Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (177)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Seed of Chucky už je velkej průser, který snad ani neměl vyjít na denní světlo. Ztratilo to styl, důvtip a hlavně jiskru. Ještě jsem brala to, že jsme v předešlém díle měli o jednu panenku navíc a taky se mi to s podivem líbilo. Ale to, že by se teď měla Chuckyho rodinka rozrůstat o několik dalších členů, s tím běžte někam. Ten jejich potomek-hermafrodit byl víc než otravný a vůbec nesplňoval podmínky pro dobrou zábavu. Pátý díl Chuckyho tedy dopadl katastrofálně. Velká parodie. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Jako horror to nefunguje ani náhodou, ovšem veselohra je to navzdory slabšímu rozjezdu (prvních cca dvacet minut jsem jen nechápavě zírala) zdařilá. Děj je sice poněkud přihlouplý, ale jelikož se nebere moc vážně, ani to nevadí. Povedly se bez trapností, což nebývá v žádném případě pravidlem, i odkazy na jiné filmy (osoby) zvláště Glen/Glenda potěšil. Btw. žádný z předchozích dílů s Chuckym jsem neviděla, ale po Seed of Chucky mám docela chuť tuto situaci změnit. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Docela škoda pokaženého závěru, kdy si tvůrci již evidentně nevěděli s filmem rady. Slovíčko horor bych u 5. dílu vůbec nezmiňoval. Jedná se čistokrevnou komedii. Takže tentokrát ze mě počet mrtvých nevymámíte. Protože ti jsou vedlejší, zde jde spíše o rodinné trampoty Chuckyho rodiny. V menší roli se ve filmu mihne Jason Flemyng, aby byl za pár okamžiků nemilosrdně zlikvidován. Jak jsem již zmínil závěr sráží film na 45%. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Velmi podařené ukončení (snad) celé série. Samozřejmě je to z větší části komedie, z menší pohádka, a jako horror to mohou vnímat asi jen děti. Ale to nevadí, protože je to skvěle udělané a hlavně je to výborná, roztomile zvrhlá zábava. Velice se povedl "Shitface", genderově nevyhraněný schizofrenní potomek Chuckyho a Tiffany. No a jeho maniakální rodiče jsou samozřejmě také k sežrání. Jennifer Tilly hraje s vtipem a nadsázkou sama sebe a dělá si neustále legraci nejen ze sebe, ale i třeba z Julie Roberts (povedené). Je zde jako už v předchozím dílu spousta vtipných vraždiček a také několik dobrých narážek na jiné filmy. Večerníček podle mého gusta. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo docela husty. Scenaristum uz asi hrablo, takze z pokracovani Chuckyho udelali "rodinny drama" a netroufam si tipovat, co bude priste. Ale kdyz myslim rodinny drama, samozrejme to je hlavne cerna komedie se spoustou hlasek a par dobrejma vrazdama. A do toho vseho se porad resi Tiffany a Chuckyho syn Glen - Glenda. Co se tyce smrti, tak jsou spravne krvavy, ale neni to nic hororovyho, vsechno je totiz podany s humorem. Navic diky delce film nezacne nudit a ty loutky jsou fakt vymakany. A krom toho tu je jeste docela slusnej pribeh, ale vic jak na 3* to nevidim. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • Prvý film spoločnosti Rogue Pictures. (FromHell)

Reklama

Reklama