Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Waynův svět je bláznivý a rozverný film, kde vedle rockových melodií a "odvázaných koček" najdete i nejodvázanější hostitele - Wayna Campbella a Gartha Algara. A když jim ještě druhořadý pracovník TV nabídne tučnou smlouvu, nemohou ti dva uvěřit svému štěstí. Brzy ale zjistí, že cesta ke slávě je trnitá, plná nebezpečí, svodů a příležitostí k mejdanům. Dokáže Wayne získat city rockové bohyně Cassandry a "utrhne" i Garth dívku svých snů? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (141)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Wayne's world, Wayne's world, party time, excellent:D Celý film vypadá jako jedna epizoda seriálu Wayneův svět, stejně amatérský, ale natočený se stejným nadšením. Strašně pitomej film, lacině udělanej, plnej nejrůznějších klišé, ale i tak mě pobavil...snad to neznamená, že jsem totální dement:D Přesně tohle jsem očekával a to jsem taky dostal - takže velká spokojenost, ale hned tak se na to znovu nekouknu.. ()

Idoviren 

všechny recenze uživatele

Geniální komedie. Waynův svět šel do velkoobchodu s filmovými hláškami a koupil to nejlepší co tam měli, a že toho bylo hodně. Jedna, pro mě skoro až ikonická, replika nabitá humorem střídá druhou a všechno je to kombinované se skvělými ksichty a úzkými boky mladého Mika Meyerse. Všechny tyto faktory dávají dohromady kultovní podívanou. Nemůžu si pomoct, ale navždycky jsem se zamilovala do Waynovy verze Bohemian Rhapsody. A když po něčem toužím, musí to být mé, ó ano, musí to být mé... ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Od "kultovní" komedie jsem teda čekal víc. Jsou tam některý fakt vtipný okamžiky (třeba scéna s Terminátorem) a je z toho cejtit taková ta pohodová atmosféra rannejch devadesátek, ale celkově jsem se moc nezasmál. Zároveň to neni vyloženě nějak trapný nebo úplně nudný, ale nechápu, že zrovna tenhle film získal nějakej kultovní status. Pro mě je to čistej průměr. ()

khue odpad!

všechny recenze uživatele

Omg co to je? Bud mi naprosto unika hlavni pointa filmu a nebo se nekde stala velka chyba. Uz od prvni minuty se mi zda,jako kdyby dva hlavni herci utekli z mentalniho ustavu. A komedie? Nechapu, kdo se tomu muze smat. Ja jsem se za cely film asi 3krat pousmal. Ano....tak strasne se mi to zdalo. SHIT ()

Vodny 

všechny recenze uživatele

Nejsem suchar, mám rád šílené, bláznivé a hodně ujeté komedie, což stvrzuji tím, že např. Klub sráčů považuji za geniální kousek, ale Waynův svět mě zkrátka nebavil. Ujeté je to dost, jenže tomu chybí alespoň trošku povedené hlášky a ne ujeté skřeky, nesmyslné dialogy a nicneříkající rádoby vtipy. Navíc, český dabing je natolik otřesný, že děti z pomocné školy by to zvládly lépe. K odpadu tomu chybělo málo. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (16)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Noc oživlých herců

Noc oživlých herců

03.01.2007

Neberouc do úvahy jeho práce na namluvení Shreka, Mike Myers se z filmového plátna ztratil stejně rychlo, jako se na něj v roce 1992 skrz Waynův svět dostal. Člověk by řekl, že se tak stane další… (více)

Reklama

Reklama