Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent MAcLachlan se specializuje na mimozemské vetřelce. Najde dceru detektiva Becka, který byl mimozemšťanem, a spolu se snaží zabránit šíření parazitových vajec dříve, než bude pozdě... (oficiální text distributora)

Recenze (24)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 2/10 Děj 3/10 Hudba 3/10 Efekty 4/10/// +hodně je zde z příběhu vysvětleno -nezáživná hudba, děj se odehrává hodně ve tmě, záporáci, postavy, efekty/// Takže pokračování jsem se dočkal, ale z prvního dílu si neponechává nic. Od začátku do konce je to hodně nudné, doprovázené slabími hereckými výkony a dialogy postav. Rozhodně se z toho dalo vytřískat víc./// Celkem 30%/// ()

misstake 

všechny recenze uživatele

"Budeš někdo jiný?" "Jen v krajním případě." První díl byl docela slušné béčko s několika nezapomenutelnýma scénama. Druhý díl je neoriginální už od začátku, kdy je nám znovu puštěna poslední půlhodina filmu minulého. A na ni navazuje zvláštní, nezáživný "film" o ničem plný neuvěřitelně hloupých nesmyslných dialogů, kde řeč jedné postavy jakoby neměla souvislost s tím, co říká postava druhá. Herecké výkony tomu odpovídají. Plusem je, že občas je to (úmyslně i neúmyslně) docela slušná sranda. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak toto je kvalitatívne oveľa nižšie, ako originál. Nie sú tu naháňačky a akčných scén je tu tiež minimálne. Mŕtvoly sa kopia, ale nikto to nerieši. Žiadna polícia ani vyšetrovanie. Toto je jednoduché pokračovanie s jednoduchým príbehom i obsahom. Veľa sa toho tu nedeje a aj keď tu bola spomienka na votrelca, tento film zaručene nemá nato, aby konkuroval svižnejším a lepšie organizovaným snímkam z tejto kategórie. Ale aj tak si myslím, že v čiernych číslach si nezaslúži byť. Je veľa sračiek, ktoré sa nedajú dopozerať, ale tento k nim nepatrí. Je slabý, ale aj tak som sa až tak nenudil, tak za mna slabé 3*. ()

mat.ilda odpad!

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal jako od režiséra jedničky v nejlepší formě, ale náhle jako kdyby došlo k jeho nečekanému úmrtí a vzal to za něj neumětel Pinsker. Hrozné triky, ještě horší dialogy, naprosto směšná love story a herci působili jako vypůjčení z druhořadého porna. Na poslední čtvrthodinu jsem už neměla nervy, a ne proto, že bych se snad bála. ()

Han22 odpad!

všechny recenze uživatele

Kristova noho, proč jsem na to koukal? Jednička byla skvělá podívaná, plná humoru, akce a správné porce násilí. Dvojka začíná čtvrthodinovou scénou z prvního dílu, poté se potkají dcera poldy z jedničky a nový lovec a začnou vést nudné dialogy. A ty vedou až do konce filmu. K zaplácnutí místa poslouží i diskotéka, kde si režisér splní sen a pustí do filmu zhruba dvacetiminutový rave-set, přičemž se během těch 20 minut neděje nic jiného. Žádná zábava, žádná akce (pokud nepočítáte pár trapných bitek a jednu 3minutovou přestřelku na konci) a ten mimozemšťan je totální suchar a mamlas (až na jednu dobou scénu s hoperama). Je to tak laciné, nudné a zoufalé, že jsem u toho málem usnul a dávám bez milosti odpad, protože tohle si první díl nezasloužil. To už radši totálně debilní, ale aspoň akční béčko než tohleto. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Přijmení postavy, kterou ztvárnil Raphael Sbarge, se shoduje s příjmením Kyla MacLachlana, který v prvním díle série ztvárnil Lloyda Gallaghera. (hladass)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno