Reklama

Reklama

Dětská hra 2

Trailer

Obsahy(1)

Chucky se vrací. Neschvalně proslulá dětská hračka s úsměvem zabijáka ožívá v novém pokračování děsivého souboje mezi chlapcem Andym (Alex Vincent), a démonickou panenkou, která se snaží ovládat jeho duši. Přestože byl Chucky v předchozím díle usmažen zaživa, povstává z popela ve chvíli, kdy ho továrna na hračky znovu sestaví, aby rozptýlila negativní publicitu, která se kolem panenky rozšířila. Chucky - opět v plné síle - objeví svou oběť v dětském domově a nový souboj dvou nesmiřitelných protivníků v ďábelsky povedeném pokračování filmu, který si získal ohromnou popularitu, může začít...
(Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

swamp 

všechny recenze uživatele

Pro mě naprostá klasika - jeden z prvních hororů, který jsem kdy (hezky na "tajňačku") viděl. 'Panenka Chucky' pro mě ve své době byla snad tou nejděsivější záležitostí. Ovšem i nyní je Child's play 2 příjemným pokoukáním, protože Chucky je pěkně sprostý a maximálně zábavný. :D Navíc ta loutka a její mimika jsou prostě famózní. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Celkem povedené pokračování. Chucky se ani zde s nikým nesere a i když mu trvá trochu déle, než se rozehřeje na provozní teplotu, je na co se dívat. Opět zde máme šanci slyšet několik trefných hlášek, které jsou hlavní ozdobou této dlouhé série. Panenka je tentokrát mnohem agresivnější a svým způsobem i více krvelačnější. Už se nespokojí jen se zabíjením ze zálohy, ale chce vám vidět pěkně do ksichtu. Jistě děj je místy zbytečně moc vláčný a není z něj cítit už taková hustější atmosféra jako tomu bylo v jedničce. Já jsem byl docela spokojený a i proto dám nadprůměrné hodnocení. 70%. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Strašák mého dětství. Chucky byl démon mojí mysli, děsivější než vetřelec, děsivější než Freddy Krueger, a stejně jako oni se stal určitou hororovou ikonou, byť opravdu kvalitní film pro své řádění nikdy neměl. Hlavní postavou byl navíc malý kluk, do kterého jsem se jako dítě dobře vžil. Bohužel, čas všechno smyje, triky zestárnou, příběh zrovna tak... zestárnul tedy samozřejmě můj pohled, film byl obyčejnou vyvražďovačkou už tenkrát, jediná zajímavost byla panenka jako vrah. :) Pořád jde ale o solidní zábavu, s několika málo atmosférickými momenty, Chuckym, dobře zvládnutými scénami vražd a úsměvně destruktivním finále. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Chucky je pěkně odolnej malej zrzavej parchant a ani jeho upálení, které jste mohli vidět v prvním díle, ho nezastaví. Továrna na hračky totiž ze zbytků jeho původního těla vytvoří novou panenku a duše Charlese Lee Raye v ní znovu ožije. A opět se snaží dostat Andyho... Ve dvojce se oproti prvnímu dílu dočkáme více vražd a Chucky začíná navíc docela hláškovat, takže místy je to vážně sranda. Opět se sice nejedná o horor, ze kterého byste nemohli strachy spát (pokud nejste děti), ale nudit se nebudete. Je trochu škoda, že konec je dost nepovedený. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Dětská hra 2“ je filmem, kterému se daří celkem obstojně rozšířit děj prvního filmu, ale pouze cestou zbytečného natahování, kde není nějaký zásadní dopad. A i když se v úplném závěru zdá, že je konec, třetí díl na sebe nenechal dlouho čekat a Don Manici si dál hýčká své dítě, v podstatě jediné své přispění k hororovému žánru, ale vlastně i k filmu obecně. Tomu s říká životní dílo. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (16)

  • Film sa nakrúcal v Chicagu. (Darkage)
  • Jediný film série, v ktorom Chucky nepoužije skutočnú strelnú zbraň. (FromHell)
  • Autor scénáře Don Mancini uvedl, že v rané verzi svého scénáře byl film situován do období vánoční sezony, což by vysvětlovalo plný sklad panenek v závěru filmu v tovární hale. (Lajty)

Reklama

Reklama