Reklama

Reklama

Policejní akademie 7: Moskevská mise

  • Česko Policejní akademie: Moskevská mise (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tentokrát se pustí do řešení problému na opačném konci světa. Boris Jelcin má totiž trable se šéfem ruské mafie Konstantinem Konalim. Ten během krátké doby vydělal miliardu dolarů prodejem nové počítačové hry a teď se rozhodl ovládnout celý svět, Ruskem počínaje. Jelcinova žádost o pomoc je v USA vyslyšena a úkolem je pověřen samozřejmě Lassard, se svými neschopnými, ale stoprocentně úspěšnými policisty. Zmatky začnou hned na letišti v Moskvě, kde je vítá velitel Rakov a nesympatický poručík Talinskij. Lassard omylem nastoupí do pohřebního vozu, odjede na pohřeb nějakého komunisty a nakonec je přijat do rodiny pozůstalých. Mezitím senilní Rakov s obtížemi vysvětlí Američanům, co je jejich úkolem, Connors se zamiluje do krásné tlumočnice Káti a Konali nařídí svým zabijákům, aby americké policisty odstranili. To je však nesplnitelný úkol, neboť policisté všem nástrahám uniknou. Naopak Konali podlehne půvabům Callahanové, která vystupuje v jeho baru jako zpěvačka. Poté, co pokus zatknout Konaliho během představení Labutího jezera skončí fiaskem, jsou Američané vykázáni z Ruska. Zdá se, že je vše ztraceno, když tu se na scéně objeví zmizelý Lassard. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Žádná dovolená, jen tlumočení.“ Poslední díl Policejní akademie je čisté scénáristické zlo. Jenom se to v něm hemží šílenými postavami, které jsou jak parodie na grotesku. Jen tak si lze vysvětlit přítomnost cirkusáků u policie, na stavbě, jako malíři a prostě všude. Dále dementní portýr v hotelu, přiblblý programátor nebo již zcela připitomělý Harris a jeho ruský protějšek. Nejnepochopitelnější je trojice ruských policistů, kteří ke své domluvě užívají zvuky a pískot a neustále někam lezou a skáčou jako banda opic. Jako naprostý diamant mezi vším tím hnusem se vyjímá Claire Forlani, které ale bylo pro tak špatný film škoda. Občas mě ještě potěšil Lassard, jehož dobromyslná zmatenost nebyla otravná, jako snažení ostatních postav. To jsou ale jediné dva světlejší momenty v jinak špatném filmu. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak i další sérii filmů mám úspěšně za sebou. Nikdy to nebylo tak extra, ale první díly, no bylo to něco nového, takže se na to člověk i s chutí podíval. Pak to bylo čím dál tím horší a musím říct, že je asi dobře, že tato série konečně skončila, protože by to pak bylo dost hrozné, ty filmy. Už nevědí co by, herci postupně odpadávají, moc se nezasmějete, protože je to furt dokola. Myslím, že sedm filmů je až moc a měli skončit někde u trojky. ()

Reklama

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Na začátku devadesátých let se rozpadnul kolos jménem SSSR a Amíci s Rusama začli být kamarádi. No logicky se to muselo projevit i ve filmu, mimojiné viz. čtvrtý Rocky. Tenhle boom zasáhl i vyhasínající sérii policajtských komedií. Fakt, že do tohoto dílu šlo jen 5 veteránů série asi o něčem svědčí, nicméně proč to hodnotit tak přísně? Je to slabé, ale vzhledem k obsahu a obsazení to pořád je (horší) průměr. Mě se to moskevské prostředí líbilo a i Ron Perlman se svym "ruskym" xichtem v roli mafiánského bose se povedl. ()

janek85 

všechny recenze uživatele

Tento díl série Policejní akademie, je podle mě úplně nejhorší z ostatních dílů. Celý děj se táhne velice pomalu, až je to nesnesitelné, výkony herců nejsou, jak bývaly v ostatních dílech, jakoby už neuměli hrát ty dotyčné role. A ještě to, že v ostatních dílech bylo lepší obsazení, než tady v tomto. Efekty jakoby zmizeli, nebyla vůbec žádná akce, hudba ta je každý díl dobrá. Celkový pohled na tento film je takový, že je fakt nejhorší, je tam sice humor, ale je ho tam málo. Veškerým dílům jsem dal 3-5* , ale tomuto 2*.40%Přístupnost:přístupný ()

honza7 odpad!

všechny recenze uživatele

Snědli jste něco jedovatého? Jste anorektik? Pokud ano... pusťe si toto! člověk z toho blije anižby si strčil prst do krku... pár chudáků tam zůstalo, Senilní Lassard, trapnej nováček, kozatá Callahanová, pistolník Tackleberry, Imitátor Jones a můj oblíbený Kapitán Harris a nový retardovaný padouch... který má být sebevíc nebezpečnější (raději si nevzpomenu jak se jmenuje) ale snad i ten brejloun z trojky (Sweetchuck) by mi naháněl větší strach!... a ač tam zůstali aspoň tito moji oblíbenci byl to humus... fuj fuj a ještě jednou fuj! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (10)

  • Jediný díl série, který v kinech nevydělal ani milion dolarů. (HellFire)
  • V scéne, kedy Lassard (George Gaynes) bojuje s Konalim (Ron Perlman), potiahne koberec, aby ho potkol. V nasledujúcom zábere je však koberec dokonale narovnaný. (unclejack)
  • Když delegace přistává v Moskvě, je v záběru přistávající letoun Iljušin Il-62, který má motory na zádi. Když však delegace vystupuje z letadla, je v záběru letoun s motory pod křídly (patrně Boeing 707). (Foxhound#1)

Související novinky

Já nic, já muzikant

Já nic, já muzikant

03.11.2006

Jonathan Davis, frontman světoznámé metalové skupiny KoЯn, si rozšiřuje obzory a v rozpětí několika měsíců potvrdil účinkování hned ve dvou filmech. V obou případech půjde o čistokrevné horory dělané… (více)

Reklama

Reklama