Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

James získal práci osobního pilota atraktivní Samanthy D'Bonneové, šéfky mezinárodní kosmetické firmy, a Mollie přišla o práci v účtárně. Mikeymu je šest let a touží mít psa a jeho sestřička Julie místo panenek obdivuje basketbalisty. Před Vánocemi pomáhá Mikey v jednom obchodním domě Santa Clausovi, který mu slíbí psa. Chlapec však zjistí, že kouzelný dědeček je jen obyčejný převlečený člověk. James se rozhodne, že mu udělá radost, a zajde s ním do psího útulku, aby si vybral psa. Chlapec ukáže na Rockse a vrátí se s ním domů, kde je čeká překvapení. Samantha, která se pokouší Jamese nenápadně svádět, daruje rodině královského pudla, psí dámu Daphne. Manželé se dohodnou, že jednoho ze psů dají pryč, kterého, to rozhodne čas. Samantha neustává v pokusech svést Jamese, ten má však oči pouze pro rodinu. Zatímco Mollie si začíná uvědomovat, jaké nebezpečí jí hrozí od manželovy nadřízené, Rocks s Daphne svádí boj o místo v rodině. Podvraťákovi Rocksovi sice chybí vychování čistokrevné Daphne, ale zase má lásku Mikeyho. James se těšil na Vánoce v kruhu rodiny, šéfka si jej vyžádá na důležitou pracovní schůzku v horské chatě svého šéfa Contiho. Když Mollie zjistí, že Conti je na Bahamách, vezme děti, psy a dárky a rozjede se do hor. (TV Nova)

(více)

Recenze (152)

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z vyjímek, kdy film ani neznám, ale dokážu jen podle obalu a intuice odhadnout, jaký bude. Když smíchám v tyglíku Travoltův účes a úsměv, půvab zubaté Kirstie, dva spratky a kupu vyčpělých hvězd jako DeVito a Keatonová, přisypu to nejlepší z předchozích dílů, je jasné, co vzniklo. Sračka ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tretí diel mám tiež celkom ešte rád, dokonca sú tam aj momenty, ktoré som v detstve miloval a myslím, že je to stále veľmi podarená romantická rodinná komédia. I keď to viac beriem ako romantický rodinný film, než komédiu. V detstve som mal veľmi rád Johna Travoltu, hlavne v prvej časti. Ale je mi jasné, že tento film už nieje pre každého a tiež nie každý musí mať rád také tie slaďáky. Ak k nim patríte, radšej presedlajte inam. Ja hodnotím tento film podľa toho, ako ma v mladosti bavil, holt dnešné deti už hľadajú niečo úplne iné. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Z původního kouzla nezbylo vůbec nic. Zápletka je hrozně nezajímavá, film dost často nudí a psí komentáře nemají vůbec žádnou šťávu. ()

JohnnyD odpad!

všechny recenze uživatele

Ak má na niečo John Travolta talent, tak určite na systematické ničenie si kariéry. Ten chlapík sa v tom musí vyžívať. Jeho comeback s prvým dielom tejto série kadekoho prekvapil, no to že si ho takýmito brečkami do štyroch rokov pochová, to už až talent samodeštrukcie. Táto tu pračudesnosť so psami a neverným letcom Travoltom, to je už riadny extrém aj na Travoltovu filmografiu. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Na podobné úrovni jako dvojka. Tentokrát zde máme zvířata, což příběhu vůbec neprospívá. Ani Travolta film moc nezachranuje. Tragédie, ještě o kousek slabší jak dvojka. 22% = * ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Špatná písnička hrající neustále dokola to sice byla, jenže mluvící psy (které sice považuju jako vaření z vody) mi tu až tak nevadily. Je pravda že jsem se tu nezasmál, ale na rodinný film asi netřeba mít větší nároky. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Už ani neviem, kedy som to videl a či sa mi to páčilo, ale bolo to podstatne slabšie, ako prvé dva diely. Lysette Anthony hrala v roku 1993 v klipe Depeche mode I feel you drsnú blondýnku, ktorá na konci naznačuje striptíz, ale prenechá ho radšej spevákovi. Takže za ňu za tri. ()

francis 

všechny recenze uživatele

"Ahoj, jak ti říkají?" "Říkají mi NE!" Filmy, který jsem viděl už dávno, hodnotím podle toho, co si z nich pamatuju, a tenhle vtip mi v hlavě zůstal, proto za 3. Co se dá dělat, ten film mi voní po sušenkách. Znova vidět ho ale radši nechci, cha. ()

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem viděl hodně hodně dávno a co si pamatuji, tak se mi líbila. Tento nepodělek jsem jedním okem sledoval asi půl hodiny v televizi. Hrůza. Obecně se dá říci, že jakmile zvířata mluví, je to průser... 0% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Další recyklace původního originálního nápadu už vyloženě vaří z vody. Herci se sice snaží, ale kde nic není, není co uhrát. Občas to nad vodou udrží nějaká hláška, občas nějaký vydařeý moment a z velké části sympatie, kterou si člověk u prvního dílu vypěstoval k hlavní dvojici. Ještě že není čtyřka, to by snad začal mluvit topinkovač a vysavač. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už vážné nemuselo být. Jako jednou se na to určitě dá dívat, ale vícekrát to fakt nemusím. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

A už zde máme i mluvící psy. Ještě že tímto dílem Look Who's Talking končí, protože časem by mohlo dojít i na žížaly nebo nábytek. Ale jo, vánoční příběh, žárlivost, snaha svést otce od rodiny, závěrečná bezva vánoční "dětská" písnička, ujde to. Ale skutečně už se vaří z vody. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Bohužel přišli i psy a nevadí to a je nás pořád víc ale už tam jsou jen maličkosti, jednička je prostě nejlepší i když chválím že se pokračuje pořád dál a herci jsou pořád tady a jsou super tak je škoda že to kleslo. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Deti uz zacali normalne rozpravat a tak dianie okolo seba zacali komentovat psy. Za tie tri roky od posledneho dielu sa trochu zmenila atmosfera a aj kvalitativne to na prve diely nema, ale rozhodne to nie je taka tragedia ako tvrdia ostatni. Ale mozno ze som zaslepeny svojou vasnou pre psov alebo nostalgiou, ked som film prvykrat videl v kine. 6/10. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Je to už odvar. S jedničkou a dvojkou to už nemá příliš společného. Ovšem film nenudí.Snad nebude čtyřka s třeba mluvícími mončičáky, nebo lidskými orgány. Ještě ujde, ale už stačí. ()

Reklama

Reklama