Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tentokrát Herkules putuje do říše mrtvých, musí zachránit vesnici, kde puká země a otvírá se jícen podsvětí. Vydává se na cestu a netuší, že bohyně Héra sleduje každý jeho krok a ohrožuje všechno, co je mu drahé. Hrdina však odhalí každou lest... (oficiální text distributora)

Recenze (54)

kingik 

všechny recenze uživatele

Dost dobré na to, že je to televizní film. Kevinovi Sorbovi role Herkula skvěle sedla a on má herecký talent, ale škoda že ho nezůžitkoval lépe a v pozdější době nehrál v dobrých filmech. Snímek hýří nápady, triky nejsou vůbec špatné a má to dynamický děj. Bavilo mě to a ani seriál Herkules nebyl k zahození. A kromě toho moc filmů s tematikou bájné mytologie v poslední době nevzniklo. Já tedy o žádném nevím. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Týmto to celé Raimi nakopol. A to na úrovni, ktorá v roku 1994 nemala na televíznej obrazovke obdoby (ani konkurenciu). Kevin Sorbo ako legendárny Herakles stráca rodinu a za pomoci Anthonyho Quinna ako svojho otca Dia nachádza samého seba ako tolerantného a každému pomáhajúceho hrdinu. To boli časy. 80% za nostalgiu, lebo som si to prežil na vlastnej koži. K zvyšným štyrom celovečerákom (a z nich vyplývajúcemu seriálu a k spin-offu Xena) už taký tolerantný nie som. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Neodolatelná dobrodružství Herkula z bájného podsvětí. Měli jsme štěstí, že jsme se do Hádu mohli v obou seriálech podívat opakovaně. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Každé z Herkulových filmových dobrodružství pro mne znamenalo nádherný útěk do barvitého světa fantasy se vším, co k tomu patří. Svalnatý sympatický hrdina, hrozivé monstra a pohledné scenérie. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý samostatný film o Herculovi, a i když pro mě nedosahuje takových kvalit jako díl předchozí, je stále vynikající. Tento film je ze série asi nejvíce "spojený" s řeckými bájemi z celé té pětky. Hádes, Kerberos, převozník Cháron i řeka Styx, to vše zde je a je to fajn. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Tentokrát Hercules (Kevin Sorbo) půjde až do podsvětí. Film ničím extra nepřekvapí,ale zárověn ani neurazí a tak se bude především líbit těm co se líbili i předchozí filmy. Po vizuálních, letitých efektech film působí stále skvěle a film je dalším super přírůstkem do Herculova dobrodružství. Proto film ocení především děti a fandové Hercula se Sorbem. ( 78 procent ) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Kevin Sorbo jako Herkules. Kdo jiný by se na tuhle roli hodil? Jenže jako celek to vůbec nefunguje. Scénář: Andrew Dettmann, Daniel Truly. Kamera: James Bartle. Hudba: Joseph LoDuca ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Každý Herkules s Kevinom Sorbom je približne na rovnakej úrovni. Keď ste ako malý vyrastali podobne ako ja v plejáde podpriemerných až citeľne televíznych filmoch v nedeľu ráno, zvyknete si. Ale inak, žiadny zázrak samozrejme. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je konečně ten film, který mě vrátil o několik těch let zpátky. Asi jsem si ho pamatoval nejvíce. Hercules jako otcovská postava, která je ochotná jít i do Hádu, aby tam našla svou milovanou, anebo aby pomohla. Deianeira je skutečně výborná postava a právě příběh o krví nasáklé tunice mám hodně rád. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Po solidním "Ohnivém kruhu" mě mile překvapil i tento film, ke čtyřem hvězdičkám jsem neměla daleko. Hercules se jako vzorný manžel a otec tří dětí vydává do podsvětí, takže se dočkáme i Chárona a Háda (jeho zobrazení mě ale dost zklamalo, čekala jsem někoho hrůzostrašnějšího, asi jako v disneyovce). Rozhodně nejlepší díl. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dlho  som si myslel  v 90. rokoch, ze Herkules  nakopne karieru Kevina Sorba, hoci som vzdy tvrdil, ze nevie hrat. No ako vidno, mylil som sa. Je pravda, ze Kevin Sorbo tu ma brutalnu kondicku - to mal v 1994 ale aj isty Segos, dnes znamy skor ako Seagalosaurus, Sorbo ma dodnes  tu vyhodu ze nie je Sorbosaurus. Dobre, zasmiali sme sa, teraz vazne. Tiet ofilmy sli  vzdy bud v sobotu vecer alebo v nedelu rano, ako malemu  sa mi to strasne pacilo, Anthony Quinn /lev Pouste, Stvanci 1979/ ako Zeus bol na urovni, herkules kazdemu pomahal. Bill Norton je ale nevyrazny reziser, nic poriadne dodnes  nenatocil  : 55 % ()

Juto 

všechny recenze uživatele

tomto dobrodružstve ide na pomoc ľuďom z dediny, ktorým hrozí rozkol na Zemi, ktorý odhalí ústa pekla. Medzi záchranou ľudí čelí Hercules zvádzaniu, zrade, záchrane svojej manželky a zajatiu Cerberusa. Vynikajúca štvrtá časť. 5/10 ()

Reklama

Reklama