Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Plukovník William McNamara (Willis) je zajat v německém pracovním táboře, ale neustává v boji – dokonce i za nepřátelskými liniemi. S pomocí mladého poručíka (Farrell) ve skvělém plánu proti věznitelům McNamara riskuje všechno v nejnebezpečnější operaci celé své kariéry – v misi za osvobození svých mužů… a zvrácení výsledku války. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

Flyer 

všechny recenze uživatele

Ano, Hartova válka působí až moc americky a tudíž nereálně, přesto má svoje nezpochybnitelné kvality. Přesněji řečeno: poutavý (bohužel však lehce kostrbatý) příběh, skvělého Colina Farrella, jemuž je těsně v patách Bruce Willis a depresivně působící prostředí, které pro film poskytla naše česká zemička. 70% ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Výborný válečný drama pod solidní režií a se skvělým obsazením. Sice jsem se občas ztrácel ve všech těch zvratech, protože jich bylo docela dost, ale nakonec to do sebe hezky zapadlo. Jen škoda, že celej ten tábor byl hodně filmovej až nereálnej, protože věřím, že za 2. SV to v takovejhle zařízeních chodilo o dost jinak. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Parádní válečný snímek ze zajateckého tábora s překvapivě nevýrazným Colinem Farellem totálně zastíněným mnohem zajímavější postavou Bruce Willise. Namísto akce však dostáváme atmosférické drama ze zajateckého tábora kde se neválčí zbraněmi, nýbrž vůlemi. Kdo nakonec zvítězí je asi předem jasné, ale i přesto umí film budovat napětí. Patosu se nevyhneme, typicky americkému konci taky ne, ale i tak rozhodně stojí Hartova válka za zhlédnutí. Btw, docela mě překvapilo, kolik na filmu vlastně spolupracovalo Čechů. ()

aluna 

všechny recenze uživatele

Velká škoda. Asi do půlky (či druhý třetiny či jak) jsem si říkala, pročpak to má tak málo (plus malý zjištění - Němčouři jsou k zajatcům fakt fér...), načež jsem nekompromisně prozřela a můžu jen říct, že mít Ježíš kolem sebe aspoň z půlky tak chrabrý řízky, nejspíš by za něj dobrovolně vláčel kříž někdo jinej. Jenže měl smůlu - nebyl to Američan. A tak holt nebylo davů bodrých týpků, co jim jsou slova obětování, zásluha a čest cennější než život. Já jsem taky kdysi na intru přiznala, že ta s tim cigárem jsem byla já a ne kámoška, kterou obviňovali. Takže o tom něco vím. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľný príbeh, tváriaci sa neuveriteľne pravdivo. To všetko, čo sa tak nasilu natíska do myslí diváka, tak to práve najviac vadí pri sledovaní tohoto filmu .... Film sa vezie len na "módnej vlne odškodňovania rasistickej nenávistnej minulosti USA. " Načrtne Farrelovu zradu, ktorú však nedorieši do konca a nechá ju visieť niekde vo vzduchoprázdne. Samotný proces s čiernym vojakom je len bočnou dejovou líniou,zastierajúcou iné ciele. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (18)

  • Ve filmu jsou vidět tři Československé parní lokomotivy: 354.7152 s přezdívkou „Sedma“, „423.094“ s přezdívkou „Velký Bejček“, 464.102 s přezdívkou „Ušatá“. (Pepes749)

Reklama

Reklama