Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Utero 

všechny recenze uživatele

Nedávám odpad snad jen kvůli tomu, že Chucky je jasně můj nejoblíbenější zabiják a vážně mě mrzí, že se někdo opovážil natočit tuhle stupiditu, která skvěle našlapanou sérii totálně potopila. Za něco stojí snad jen atmosféra prvních 10ti minut a pár scének z konce filmu. Jinak čistě uplná nuda a zbytečnost. Navíc Chucky vzhledově už nepůsobí absolutně strašidelně. Jinak ten malý, černý herec, dnes známý z Lost byl tak neuvěřitelně trapný, že se mi z toho občas zvedal kufr. Vážně škoda, že po výborné 1 a 2 vznikla zbytečná a nudná trojka. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Taký dobrý priemer. Miestami rozvláčne, nezáživné, oživené len nejakými tými rutinnymi kills, ale so skvelo "oživeným" a nasnímaným Chuckym, rock solid spracovaním(prachy boli, ale nejakú fajnôstku v spracovaní aby človek pohľadal) a skvelým finále v lunaparku a likvidáciou Chuckyho. Hudba generická, ale v poriadku, early 90s atmoška to ťahá hore. ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Tretí Chucky ma stále baví, no už to kolíše medzi 2 a 3*. Je to slabšie ako prvé dva diely no stále sa dá na to pozerať. Atmosféra sa trocha vytratila, náboj a spád tiež. Vraždy ostávajú na úrovni, no hlavne mi vadilo vojenské prostredie, v ktorom sa všetko dialo. Chucky je stále ten starý nepríjemný, vraždiaci, rafinovaný Chucky. Dúfam, že Detská hra 4 sa vráti tam, kde bola jednotka a dvojka. Ledva 50%. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Napotřetí to samé a bez jakýchkoliv inovací (změna postav a prostředí na vojenskou akademii není inovace). Chucky je zde jen od toho, aby se chvilkami objevil, zavraždil nějakou zcela postradatelnou postavu, nebo byl při tom vyrušen a sprostě si zahuboval. Scenárista Don Mancini mu nedává nic nového s čím pracovat. Den po zhlédnutí už mám problém si v paměti vybavit stěžejní scény filmu. Za zmínku stojí snad jen Andy Robinson v roli úchyla na střihání vlasů (a to je ve filmu jen pár minut, on ty úchyly hrát umí), zbytek je jen zapomenutelná parodie na Kubrickovo Full Metal Jacket. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Jak byla jednička skvělá, dvojka moc dobrá, tak trojka mi až vhání slzy do očí jak je špatná. Začátek je na hlavu už totálně, celkově děj je jen nudně recyklovaná dvojka se zaměřením se na někoho jiného. Kdyby to aspoň bylo zajímavě zpracované, ale Jack Bender se s tím nepáral a pojal to skoro až jako Beverly Hills 90210. Absence Alexe Vincenta v roli Andyho je dost bolestná, jelikož ač se Justin Whalin snaží, tak Alexova výkonu ani zpoloviny nedosáhl a nelze to ani schovat za to, že to byl jeho první film v hlavní roli. Smutné také je, že Chuckieho charisma skoro vyhořelo a i když byly jeho pohyby prý zdokonaleny počítačem, tak to není vůbec vidět. Ty dvě hvězdičky má film ode mě jen za snahu o pokračování a za mou slabost k Chuckiemu v předchozích dílech. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (17)

  • Film v amerických kinách producentov príliš nepotešil, zarobil len 20,5 milióna dolárov, pričom náklady bez marketingu boli 13 miliónov. Z tohto dôvodu sa na ďalší film s Chuckym čakalo dlhých 7 rokov. (beso74)
  • Aj keď sa Alex Vincent vo filme nemal vôbec objaviť, nakoniec môžeme jeho postavu vidieť na začiatku filmu, v scéne pri premietaní archívnych záberov. (BoredKid)
  • Jedná se o první film v sérii, ve kterém byly Chuckyho pohyby zdokonaleny počítačem. (Lajty)

Reklama

Reklama