Reklama

Reklama

Aria

(seriál)
Trailer 1
Japonsko, (2005–2015), 22 h 48 min (Minutáž: 17–30 min)

Předloha:

Kozue Amano (komiks)

Kamera:

Hiroši Jošida

Hudba:

Takeši Senó

Hrají:

Erino Hazuki, Čiwa Saitó, Rjó Hirohaši, Činami Nišimura, Tomohisa Asó, Megumi Nasu, Fumie Mizusawa, Sajaka Óhara, Tomoko Kawakami, Kaori Mizuhaši (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(57)

Recenze uživatele WildevilCZ k tomuto seriálu (3)

The Animation (2005) (S01) 

Když si najedete na aniDB.net a dáte seřadit anime dle ratingu, tak se vám tohle (+ další serie tohodle anime ) objeví na prvním místě, no já bych to tam rozhodně nedal.. Každopádně anime je to odpočinkové, dobré před spaním, to mám vyzkoušené :D UPDATE: No po shlédnutí dalších serií si nejsem jistý tím co jsem výše napsal (to o aniDB), čím víc se seznámite s postavami, tím to anime je slaďoučtější. Tohle anime není určitě pro každého, je to bez akce, téměř bez humoru, ale i přesto je v celku úsměvné. Takže rada, nenechte se odradit od sledování tohoto anime protože se vám nezdá moc zábavné, pokud sním vydržíte až dokonce, tak odměnou vám bude pohlazení na duši a už nebudete chtít nic jiného :D ---90%--- ()

The Natural (2006) (S02) 

Řekl bych že 2. pokračování je o něco zajímavětší, právě u této serie sem začal seriál baštit, 90% ()

The Origination (2008) (S03) 

TOP 1 v AniDB!!!!!!!!!! Není co dodat, snad jen, že když se mi tohle anime opravdu začalo hooodně líbit tak končí... :D ----100%-----, viz můj názor u aria the animation, snad jen chronogram: 1.Aria the Animation ->2. Aria the Natural -> Ova: Aria the Arietta -> 3.Aria the Origination ()

Reklama

Reklama