Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Vynikající čtvrtý díl "Chuckyho" série. Je z něho sice trochu cítit vypočítavost, komerčnost a příliš chtěná líbivost, ale co, kašlu na to, mě tenhle díl baví hned po jedničce nejvíc. Jennifer Tilly je skvělá, její loutka ještě víc a film díky téhle postavě získává další rozměr a nové možnosti. A řekl bych, že scénář tyto možnosti využil a zužitkoval opravdu důkladně. Sice už to není horrorová pohádka ale spíš lehce horrorová komedie, ale každopádně je to originální, odpočinková a vydatně zábavná podívaná. A konec je úžasný a otevírá další nové možnosti pro pokračování... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Chucky ve formě, Ronny Yu je schopný chlapík na režisérské sesli a příběh má zase blíže k morbidní parodii než k čistokrevnému hororu. Při hledání nevěsty pro Chuckyho přibylo vražd, tempo nepolevuje a i o napětí by se dalo s úspěchem napsat. Ubral bych tedy snad jen právě na inklinaci k parodii, ale tady to nebylo tak markantní, jako v pozdějším kousku Chuckyho sémě. Chucky se opět neodolatelně šklebí, ale je otázkou, jak dlouho mu to vydrží. Zájem jeho fanoušků nemusí být věčný a pořádný film s ním je stále v nedohlednu. Přesto za jeho vražedný návrat nelze jít pod 70% ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobré oživenie série o vraždiacej bábike Chuckym. Ja som bol celkovo príjemne prekvapený, že to tvorcovia zobrali tak ako to zobrali a čierny humor v takomto hororíku mi ani nevadil, práveže bol zaujímavý. Vizáž Chuckyho xichtu aj nevesty Tiffany bol vážne super, jazvy s neho robili desivé monštrum. Dej určite nebol zlý, ja som sa vôbec nenudil, predsa hororová komédia do hodinky a pol nemôže ani sklamať. Záver bol skvelý, ale samozrejme počas filmu sú scénky čo si naozaj mohli tvorcovia odpustiť. Obsadenie je celkom postačujúce a objavil sa aj John Ritter, ktorého smrť bola pekne nechutná podobne ako aj ostatné smrti. Myslím, že sa oplatilo dať do filmu tých 25 melónov a potrápiť sa z prípravou a ovládaním bábik. Je to plnohodnotné pokračovanie, ktoré ak Boh dá, tak si pozriem znova. 64% ()

cityman 

všechny recenze uživatele

Další pokračování poměrně uspěšné hororové série, není zas až tak špatné jak by se od tak pokročilého dílu (myslím, že je čtvrtý) dalo očekávat. Sice to již není nic převratného, tak jako byla třeba jednička, ale rozhodně se ještě stále drží v nadprůměru, ikdyž je to místy spíš už komedie než horor. :o) ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Tak nám Chucky již potřetí vstanul z mrtvých a jeho návrat je po slabé trojce vskutku velkolepý. U tohoto dílu jsem bavil nejvíce, jelikož je kromě hororu spíš už více komedie. Co se týče samotného dílu, tak se jedná již jen o pouhé natahování příběhu, ale to vůbec nevadí. Miluji film FRANKENSTEINOVA NEVĚSTA a Chuckyho nevěsta se jí velice podobá, navíc se na tento starý film ze třicátých let zde odkazuje. Chuckyho nevěsta si zakládá na pohledně odporných panenkách, vraždách (policajt co je zabit hřebíky ala Pinhead, rozbité zrcadlo nad milujícím se párem nebo rozšrotovaný chlap kamionem), krásné Jennifer Tilly v sexy erotickém kostýmku a minišatech (bohužel je ve filmu asi jen prvních dvacet minut) a především na humorných scénách a hláškách, kdy Chucky je uložen do ohrádky pro děti, poté kouří trávu nebo souloží. Z této scény si navždy odnesu hlášku: "Chucky, máš gumu?"/ Vždyť já jsem celý z gumy." [2400. hodnocení, 113. komentář, 55%] ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Ve filmu lze zahlédnou loutky ze série Mistr loutkář. (Caelos)
  • Na náhrobku Charlese Lee Raye je datum umrtí 9. listopadu 1988, které odpovídá datu vydání prvního filmu Dětská hra (1988). (Caelos)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama