Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudební film, v němž účinkuje řada osobností amerického hiphopu, vypráví o dvojici kamarádů, kteří by si chtěli otevřít nahrávací studio. Elgin a David však mají konkurenty, kteří je vyzvou na souboj. Musí vytvořit jedinečné vystoupení, teď jim jde o všechno... (oficiální text distributora)

Recenze (48)

Bart16 

všechny recenze uživatele

Většinou komentuji pouze nové filmy,ale tady musím udělat vyjímku,protože vím,že mé hodnocení určitě nejednoho člověka překvapí.Tento film je čistě o tanci,respektive tanečních soubojích(tzv. battle).Pokuď se zajímáte,nebo se pohybujete v prostředí okolo hip hopu,break dancu apod,jako já,pak budete podle mě hodnotit film podobně,jako já.Pokuď vám tyhle věci nic neříkají,tak se budete u filmu neskutenčě nudit. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Tyler Bates: 1. Badaboom - Fabolous [3:41] ,2. Do That Thing - Lil' Kim [3:36] ,3. Take It To The Floor [3:42] ,4. Sprung [3:41] ,5. Out the Hood [4:45] ,6. Streets is Callin' [4:13] ,7. Fizzo Got Flow [3:24] ,8. Happy - Jhene/B2K [3:44] ,9. Smile - Marques Houston [3:00] ,10. Smellz Like a Party - O'Ryan/Rufus Blaq [4:12] ,11. The One - ALT [3:49] ,12. Can I Get It Back - XSO Drive/Red Cafe [3:08] ,13. Ante Up (Robbin' Hoodz Theory) - M.O.P./Funkmaster Flex [3:52], ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna příznivec tanečních filmů, ale musím říci, že je škoda, že Nakládačka není složena výhradně z tanečních scén. Ty byly totiž vycizelované a hodnotil bych je pěti hvězdičkami - dokonalá choreografie, tempo a dynamika a hlavně dechberoucí sportovní výkony všech tanečníků... V Nakládačce jsem totiž litoval, že je tu i ten zbytek - neskutečně plytký a rozvláčnělý příběh o ničem. Škoda, kdyby se tu ještě víc tancovalo a battlovalo, bylo by to za mnohem více hvězdiček... ()

Limetka 

všechny recenze uživatele

Nejlepší hudební film,co jsem kdy viděla.Úžasný tanec,který ohromí každého.Svět mladých hoperů vypráví o tom,jak se dva nejlepší kamarádi pohádají kvůli holce,ale tanec je spojí zase dohromady.....A souhlasím s jaStecs,že černoši nejsou negři.......Žádný rozdíl mezi bělochem a černochem není.Lidi jako lidi,možná jen černoši mají více pigmentu a mají jiné rysy,ale co každej člověk je jinej..to je tak všechno v čem se lišíme od černochů. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Hudbu můžu,tanec můžu. A jestliže se v tomto filmu hodně skvěle tančí, tak to asi nebudou excelentní herci,kteří takový film utáhnou. Ani se tím pádem nedivím,že vše mimo tanec je zkratkovité a jen informativní (ve stylu "asi tak nějak se tady žije"). Co už mi vadí dost,je finále.Už zase soutěž,kde to vyhrají (hádejte 3x,vlastně stačí 1x),ti dva se usmíří ve 2 sekundách a mezi nimi poběhává prsatá.....to je jedno kdo,prsa jsou důležitější.Takže zazvonil zvonec (vlastně 50.000 dolarů) a pohádky je konec. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Film inspiroval autory South Parku (od r. 1997) k napsání 4. epizody 8. série s názvem "You Got F'd in the A". (koci)

Související novinky

Kdo s kým a za kolik

Kdo s kým a za kolik

16.01.2007

Staré pořeklo říká, že méně je někdy více. Ano, je to pravda, někdy je skutečně lepší se krotit, vážit každé slovo a dělat vše se zdravou mírou. Na druhé straně... v každém z nás je kousek megalomana… (více)

Reklama

Reklama