Reklama

Reklama

Policejní akademie 7: Moskevská mise

  • Česko Policejní akademie: Moskevská mise (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tentokrát se pustí do řešení problému na opačném konci světa. Boris Jelcin má totiž trable se šéfem ruské mafie Konstantinem Konalim. Ten během krátké doby vydělal miliardu dolarů prodejem nové počítačové hry a teď se rozhodl ovládnout celý svět, Ruskem počínaje. Jelcinova žádost o pomoc je v USA vyslyšena a úkolem je pověřen samozřejmě Lassard, se svými neschopnými, ale stoprocentně úspěšnými policisty. Zmatky začnou hned na letišti v Moskvě, kde je vítá velitel Rakov a nesympatický poručík Talinskij. Lassard omylem nastoupí do pohřebního vozu, odjede na pohřeb nějakého komunisty a nakonec je přijat do rodiny pozůstalých. Mezitím senilní Rakov s obtížemi vysvětlí Američanům, co je jejich úkolem, Connors se zamiluje do krásné tlumočnice Káti a Konali nařídí svým zabijákům, aby americké policisty odstranili. To je však nesplnitelný úkol, neboť policisté všem nástrahám uniknou. Naopak Konali podlehne půvabům Callahanové, která vystupuje v jeho baru jako zpěvačka. Poté, co pokus zatknout Konaliho během představení Labutího jezera skončí fiaskem, jsou Američané vykázáni z Ruska. Zdá se, že je vše ztraceno, když tu se na scéně objeví zmizelý Lassard. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

JohnnyD odpad!

všechny recenze uživatele

Moskovská misia - asi najambicióznejší film série je zavŕšením série trápnosti a úbohostí, ktorú nám tvorcovia Police Academy ponúkali celé desaťročie. Na desiate výročie vzniku filmu, ktorý to všetko začal (a nebol až tak zlý) bola nakrútená siedma časť, Mission Moscow, kde si mimo iného zahral aj taký Christopher Lee (vieme v akých filmoch sa dlhé roky pohyboval - viď. Howling 2). Rozdiel oproti iným dielom je v tom, že kým sa ostatné časti aspoň snažili rozosmiať a relatívne aj mohli rozosmiať nejakého mentálne zaostalého jedinca na úrovni 5 ročného decka, sedmička je čudná, lebo gagy ani z ďaleka nei sú vtipné. Pri dieloch 1-6 sa aspoň mohlo hovoriť: "Kurva, toto má byť vtipné?", tu si budete akurát hovoriť: "Kurva, kde je vtip?". Objavia sa tu aj napríklad Ron Perlman, či Claire Forlani, ale ani jeden nepodáva bohvieaký výkon. Zápletka je rovnako vrchol úbohostí (ovládnuť svet pomocou videohry s medveďom? wtf???). Na tomto filme proste nie je nič dobré, ani zďaleka. Je to jeden z najväčších shitov histórie, kde sa zasmejete maximálne na nadmernej debilite tvorcov a na to, čo si oni predstavujú pod pojom vtip ... ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Jsem zvědav. A zase nic... Ti zatracení scénáristé měli pět let na vymyšlení dobré zápletky (za tu dobu bylo natočeno předchozích šest akademií !), ale pravděpodobně prodělávaly tvůrčí krizy. Při filmu kroutíte hlavou - to se opravdu může někdo smát tomu sámému po sedmé (šťastné číslo zde neplatí). Jeden z problémů je samozřejmě absence postav z minulých dílů. Zbyly pouze Callahanová, Jones, Tacklaberry a Lassard s Harissem a to je sakra málo. Ovšem to je hodně laciná výmluva. Už stačilo. Při slovech "Ubohá Hollywoodská série" si už vždy vzpomenu na Policejní akademii. ()

Reklama

Santino7 odpad!

všechny recenze uživatele

Páni a dámy, tak toto sa vám už skutočne nepodarilo. Jednoducho v najlepšom by sa malo prestať a hotovo. Táto séria bola zo začiatku fajn, to priznávam, prvé tri časti pobavili. Lenže ďalej je to už len také tápanie, viacmenej zbytočné pokračovania, ktoré nepobavia ani omylom. Ten humor je tu neskutočne silený, až mi bolo trápne. Nečudujem sa, že v tejto moskovskej misii odmietli účinkovať hneď niekoľkí, pretože ten scenár je naozaj príšerne stupídny. Skôr ma udivuje, že niektoré stálice vydržali až doteraz, ako napríklad Winslow, Graf, Gaynes atď ... No a Ron Perlman, tak jeho účasť ma už asi neprekvapí vážne nikde, on je priamo magnet na lacné filmy - aby som však nekrivdil, má aj zopár tých vydarenejších. Rozmýšľal som, že dám aspoň tú symbolickú jednu, keďže som to vydržal dopozerať až do konca ale bolo by to nespravodlivé a hlavne neadekvátne oproti ostatným takto hodnoteným filmom, takže nedá sa. Nikdy viac. 0/5 ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Tohle má secsakramentsky málo s Policejní akademií, maximálně tak známé tváře z dřívějších dílů. Podle mě se sedmička už mohla jmenovat pouze Moskevská mise a bylo by to lepší. Nebyla by srovnávána s dřívějšími díly a tím neutrpěla tak špatné jméno. Výlet do Moskvy je na jednu stranu vzhledem k uvolnění politické situace a pádu železné opony dobrým tahem. Ruské prostředí a Moskva se jen tak v americkém filmu nevidí. Ono vlastně se moc ani nevyskytuje v jiných filmech, tak si to užijme, že štáb Policejní akademie si udělal výlet do Moskvy (Kreml, Lomonosova univerzita, ruský auta, ulice...). Jenže ten film utrpěl na tom, že byl šitý horkou jehlou. Sranda se tam také ještě najde, ovšem je jí poskromnu. Leslie Easterbrook vyzrála ještě v rajcovnější milfku. Nosí rajcovní plesové šaty a v závěru se válí v posteli v modrém korzetu, podvazcích a samodržkách. Ji doplňuje líbezná Claire Forlani. Tlama Ron Pearlman se do role moskevského bose hodí, jen ten Christopher Lee mi tam nesedí. Ikdyž v ruské uniformě vypadal skvěle. [18479. hodnocení, 291. komentář, 29%, 504. nejhorší film] ()

anyonecek 

všechny recenze uživatele

Tohle už nemá s Policejní akademií nic společnýho, snad jenom ten název. Nechápu jak to mohlo dojít do takových rozměrů, že se natočil až 7. díl. Ty první díly, u těch se člověk upřímně zasmál a herci člověku tak nějak přirostli k srdci a zajímal je jejich příběh a navíc to mělo nějakej děj, ale tohle už je jenom chaos. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (11)

  • V úvodní scéně se objevuje Game Boy s barevnou obrazovkou, přestože Nintendo vydalo na trh první barevné konzole až v roce 1998. (KucC)
  • V kanceláři Aleksandra Rakova (Christopher Lee) se nachází ruská vlajka, která je vzhůru nohama. (KucC)
  • V úvodní scéně zpravodaj v televizních novinách hraje hru na Game Boyi, ale v konzoli není vložená kazeta. (HellFire)

Související novinky

Já nic, já muzikant

Já nic, já muzikant

03.11.2006

Jonathan Davis, frontman světoznámé metalové skupiny KoЯn, si rozšiřuje obzory a v rozpětí několika měsíců potvrdil účinkování hned ve dvou filmech. V obou případech půjde o čistokrevné horory dělané… (více)

Reklama

Reklama