Reklama

Reklama

Milionář Steven Price otevřel nový zábavní park s domem hrůzy a zorganizoval speciální narozeninový večírek pro svou ženu o které ví, že ho podvádí. Je však dost překvapen, když z pětice hostů není ani jeden z těch, kterým nabídl milion dolarů, když přijdou. Kromě jeho manželky se ve strašidelném zámku objevili - záhadný doktor Blackburn, sekretářka Sára, novinářka Melissa, motocyklový kurýr Eddie a podivínský pan Watson, syn bývalého majitele domu. Když se za hosty zavřou ocelové mříže a uzavřou se všechny východy, Price tuší, že něco není v pořádku, protože to není to, co sám připravil. Je možné, že dům žije vlastním životem? Šest lidí se stalo jeho vězni a čeká je noc hrůzy. Když první z nich přijde o život, ostatní si uvědomí, že tento strašidelný dům, který měl sloužit k zábavě, je domem skutečného zla. Kdo z nich přežije tuto noc? (Intersonic)

(více)

Recenze (118)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Jakmile jde o prachy, tak se najde spousta lidí co pujde do nebezpečí a dělají si z toho legraci. Jenže když přijde na lámání chleba, tak ty prachy každej vrací a chce za každou cenu pryč. Říkám si proč vlastně?! Stejným způsobem si může každý z pětice náhodně vybraných lidí vydělat milion od milionáře Price, který si s nimi chce zahrát bláznivou hru... Jenže nic není na první pohled čím se zdá... 40% ()

Turiec odpad!

všechny recenze uživatele

Vyvražďovací odpad, ktorý vrele a od srdca neodporúčam. Film v nás evokuje otázky: Je dom strašidelný? Je prekliaty? Alebo ide o obyčajnú vraždu? Je to len hra? Prečo sú pozvaní práve títo ľudia? Komu robí dobre točiť takéto filmy? Keď odhliadneme od absencie myšlienky, či (ako sme už zvyknutí) nelogickosti správania sa postáv (prečo tam všade vôbec liezli?) zostáva len samoúčelné násilie. ()

Reklama

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Dnes pozreté po rokoch. Za mňa je to veľmi podhodnotený film. Film má veľmi dobrú atmosféru. Miestami je vtipný inokedy zas napätie nechýba. Príbeh je klasika proste sa jedná o strašidelný dom, takže nič prekvapujúce. Charakteristika postáv je slušná. Chémia medzi manželmi je tiež skvelá. Tiež tu nechýba sarkazmus, ktorý mám rád a tiež trochu perverzity čo sa týka manželov. Tieto vlastnosti pekne okorenia celý film. Jediné mínus je tesne pred koncom. Démon alebo čo to bolo vyzerá divne. Dalo sa z toho nápadu vyťažiť viac? Určite áno ale mne to neprekáža. Celkové hodnotenie za mňa je 70%. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

To už je roků, co jsem to viděla prvně (možná tak deset let)... a musím říct, že jsem z toho byla v té době slušně podělaná a bála jsem se jít spát :). Před nějakou dobou jsem to viděla v televizním programu a rozhodla jsem se, že si to zopakuju. Můžu říct, že sice to na mě ani zdaleka nepůsobilo tolik jako tenkrát, ale pořád to byl nadpůrměrně dobrý hororový zážitek. Což o to, herecké výkony nepatří do té nejvyšší kategorie a herci místy i dost přehrávají, ale sakra, ta stará nemocnice je opravdu děsivá. Napětí zde rozhodně nechybí, nějaký vývoj vztahů mezi jednotlivými postavami zde také probíhá a občas je to i takovým zvláštním způsobem nechutné (v pozitivním slova smyslu, samozřejmě). Škoda jen, že závěr jim trikově moc nevyšel, ale i tak mi celkovej "feeling" z tohoto blázince způsobuje husinu... ()

hell_boy 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru horor, který má všechno, co má správný horor mít (dobrou atmosféru, solidní příběh, několik dějových zvratů, přiměřenou porci krve,...) a navíc skvělé herecké obsazení v čele s božskou Famke Janssen a mou oblíbenkyní Ali Larter, která už v obou dílech Nezvratného osudu dokázala, že jí horory sedí. Jedinou výraznou slabinou je podle mě zbytečně akční a zmatený konec. Co říci závěrem? Není to Kruh, ale je to lepší než nový Texaský masakr. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (17)

  • Jazva na Evelynovom (Famke Janssen) pravom líci mení tvar a polohu na rôznych miestach filmu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama