Reklama

Reklama

Aria

(seriál)
Trailer 2
Japonsko, (2005–2015), 22 h 48 min (Minutáž: 17–30 min)

Předloha:

Kozue Amano (komiks)

Kamera:

Hiroši Jošida

Hudba:

Takeši Senó

Hrají:

Erino Hazuki, Čiwa Saitó, Rjó Hirohaši, Činami Nišimura, Tomohisa Asó, Megumi Nasu, Fumie Mizusawa, Sajaka Óhara, Tomoko Kawakami, Kaori Mizuhaši (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(57)

Recenze uživatele SonGokussj k tomuto seriálu (3)

The Animation (2005) (S01) 

Pokud hledáte anime, které by vás uklidnilo, abyste si mohli odpočinout od náročného dne, nebo prostě jen tak lebedit a nemyslet na komplikované věci, Aria je pro vás jasná volba. Naproto krásný, dobrej oplývající příběh vás vtáhne do nově-osídlené planety Mars nazvané Aqua, kde se lidé nepřepravují pomocí aut, ale pěšky a hlavně za pomocí lodiček (jako v itálii), které řídí "Undine". V příběhu se seznámíte se třemi z nich, prožijete s nimi dobrodružství i zábavné chvíle, na konci je budete milovat. ()

The Natural (2006) (S02) 

Tady teprve začnete objevovat taje planety AQUA a jejich Undine. :) Vtáhne vás to do děje a už nepustí. Pokračování Arie mne naprosto uchvátilo ^_^ ()

The Origination (2008) (S03) 

Všichni tady říkají, jak je to to "nejlepší" z celé Arie, mně se však zdálo, že na Aria the Natural to nemá :-) Pravda, zakončí se tam etapa jedné gondoliérky, je tam mnoho převratů, ale... Nejvíce mě však dostala Aria the Natural. Dávám ale také 5* :-) Je to výborné anime, to mi nikdo nevymluví ^_^ ()

Reklama

Reklama