Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

jahol 

všechny recenze uživatele

Podobně jako u Borata nedosahující úrovně krátkých skečů stejného autora. Nabité vším možným, nezastavující se před ničím (britská královna!!), přepjatě vulgární (ale v mezích, na rozdíl od "hotelové scény" z Borata) a neomalené. Ale po celou dobu skvěle držící styl a volající po nadhledu a pochopení. A většinou velmi vtipné... ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný, infantilní, a občas silně nechutný film.. spousta výborných herců tady jen přicmrndává jednomu blbovi v kulíšku. Přesto zde ovšem sem tam vykoukne dokonalý fórek (scéna), výsledek je ovšem silně podprůměrný. Jediným skutečnmým kladem je Martin Freeman a Michael Gambon, kvůli každému z nich dávám filmu po hvězdičce... ()

Reklama

kinej 

všechny recenze uživatele

Docela prča. I ve skutečném životě potkávám lidi co se snaží být cool, nosí rapperský hadry a myslí si že jsou černoši. Myslím, že z takových prosťáčků si střílí tento film. A u simulace orálního sexu na chlebíčku jsem se málem pochcal smíchy.RESPECT. Myslím, že je to nadprůměrná komedie, jen si nemyslím, že by mohla fungovat i nadabovaná. Prý je Ali G nadabován úplně normálně. Je skoro zločin takový film dabovat, je to stejně hloupé jako dabovat Monty Pythony. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Jako puberťák v plném proudu mi Ali G Indahouse hrál přímo do noty a nejednu jeho hlášku jsem dlouho nemohl vytlouct z hlavy, ale po časovém odstupu a hlavně po zhlédnutí všech ostatních Ali G produktů, musím s politováním uznat, že tento je zdaleka nejslabší. Dřív jsem ho měl aspoň za trefnou parodii hiphoperských pouličních gangsterů, ale tento koncept předvedl Ali už dřív... Ali G Indahouse v mnohém zapadá mezi průměrné, sprosté/perverzní teen komedie, jen málokdy Sacha Baron Cohen předvede tak geniální vtípek, jako v Ali G Show sype z obou rukávů, ale zábava je to pořád slušná (nejlepší gagy: v parlamentu, na večírku). 6/10 ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo tak sprosté, primitívne a stupídne, až to bolo vtipné. Fekálne, sexistické či homosexuálne fóry, kvôli ktorým som to v polovici takmer vypol vo filmoch neznášam. Avšak nebolo to na filme to najhoršie. Scenár, ktorý tu už miliónkrát bol. Vtípky, ktoré už boli miliónkrát použité, a herci o ktorých sa netreba radšej ani zmieňovať. Tomu, komu sa páči jednoduchý a prvoplánový humor tomuto filmu samozrejme neodolá, i keď musím sa priznať na niektorých som sa uškrnul aj ja. To je najskôr dôvod vytrhnutia snímku z nekompromisného odpadovania. PS: Od Kendyho si film už poradiť nenechám xDD. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • Film byl natáčen pod krycím názvem "Chequered Past" ("Pestrá minulost"). (HappySmile)
  • V čase 52:50 při odchodu Aliho (Sacha Baron Cohen) z kabinetu parlamentu, člen říkající „západ“ ukazuje znak „West Coast“ špatně – prostředníček přes prsteníček. Správně mají být prsty prohozené. (lukaaris)

Reklama

Reklama