Reklama

Reklama

Mistr amatér

(seriál)
  • USA Master of None
Trailer 2
USA, (2015–2021), 13 h 25 min (Minutáž: 20–58 min)

Hrají:

Aziz Ansari, Eric Wareheim, Noël Wells, Lena Waithe, H. Jon Benjamin, Kelvin Yu, Alessandra Mastronardi, Shoukath Ansari, Fatima Ansari, Bobby Cannavale (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(25)

Uznávaný seriál, ve kterém herec Dev a jeho dětská parťačka Denise řeší s všelijakými kamarády lásku, práci, společenské poměry a spoustu dalších věcí. (Netflix)

Recenze uživatele Pajky3 k tomuto seriálu (1)

Mistr amatér (2015) 

1. série Předtím než jsem se pustil do seriálu, kterému vládne Aziz Ansari, tak jsem si udolal i knížku Modern Romance, kterou Aziz zpravoval ve spolupráci s odborníky na vztahy. A jeho podání audioknihy je brilantní. A proč jsem tím začal? Protože je jasně vidět vliv této knížky na seriál, který nabízí hlavně zamyšlení nad vztahy. Od hledání té pravé k ujišťování, že je to ta pravá. A když se cestou navíc pobavíte osobitým humorem, který Aziz nabízí, tak jedině dobře. Je to zvláštní seriál, který dokáže být vtipný, vážný, upřímný i milý. Určitě to však není zábava pro davy lidí. 2. série Na druhou sérii Master of None jsem se těšil a Aziz Ansari mě nezklamal. Příběh začíná v malebném italském městečku, kde se Dev seznámí s Francescou, krásnou, ale zadanou. A pak sledujeme, jak se příběh vyvíjí. Bavilo mě to, protože celý příběh Master of None je takový milý a ze života. ()

Reklama

Reklama