrdinové vydávájí po stopě na vlastní pěst je už vysloveně přestřelená. Nemluvě o tom, že stačilo požádat o zařazení do programu ochrany svědků už na začátku a bylo by po problému... No, ale to by nebylo o čem psát (Grisham) a na co koukat (Schumacher) :-) Prostě docela fajn běžný thriller - možná před těmi 15 lety byl fakt bomba. No dneska pořád dobrý průměr. ()

dolin1 

všechny recenze uživatele

Hroznej film, skoro nic tu nefunguje tak, jak má, stupidní dialogy, přitaženej a nudnej děj, do toho všeho jeden nesnesitelně drzej smrad a neskousnutelná hlavní hrdinka (S. Sarandon jsem to teda ani na vteřinu nevěřil) z tohoto filmu dělá "zážitek" přesně v duchu dalších odpadů. co Joel Schumacher točí. Má dva slušný filmy - Volný pád a Telefonní budku - se zbytkem filmů silně aspiruje na mýho nejneoblíbenějšího režiséra. Začínám se jeho filmům raději systematicky vyhýbat. * za obsazení a kameru. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Dianne Sway (Mary-Louise Parker) ve filmu uvedla, že jí je 27 let. Její představitelce přitom bylo přesně 30 let. (KajusaK)
  • V dobe natáčania bol Brad Renfro zapojený do projektu DARE (vzdelávací projekt proti drogám a alkoholu). Paradoxom je, že Renfro bol potom niekoľkokrát pred svojou smrťou zatknutý a odsúdený za držanie drog. (m.a.t.o.)
  • V tomto filmu debutoval Brad Renfro. (Pumiiix)

Reklama

Reklama