Reklama

Reklama

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (855)

castor 

všechny recenze uživatele

Rozhodně „neodpadová“ záležitost, jak by se mohlo zprvu zdát. Přesto spíše úsměvná (než-li vtipná) báchorka o tom, kterak jedna záměna jmen může vykřesat jeden šílenej trip po Evropě. Napříč zvyky a tradicemi nás provede kvarteto kamarádů (tři průměrní hošani a rozkošná Michelle Trachtenberg) a dočkáme se i několika překvapení (bordel máma Xena, potetovanej Matt Damon, sociální Východ, malý Hitler, několik českých tváří a slušné množství párů koziček..).. Není to nic takového, jako když se člověk těšil po peripetiích s Jimovým koláčem na druhé Prcičky, ale tvůrci se určitě nemusejí stydět. Hodnocení pomáhá i absence fekálního humoru, nicméně jednou bohatě stačilo!! ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Koukatelná americká komedie, která zejména českého diváka potěší několika důvěrně známými lokalitami. Vyvolená hlavního hrdiny má byt v CineStaru na Andělu, Matt Damon tu jako punk-rockový cvok zpívá neuvěřitelnou vypalovačku, a všude je hrozně moc koziček :) a povedených vtipů. Klidně brát, připomene např. staré dobré Prcičky. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Extrémě povedená teenagerská komedie, která to dokazuje už od úvodních titulků. Pak na vás bafne ultrasexy Kristin Kreuk, která zase hned odejde ale fajn. Pak se to začne rozjíždět a najednou vybafne vyholenej Matt Damon s piercingama. Potom Vinnie Jones (kterej otevírá flašky očima) pak hyperněmeckej Petr Jákl a pak Táborskej atd. atd. Eurotrip je navíc fakt povedená komedie u které jsem se chvílema fakt megasmál. Akorát mě trošku naštval americkej syndrom že všechno víc na východ než Francie je Rusko, že to těm Slovákům natřeli co? :))))))).Joke s papežem byl dost trapnej ale jnak fakt dobrý. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Prvně jsem si při pohledu na tuhle komedii uvědomil název a podobnou spojitost s podle mě velice povedenou komedií Roadtrip, ale jediné co je společného tak producenti a maximálně kus názvu. Nemůžu říct, že bych se nebavil. Ani mi to nepřišlo zas tolik trapné, chvílemi jsem se dokonce zasmál. Jenže v tomhle filmu je nádherně, ale opravdu nádherně vidět Evropa americkýma očima. A pozor! Kdekdo si u názvu všiml, že na téhle komedii spolupracovala i Česká republika, takže co myslíte, jak to nakonec dopadlo? Ano, tenhle výlet zavítá i do Východní Evropy, do Bratislavy. A myslím, že jim je to jedno, oni hážou východňáky do jednoho pytle. Nejlepší je, že v Bratislavě, jakoby venku se odehrává jediná scéna, jak stojí uprostřed polorozbořených komunistických paneláků, kde místo asfaltu je písek a jeden chlápek tam přijede ve Felicii Pickupu a hodí je do centra zábavy. Nevím jak Vám, kteří jste to viděli, ale mně to přišlo opravdu dost vtipný. Já vlastně nemohl čekat nic jinýho. Takováhle narážka je prakticky v každým americkým filmu, takže proč se nervovat. Je fakt, že Eurotrip je jedna z těch bláznivých komedií, u kterých jsem se na druhou stranu vcelku dost zasmál, ale po druhý bych se na ní asi už nepodíval. Na konec bych dodal, jednu větu z americké brožury: --- Bratislava má jednu zajímavost...můžeš se tu vyspat se sestrou ! ()

predators 

všechny recenze uživatele

Scotty netuší, Scotty netuší, že mu jeho holka zahýbá :-) ...řekne mu to tedy sama :-) A výlet po evropě za láskou z internetu může začít. Čtveřice teenagerů je dobře zvolená, navštívené lokace evropských měst a události v nich jsou taktéž na slušné úrovni, tedy hlavně na té zábavné. Já se bavil a navíc tu hrála slušná muzika. Zajímavosti: Fanoušci Manchesteru neznají pár základních věcí. A to, že v Anglii se jezdí zásadně vlevo. Ve Francii již však nikoliv. A že existují otvíráky. Ikdyž o to silnější mají oční víčka. / Dozvíte se i něco z historie...třeba o A. Hitlerovi :-) 70% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • V sudech na pomaturitní párty bylo opravdové pivo. Podle režiséra ve scéně, kde Cooper (Jacob Pitts) přiběhne za Scottym (Scott Mechlowicz) poté, co jej vyhodí z vířivky, byl Pitts už trochu opilý. (HappySmile)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 25 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama