Reklama

Reklama

Dětská hra 2

Trailer

Obsahy(1)

Chucky se vrací. Neschvalně proslulá dětská hračka s úsměvem zabijáka ožívá v novém pokračování děsivého souboje mezi chlapcem Andym (Alex Vincent), a démonickou panenkou, která se snaží ovládat jeho duši. Přestože byl Chucky v předchozím díle usmažen zaživa, povstává z popela ve chvíli, kdy ho továrna na hračky znovu sestaví, aby rozptýlila negativní publicitu, která se kolem panenky rozšířila. Chucky - opět v plné síle - objeví svou oběť v dětském domově a nový souboj dvou nesmiřitelných protivníků v ďábelsky povedeném pokračování filmu, který si získal ohromnou popularitu, může začít...
(Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Terva 

všechny recenze uživatele

Aneb příběh o tom, jak se Chucky "vrátil do oběhu". Ručně smontovaný a ručně malovaný. To zní skoro jako "Freddy je zpět". Pardon "Chucky je zpět"! CITÁT - Charles Lee Ray............. Andy se taky vrátil a tak dva hlavní atributy rozjíždí další Chuckyho příběh. CITÁT - Slibuju, že nikoho jiného nezabiju........... Je to o něco málo lepší než jednička. K dobru se dá taky napsat, že Chucky je víc ukecanej a hodně hláškuje. CITÁT - Co tak koukáš? Děláš, jako by jsi nikdy neviděl mrtvolu!......... 69 minuta přináší lehce brutální scénu s nožem. Síla. CITÁT - Nenávidím děti!!........... Finální scéna za to taky stojí, je monstrózní a opět lehce podobná Terminátoří sáze. Leč konec pohádky to není. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Andyho matka skončí po událostech v jedničce v blázinci a on se stěhuje k pěstounům. Chucky je mezitím majitelem fabriky opraven kvůli napravení image firmy a po jedné vraždě se vydává najít Andyho. Kdo říká, že dvojka je dost slabší než jednička, ať si... ať se podívá pořádně. Jasně, už to není takové hororové psycho, ale jinak je vše při starém. Andy je vyděšený, Chucky vraždí na koho přijde a přitom stíhá házet hlášky (moc jste zlobila paní učitelko). Vraždy jsou tak akorát, občas brutální, občas naznačené a většinou se stanou někomu, kdo si to beztak zaslouží. A vrcholem filmu je brutální finále v továrně na panenky, kde Chucky opět předvede svoji téměř nesmrtelnost a ty způsoby jeho likvidace stojí za to. Jediný mínus, kterého jsou si všiml až teď prvně je totálně přestárlá herečka, která hraje Andy "teenagerskou" sestru. ()

Reklama

fcreading 

všechny recenze uživatele

Tento horor bol mojim detstvom na tomto som vyrastal proste klasika. Prvý diel som ešte vtedy nevidel, najprv som videl tento takže keď mám lepšie hodnotit, tento sa mi páči viac. Chucky po nevydarenom finišu z prvého dielu prichádza opäť na plátno a tentokrát bude musieť čeliť Andymu, ktorý ešte nezabudol na tú hroznú noc. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Doposud jediný díl, který jsem z hororové série o Chuckym viděl. Poměrně zajímavé. Ta panenka je určitě jeden z nejrafinovanějších filmových vrahů. Film jako celek mě bavil hodně - trochu jsem se bál, trochu jsem se smál. Jenom konec v tý továrně je docela dost blbej... Jistě si nenechám ujít další Chuckyho zabíjačku a černohumorné hlášky. Jako horor to je zcela průměrný film, ale pobaví a trochu bát se budete. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Musím změnit, po proležení v hlavě, hodnocení ze 4 na 5. I když je začátek Child's Play 2 všelijaký a svým způsobem i nelogický, tak byla hlavní jedna věc. Chuckie je zpět v plné síle! Někdo pochopil, že Chuckie je moc velká postava na to, aby z ní nešlo vytřískat více, než jeden film. Proto jsem se bál, že dvojka bude mít bezduchý příběh založený jen na dalších vraždách. Naštěstí se to nepotvrdilo a vyklubal se z toho děj mající hlavu a patu. Děj místy dosti napínavý (scéna ve sklepě byla skvělá), hudba sice klasická na starší snímky ale nerušila, naopak a v neposlední řadě skvělé herecké výkony. Oproti jedničce zde dostal Andy daleko více prostoru, díky tomu že nyní je příběh založen jen na Andy vs. Chuckie, a to je jen a jen dobře. Jak Alex Vincent zahrál dobře jedničku, tak ve dvojce až zářil. Moc pěkně zahraná role a škoda, že po Child's Play 2 už vlastně nic nenatočil. Chuckie zde také dostal více prostoru a utvrdil mě, že je to skvělá postava, nehledě na snad až lepší provedení panenky než v prvním díle, což jsem skoro pokládal na tu dobu za nemožné. Chuckie vládne filmu, jde z něj strach a má skvělý smysl pro černý humor ("Ty prokletý ženský za volantem."). Sice na konci už skoro připomíná Jasona X, kterému se také nechtělo moc umírat, ale to vůbec nevadí, jelikož člověk si ho i tak oblíbí a až mu skoro fandí (pak se ale ocitá v těžké situaci, protože fandí i Andymu). Nemohu ale opomenout moc dobrosrdečnou postavu paní Joanne Simpson a už vůbec ne postavu Kyle, kterou jsem si v průběhu filmu moc oblíbil. Celkově, nesouhlasím že dvojka je slabší než jednička. Dvojka je podle mě dobrým pokračováním, s moc dobrou atmosférou a hereckými výkony, kde na Andyho a Chuckieho diváci již znají a mají k nim nějaký vztah, což filmu dodává daleko větší náboj. Jen. Jednička Child's Play byla něco nového, svým způsobem jedinečného, a chápu, že některým se pokračování zdá zbytečné, i když takový pocit osobně nemám. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (16)

  • Natáčelo se také v Kalifornii, a to od 6. listopadu 1989 do 1. února 1990. (Varan)
  • Jediný film série, v ktorom Chucky nepoužije skutočnú strelnú zbraň. (FromHell)

Reklama

Reklama