Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté co je svědkem sebevraždy právníka mafiánů, přijme 11letý chlapec pomoc soucitné mladé právničky, která je odhodlaná chránit jeho i celou jeho rodinu a zajistit, že bude právu učiněno za dost. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (156)

Othello 

všechny recenze uživatele

Klučičí dobrodružství v dospělém světě právníků, mafiánů, soukromých oček, proradných fízlů a slizkých mafošů. Je-li celý koncept příběhu postavený na tom, jak desetiletý hloupý Honza přelstí všechny chytráky, jen těžko by jej šlo realizovat bez toho, aby se všichni dospělí chovali jak naprostí idioti. A toho rozhodně nebyl nikdy schopný Schumacher se svojí foglarovskou (notch notch wink wink) slabostí pro odvážné mládežníky na okraji společnosti. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Na Schumachera veľmi ojedinelý film. Bohužiaľ nie kvôli jeho kvalite, ale vzhľadom na to, že buď natočí niečo takmer geniálne, alebo ťažký prúser. Klient je čistý priemer, čiže v jeho prípade výnimka. Televíznemu looku nepomáhajú ani super hviezdy. Tvorcovia sa snažili skopírovať Jonesovu postavu z Uprchlíka a tak nalákať divákov do kina. Knižná predloha mi prišla napínavejšia. ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele

Příjemný důkaz toho, že Joel Schumacher dokáže natočit atmosférický thriller s hláškující Susan Sarandon a Tommy Lee Jonesem, kdy divák visí na každé jejich vzájemné interakci a nikde neruší zbytečná záře neonů ani latexových bradavek (tohohle Batmano-Robinovského Damoklova meče se už milý Joel asi nikdy nezbaví). Ale stejně největším překvapením zůstává Mary-Louise Parker - jak se z takové ošklivky mohla vyklubat taková kočka? :). ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Ve své době hit, jehož halasný úspěch jsem tehdy příliš nechápal, a dnes, po repríze, už vůbec. Silné obsazení, úspěšná předloha, klasická historka, ve které figurují vlivný nafoukaný ambiciózní prokurátor, chudá leč udatná a spravedlivá advokátka, a mezi nimi malý hajzlík, který ví něco co by neměl a pro co by mnozí zabíjeli. Přesto je výsledkem jen průměrný thriller, nablýskaný, ale studený jak psí čumák. Když už Grisham, dám si příště raději Pelikána nebo Čas zabíjet. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Dnes sem si oživil tenhle filmek. Přesně prototyp filmu z konce století. Herecky našlapaný, ovšem dějové takový nemastný. Líbilo se mě to ještě méně, než v době premiéry. Viděno v kině, což byl takovej ten průměrnej zážitek, kterej by byl skousnutelnější doma na dvd. Dnes tomu jednu vlasatici uberu, protože nijak zábavný to není. 40%. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Dianne Sway (Mary-Louise Parker) ve filmu uvedla, že jí je 27 let. Její představitelce přitom bylo přesně 30 let. (KajusaK)
  • V tomto filmu debutoval Brad Renfro. (Pumiiix)
  • V dobe natáčania bol Brad Renfro zapojený do projektu DARE (vzdelávací projekt proti drogám a alkoholu). Paradoxom je, že Renfro bol potom niekoľkokrát pred svojou smrťou zatknutý a odsúdený za držanie drog. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama