Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Jednička byla skvěle fungující zábava, dvojka byla lehce přeplácaná záležitost ale alespoň Chucky tam naprosto perfektně fungoval a trojka... trojka je prostě lepší než druhý díl, který tím pádem vychází z původní trilogie nejhůř. Napádité už to sice příliš není, ale Chucky zase perfektně hláškuje a opět o dost víc než minule, navíc má skvělý dabing Tomáše Kargera, takže ani tak nezáleží na tom, že příběh tentokrát opravdu nic moc, protože já se báječně bavil a celkem rychle mi to uteklo a znovu jsem se přesvědčil, že Charles Lee Ray je jedním z nejlepších sériových vrahů všech dob a panenku Chucky opět žeru o něco víc. Za mě skvělá zábava a těším se na Nevěstu, u které si určitě perfektně pošmáknu. 70%, ale jen za Chuckyho, který prostě opět nezklamal. 1500. komentář, jaká skvělá chuckovina! ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrá hororová komédia, ktorá je posledným dielom tejto vydarenej trilógie. Má veľmi dobrý príbeh o Andym, ktorý už vyrástol, je z neho mladík a nastupuje do vojenskej akadémie, ale stále sa nevyrovnal so stretnutím s Chuckym. No Chuckyho znovu opravili a nechá sa poslať až do kasární, kde si nájde svoju novú obeť a zanecháva za sebou len mŕtvoly. Ale Andy ho chce za každú cenu zastaviť. So spracovaním som nadmieru spokojný, prenesenie deja do takéhoto vojenského prostredia je príjemným oživením a tak film baví po celý čas, aj keď dejovo už prakticky nič nové neprináša. Hororových scén je tu pomerne dosť a sú aj dosť vydarené. Síce zabitých až tak moc nie je, ale z celej tejto trilógie pôsobia rozhodne najdrsnejšie, nechýba podrezanie britvou, dlhé škrtenie, poteší aj zaujímavá scéna so smetiarskym autom, určite sa je na čo pozerať. Síce finále už nie je až také dobré, ale páči sa mi aspoň jeho zakončenie. A Chucky je tu perfektný, má skvelé pohyby aj grimasy, opäť výborné hlášky, nezabudnuteľný smiech a plno priestoru, takže s ľahkosťou preberá hlavnú úlohu po Andym. Herecké obsadenie tiež nesklame, Justin Whalin bol pre postavu staršieho Andyho dobrou voľbou, je tu aj plno zaujímavých vedľajších postáv, ako nová priateľka, namyslený veliteľ, holič a podobne, tu nie je problém. Réžia mohla byť aj lepšia, za predchádzajúcimi dielmi viditeľne zaostáva, ale aspoň ten štandard udrží a technická stránka je opäť výborná. Síce podľa hodnotenia to už dobre nevyzerá, ale mne všetky tieto tri diely prídu veľmi vyrovnané a nadmieru zábavné, takže ani tretie pokračovanie nie je žiadnou hanbou. Objektívna kvalita filmu- 66%, film sa páči mne na 75%. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zatímco v minulých dílech Chucky ne a ne umřít, tady je hotovej skoro okamžitě. V jedičce přežil plameny i kulku do srdce. Ve druhém díle si moc nerozumněl s kyselinou. V tomhle spadne do větráku, takže odpadají záhadné znovuvzkříšení. Tento díl hodnotím jako velice slabý a svým způsobem zbytečný. Nevím co tvůrce nutilo, aby již po uplynutí jednoho roku přišli s dalším přírůstkem do rodiny. Ve filmu se mě líbila scéna u holiče, ale to samozřejmě film nezachrání. Další body tedy dolů. Vidím to na 35% Na závěr ještě tolik oblíbená statistika. Celkový počet mrtvých: 7. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Tretí Chucky ma stále baví, no už to kolíše medzi 2 a 3*. Je to slabšie ako prvé dva diely no stále sa dá na to pozerať. Atmosféra sa trocha vytratila, náboj a spád tiež. Vraždy ostávajú na úrovni, no hlavne mi vadilo vojenské prostredie, v ktorom sa všetko dialo. Chucky je stále ten starý nepríjemný, vraždiaci, rafinovaný Chucky. Dúfam, že Detská hra 4 sa vráti tam, kde bola jednotka a dvojka. Ledva 50%. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Příběh začíná o osm let později a na stejném místě, kde končí dvojka. Tedy v továrně Guys. CITÁT - Andy je stará historie, nikdo si nevzpomene.........Nic nerozproudí krev víc jako škrcení oběti............Vítejte v Pekle......... Pravda prvních půl hodiny jsem se trochu nudil. Ale pak se to jakž takž rozjelo. CITÁT - Konec srandy!!! Krucinál, kde je Andy!!!!............... Chucky se konečně nasral a bude válka. Andy je ve vojenské škole a....vlastně Chucky už taky. Třetí příběh je sice lehce brutální, ale jinak nic moc. Na filmu mi vadil všudypřítomný hudební doprovod a zvuky, trhalo to uši. Jen za dvě hvězdy. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (17)

  • Scenárista Don Mancini bol pri písaní scenára pod veľkým tlakom. Štúdio Universal ho požiadalo, aby začal písať scenár k tretiemu dielu ešte skôr ako mal mať premiéru druhý. A tak sa tento film dostal do kín len 9 mesiacov po Child's Play 2 (1990). Mancini sa vyjadril, že práve trojka je jeho najmenej obľúbenou časťou, pretože potom, čo dokončil scenár k predošlej časti cítil, že mu došli nápady. (beso74)
  • Film sa nakrúcal od 4.2. do 24.4.1991 v amerických mestách  Los Angeles, Atlanta a Boonville, konkrétne na vojenskej škole Kemper Military School and Junior College, ktorá je v dnešnej dobe už zatvorená. (Darkage)
  • Film v amerických kinách producentov príliš nepotešil, zarobil len 20,5 milióna dolárov, pričom náklady bez marketingu boli 13 miliónov. Z tohto dôvodu sa na ďalší film s Chuckym čakalo dlhých 7 rokov. (beso74)

Reklama

Reklama