Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lindy (Kate Beckinsale) má problém s ovládaním hnevu, čo sa prejavuje vražednými sklonmi. Aby dokázalo ovládať svoje emócie, nosí vestu plnú elektród, ktorou si dáva do tela elektrické šoky akonáhle dostane chuť vraždiť. Keď je však zavraždený muž, do ktorého je zamilovaná, rozhodne sa vydať sa na cestu pomsty. Zatiaľ čo sa Lindy snaží vypátrať skutočného vraha, policajti prenasledujú práve ju, pretože sa v tomto prípade stáva hlavnou podozrivou. (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (103)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Film, který ocení spíše mužští diváci, neboť je plný akce a hlavně na plátně 90 minut poskakuje šílená, ale překrásná blondýna. Příběh sice není nic moc a přímočaře držíce svého plánu se blíží ke svému předvídatelnému konci, ale propracované bojové scény s Kate Beckinsale vážně potěší. K tomu všemu je dílo díky návalům hněvu hlavní postavy přirozeně vtipné a já dokonce v závěru váhal mezi 3-4 hvězdami. 68% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Holčičí akční béčko s nenaplněným potenciálem. Pokud jde o příběh, tak ten tak nějak do puntíku odpovídá žánru. Holka s pestrou minulostí a zatraceně velkými problémy se sebeovládáním na cetě za pomstou. Nic víc, nic míň. Co se Kate týče, tak dobrý, ale upřímně řečeno dokázal bych si na jejím místě představit jinou herečku. Možná i mladší. Největší kámen úrazu je akce. Pokud jde o krátké erkové momentky, tak je to oukej. Ale jakmile dojde na něco souvislejšího. je to mizérie, což platí zejména pro rvačku s ochrankou.  Ani tak autohonička nebyla kdovíjak zábavná. Vtip vychází tak napůl a místy je to strašně nucené. Hlášky, do kterých režisérka hlavní hrdinku nutí, se pak míjí účinkem úplně. Asi nejsilnějším aspektem je tempo, které je fakt zběsilé a umožňuje, vzdor všem negativům, pohodové sledování. 60% ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Tanya Wexler by chtěla natočit dalšího Johna Wicka mixnutýho s Crankem. Jenže nemá talent na reižii, má hrozný scénář, ještě horší kameramany a nudný choreografy. Pak jí vlastně zbyde jen Kate Beckinsale, která, ve svých 48 letech, snad nikdy nevypadala lépe. Jestli vám stačí hodinu a půl koukat na její kukuč a přemýšlet jak moc je vlastně hot (je setsakramentsky), tak budete spokojeni a na ty 3 se vyškrábete. Pokud chcete vidět nějaký dobrý film, Jolt vynechte a dejte si raději znovu Wicka, tohle je ztráta času. Kamera je roztřesená, akce nudná a nezáživná a vy to po hodině chcete vypnout. Film za 1*, druhá za Kate. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

batshit crazy oddechová blbina,která má nejblíž asi ke Crank.Akce je hodně,děj je takový jaký je a vzhledem k tomu co je hlavní hrdinka zač je úplně jedno,že nedává moc smysl.Některé momenty vypadají jako kdyby sem utekly z nějaké parodie a regulérně sem se musel smát.Plusem je nicméně Kate Beckinsale,které tyhle role sedí a navíc jí to neustále neuvěřitelně sekne...60% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kate Beckinsale v tejto role? To už tam mohli hodiť rovno Selenu Gomez, čo síce nie je žiadna herečka, ale jednak sa aktuálne výzorom a účesom na Kate z tohto filmu podoba a po druhé, veď tá rola je celá ako stvorená pre mladé dievča stvárňujúce girl power a nie pre takmer päťdesiatničku, než si už akokoľvek pomohla plastikami. Nezdá sa mi dôstojné, aby pani v rokoch sa ocmukovala niekde v uličkách a potom sa hrala na tvrďáčku v puberte a v saku lámala kosti chlapom o 50 kíl ťažším, nehovoriac už o obsahu svalovej hmoty. Podľa mňa tu naozaj zlyhala voľba hlavnej postavy. Najväčším výsmechom bol ale transgenderový detektív. Ten by chytil(a) maximálne filcky a nie nejakého zločinca. ()

Galerie (215)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Londýně v Anglii a v Sofii v Bulharsku. (SONY_)

Reklama

Reklama