Reklama

Reklama

Špunti na cestě

(seriál)
  • Slovensko Špunti na cestě
Komedie / Rodinný
Česko, 2022, 11 h 8 min (Minutáž: 49–53 min)

Hrají:

David Novotný, Anna Polívková, Jiří Langmajer, Tatiana Dyková, Pavel Liška, Pavla Gajdošíková, Miroslav Donutil, Arnošt Goldflam, Filip Antonio (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Tatínkové brousí školní lavice, aby dětem vylepšili prospěch, maminky balí k moři i mušle a děti se nemohou dočkat, až budou na pláži. Vlny chorvatského Jadranu jsou téměř na dosah, tak co by se mohlo pokazit? No přece úplně všechno! Komediální seriál podivných členů jedné normální rodiny aneb všechno, co nechcete, aby se vám během dovolené přihodilo. Hrou osudu, vlastní hlouposti a několika nedorozuměními se tři generace rodiny Veselých ocitnou v upraveném obytném autobusu značky Robur a projedou s ním půl republiky. Sérii malých i velkých katastrof postupně promění v dobrodružství, které semkne rodinu pevně dohromady. Na cestě nakonec stráví velkou většinu prázdnin. A bude to nezapomenutelná jízda. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Untentrauer k tomuto seriálu (5)

Poslední prázdniny (2022) (E01) 

K Langmajerovi role nešikovného lempla bez řidičáku nesedí, navíc tam hraje právníka a i přes to mu nedocházejí některé triviální souvislosti. To bylo první, co mě ihned napadlo. Jinak je to klasická pohodovka od jedničky. Nižší hodnocení nemůžu dát s ohledem na konkurenční tvorbu komerčních TV. ()

Partyzán (2022) (E05) 

Pohodový díl plný piva a prázdninové atmosféry. ()

Sabotér (2022) (E10) 

Zatím nejhorší díl celé série uvařený z trapnosti. Goldflam snažící se zahrát neurvalého otesance a Dušek, který hraje příjemného rošťáckého dědečka?? Svět naruby tu je! ()

Doba kamenná (2022) (E11) 

Já osobně LARP nesnáším a zde se mu věnují natolik dostatečně, aby mi tím znechutili celý díl. I tak úroveň seriálu velice klesla. ()

Host do domu (2022) (E12) 

Konečně po předchozích dvou strašných dílech přichází zase jeden povedený a vtipný díl. Nicméně už není pohodový. Strastí a starostí, které se lepí na hrdiny je až příliš a kazí tak příjemné, uvolněné a bezmyšlenkovité sledování. ()

Reklama

Reklama