Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté co je svědkem sebevraždy právníka mafiánů, přijme 11letý chlapec pomoc soucitné mladé právničky, která je odhodlaná chránit jeho i celou jeho rodinu a zajistit, že bude právu učiněno za dost. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (156)

castor 

všechny recenze uživatele

Projíždím filmografii Joela Schumachera a zjišťuji, že mám mezery. Nebezpečný klient má všechny předpoklady, aby uspěl. Zajímavý příběh, oporu v režisérovi, skvostné herecké obsazení. Stačilo vyslechnout nebezpečné informace a z jedenáctiletého kluka z chudých poměrů je žhavé zboží. Ona je tuctová obhájkyně, citově vyprahlý on potřebuje její pomoc, protože viděl divného tlusťocha, jak si vystřelil mozek. Právnický bestsellerista John Grisham po Případu Pelikán a Firmě potřetí vtrhl do sálů kin. Zápletka tentokrát není žádné veledílo, jako celek nešetří humorem a občas není úplně přesvědčivý v akci (úsměvné je třeba vyzvednutí autem Brada Renfra před nemocnicí plnou novinářů a policajtů). Ve výsledku rutinní kousek. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Kdyby film byl alespoň z poloviny fantastický jako kniha, nejspíš bych dal o hvězdu více. Velkou nevýhodou filmu je to, že jsem četl knižní předlohu dříve. Kniha je úplně o něčem jiném, než film. Atmosféra není taková, jaká by měla být. Režisér nevyužil potenciálu, kterou skrývala kniha a proto pouze čtyři hvězdy. ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem trošku něco jiného. Čekal jsem, že se chlapec dostane do ochrany svědků a bude svědčit a kolem toho se bude točit děj. Očekávání nenaplněna. Ale nevadí, přistoupil jsem na to, však netradiční pojetí na škodu nikdy není. Ale dostal jsem takový mišmaš všeho možného - krimi, soudní drama, thriller, troška komedie. Chtělo se to spíše zaměřit na jednu věc a tu dotáhnout na 100%. Takhle je to takové všelijaké. Napínavých momentů tam moc není, některé situace jsou přitažené za vlasy a zbytek filmu už jsme viděli v jiných. Na druhou stranu tam hraje můj oblíbec TLJ a film rychle plyne, takže se na to dá celkem koukat. Ale je to jen na jedno kouknutí. Howgh! ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Pozreté po rokoch. Skvelý film, ktorý je dosť podceňovaný. Skvelé herecké obsadenie. Výborné herecké výkony. Príbeh je zaujímavý a napínavý. Je tu aj dosť humoru, čo ma prekvapilo na daný žáner. V podstate nemám čo vytknúť filmu. Dĺžka filmu je 116 min čo je akurát. Charaktery postáv sú veľmi dobre napísané. Celkové hodnotenie za mňa je 80%. Film jednoznačne môžem odporučiť. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Příběh malého kluka, který se stane svědkem v procesu z mafií. Děj je chvílemi i příjemně vtipný, ale ten kluk na mě působil maličko rozežraně a člověk by mu občas jednu výchovnou flákl, jak byl sympatickej. Jinak děj je dostatečně chytlavý a zajímavý, jen u mě to víc jak průměrné není. Viděno v rámci Seznamte se s .../John Grisham ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Dianne Sway (Mary-Louise Parker) ve filmu uvedla, že jí je 27 let. Její představitelce přitom bylo přesně 30 let. (KajusaK)
  • V tomto filmu debutoval Brad Renfro. (Pumiiix)
  • Dávkovač cukríkov PEZ v podobe Elvisa Presleyho bol oddelením rekvizít navrhnutý špeciálne pre film. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno