Reklama

Reklama

Špunti na cestě

(seriál)
  • Slovensko Špunti na cestě
Komedie / Rodinný
Česko, 2022, 11 h 8 min (Minutáž: 49–53 min)

Hrají:

David Novotný, Anna Polívková, Jiří Langmajer, Tatiana Dyková, Pavel Liška, Pavla Gajdošíková, Miroslav Donutil, Arnošt Goldflam, Filip Antonio (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Tatínkové brousí školní lavice, aby dětem vylepšili prospěch, maminky balí k moři i mušle a děti se nemohou dočkat, až budou na pláži. Vlny chorvatského Jadranu jsou téměř na dosah, tak co by se mohlo pokazit? No přece úplně všechno! Komediální seriál podivných členů jedné normální rodiny aneb všechno, co nechcete, aby se vám během dovolené přihodilo. Hrou osudu, vlastní hlouposti a několika nedorozuměními se tři generace rodiny Veselých ocitnou v upraveném obytném autobusu značky Robur a projedou s ním půl republiky. Sérii malých i velkých katastrof postupně promění v dobrodružství, které semkne rodinu pevně dohromady. Na cestě nakonec stráví velkou většinu prázdnin. A bude to nezapomenutelná jízda. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele tata22 k tomuto seriálu (2)

Velký vůz (2022) (E03) 

Ajajaj. první díl začal jakžtakž slibně. Druhý se dal přetrpět s tím, že snad bude lépe. Ale třetí díl už to dorazil. Nuda, nuda, nuda. Vážně si autoři myslí, že např. dějová linie z pionýrského tábora někoho zaujme ? To je na úrovni komunistických filmů pro děti. Ostatně zbytek příběhu  taky nestojí za nic. Musím ocenit, že herci se celkem snaží ale co mají proboha hrát ? jakože že Langmajer neudělal autoškolu je na celý seriál trochu málo, nemyslíte ? při tom se to pořád opakuje. Humor zcela vyprchal, scéna z týranou ženou byla úplně mimo. Jedinou hvězdu jsem přidal za Pavlu Gajdošíkovou. Vážně krásná ženská, na tu je radost se dívat ale s tím si tak nějak nevystačím... Smutné, velmi smutné na co ČT věnovala peníze... ()

Partyzán (2022) (E05) odpad!

Paráda. Výborný díl, skvělý námět a těch variací na smrt partyzána co dokázali scénáristi vymyslet. A ten nádherný happyend. Skvělá tečka, spíš konec. Tedy aspoň pro mne. Slíbil jsem si, že už ani minutu. Vydržím hodně ale tohle je fakt síla. Je mi líto těch herců. Jedině snad, že byly ve velké ale opravdu velké finanční tísni. Jinak si nedovedu představit proč na tohle kývli. Stejně tak nechápu, že někdo v ČT, když to schvaluje do výroby to schválí. Myslím, že by se generální ředitel ČT měl všem divákům omluvit a nechat okamžitě vyhodit ty dramaturgy co tohle pustili do výroby a vysílání. Když si člověk představí, že na to byly použity i peníze nás všech pak je to skoro na trestní oznámení za zpronevěru veřejných prostředků. Už je to pár dní co jsem to přetrpěl ale pořád nechápu a kroutím hlavou. Že se tohle běžně natáčí pro NOVU nebo PRIMU jsem si už zvykl ale ČT tohle snad zapotřebí nemá. Bude zázrak jestli to vůbec někdo dokouká. Ať se přihlásí kdo to dá :-) Dle komentářů těch lidí bude opravdu poskrovně... Tak přátelé, tudy opravdu cesta nevede. Co takhle sebereflexe ? Nebo je to o všude přítomném klientelismu ? Já na bráchu, a dál už to znáte... ()

Reklama

Reklama