Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další lákadlo z mysli Mela Brookse. Tentokráte si dělá srandu z mýtu o Draculovi. Normální, bohatí angličané jsou napadáni Draculou a doktor Van Helsing je musí chránit. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

artuš 

všechny recenze uživatele

Sice horory nemusím, ale tenhle "horor" mi nevadill. Jednak proto, že něm hrál Leslie Nielsen, ale také proto, že do hororu má tato komedie hodně daleko. Jinak pěkný film pro ty co nemají rádi horory ale chtějí se pobavit. Parodie na film Van Hellsing se nezapře když Vás nerozesměje potrhlý hrabě drákula tak už nic. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

hodnocení vystihl skvěle! _Gemini_ .. jenže já jsem odvážnější a tak dávám plný počet ***** , protože jsem se opravdu královsky bavil a bez mučení .. a rád .. a hrdě .. přiznávám, že už poněkolikáté … Mel Brooks je podle mě nedoceněný génius .. tedy zde na stránkách csfd určitě .. doma je na tom naštěstí podstatně lépe, je to legenda .. a spousta známých a skvělých herců si považuje za velikou čest, že s ním mohli někdy v minulosti spolupracovat … ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen jako bývalý král parodie po tomto snímku začal jít cestou stupidních filmů, které si hrají na chytrou a promyšlenou zábavu. Mel Brooks stále jako celý život mě nudí a stěží mě ještě něčím překvapí. Parodie na Drákulu je to příjemná, ale nedá se říci, že zcela podařená, protože pár vtipných okamžiků nezachrání vše a tak vyhrává moje slabost pro Nielsena, krásné dámy v korzetových šatech a urrrrgentní nadhled. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Hummie Mann: 1. Main Title ,2. Faster Horses ,3. Too Dark/Limping Shadows/The Web/Hypnotizing Reinfield ,4. Vampires?/Gypsy Woman/Dracula's Castle ,5. Reinfield Bleeds/Dracula's Women ,6. Striptease/Bat Flies to Window/Dracula Bites Lucy ,7. Lucy in Bed/Bite Marks?/Three Tiny Puncture Marks/I Remember Nothing/Emergency ,8. Dracula in the Garden/Dracula Files, Reinfield Doesn't! ,9. Dracula Attacks Lucy/Funeral/Never Give Up/To the Crypt/Lucy Bites Sikes/Concern/Jonathan to the Crypt ,10. Lucy Reacts to the Cross/Dracula Hypnotizes Mina and Essie ,11. To Carafax Abbey/El Choclo ,12. Van Helsing Sees the Mina's Bite ,13. The Kaminsky Two-Step ,14. Hungarian Rhapsody #5 ,15. Escape/In Pursuit of Reinfield/Fight!/Jonathan on the Floor/Attempted Escape ,16. Ucipital Mapillary/Romantic Moment/Finale , ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pravda ja, že Leslie Neielsen má hromadu daleko lepších parodií než je tahle, taky je pravda, že je to docela často trapný a že některý vtipy se zrovna moc nepovedly, ale přesto se u toho dá slušně pobavit a scény s Leslie Neilsen většinou nezklamou, takže nakonec to neni úplně ztráta času, ale na jiný jeho parodie to nemá ()

Galerie (75)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy Van Helsing otevřel žaluzie, vnikne do budovy světlo. V dalším záběru je žaluzie zavřená, avšak světlo se nezměnilo. (Čiban)
  • Při osvobozování Lucy Westenry (Lysette Anthony) z hrobky pohne chasník víkem "kamenné" rakve tak nešťastně, že divákovi nechtěně odhalí, jak lehké vlastně celé víko je. (GordonCZ)

Reklama

Reklama