Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte v Klubu odložených žen! Ve skvělé satiře bitev dvou pohlaví s chytlavými hláškami a geniální komikou tří hereckých hvězd ve špičkové formě. Bette Midler, Goldie Hawn a Diane Keaton hrají ženy z Manhattanu středního věku, které mají společné víc než jen dlouholeté přátelství. Po letech, kdy vše obětovaly svým manželům, byly vyměněny za mladší a krásnější ženy. Tato trojka je ale společně odhodlána proměnit svou bolest v zisk. Přijdou s důmyslně prohnaným plánem jak zasáhnout své bývalé tam, kde to opravdu bolí – v jejich peněženkách! Pohodlně se usaďte a sledujte, jak to vypadá, když se odložené ženy naštvou, vyrovnají se s realitou a pak získají daleko víc. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

tron 

všechny recenze uživatele

„Mala som návštevu.“ – "Guns N´Roses?“ Asi nie som správna cieľová skupina, takže beriem KLUB ODLOŽENÝCH ŽIEN napriek určitým kladom (predovšetkým takmer výborná Goldie Hawnová) skôr s rozpakmi alebo, čo je asi ešte horšie, s nudou. Zopár dobrých scén a postáv sa určite nájde (Bronson Pinchot, záverečný tanec), ale inak ma snímka príliš nezaujala. Divákom sa ale snímka prekvapivo ohromne páčila, keďže pri skromnom rozpočte 26 miliónov ich na celom svete zarobila viac ako 18O, čo je teda na komornú "hereckú" civilnú komédiu ozaj neskutočne pozitívny ohlas. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

"Ty máš tak pozitivní přístup. Ty jenom záříš. Ty budeš asi opravdu šťastná... lythium?" Zdařilá komedie, která spolehlivě stojí na svižně odsýpající zábavě a silném obsazení hlavních rolí, zejména pekelně hláškující Bette Midlerové. Pokud se to místy zadrhne nějakým slabším momentem, vzápětí to vynahradí scéna, u které se člověk skvěle baví (aukce) nebo se směje nahlas (plošina). ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Běžná komedie o tom, jak jedná ženská z nudy spááchala sebevraždu, a tři další jí příjdou na pohřeb, kde zjistí, že jsou na tom podobně jako ta, co už odešla ze života dobrovolně, než aby skončila někde na klinice či pod koly auta, anebo jiným způsobem. Na tyhle tři ženy ten konec teprve čeká, tak co mají dělat do chvíle, než se dostaví? Zkouší ledacos, ale sami se v sobě dostatečně ne a ne vyznat. ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Nebudu lhát. Sem tam přišla dobrá hláška, občas jsem se pousmával, jak jim to pěkně nandali, ale těchto světlých momentů bylo prostě málo. Povětšinou je to fňukání nad tím, jak jim manželé hrozně ublížili a jak je ten svět hrozný. A to je nuda. Příběhy všech tří dam jsou navíc skoro přes kopírák včetně jejich mužských protějšků. Nicméně pokud se opravdu nudíte, odpoledne se tím zaplácnout dá. ()

werus 

všechny recenze uživatele

Nemůžu jinak, Klub odložených žen si toto hodnocení zaslouží. A to jsem od tohoto víkendově-odpoledního filmu moc nečekela. Zaujalo mě ale obsazení (Goldie Hawn, Diane Keaton, S. J. Parker, Maggie Smith), tak jsem si řekla že to zkusím. A musím říct, že komedie je to příjemná a pár výtečných hlášek si asi budu pamatovat ještě dlouho ("Kde je Shelby?" "V autě." "V přihrádce?" "V kufru.") Nemůžu to srovnávat s filmy k zamyšlení, musíte ale uznat že v žánru komedie je to konkurenceschopný film, který ukazuje, jak ženy dokážou být za určitých okolností velmi nápadité a tvůrčí :). Moje hodnocení zvyšuje i Dane Keaton, která je mi hodně sympatická. Zkrátka, dle mého názoru, s Klubem odložených žen můžete strávit velmi příjemné chvíle :). ()

Galerie (34)

Zajímavosti (22)

  • Film se v roce 2009 dočkal muzikálové verze. (Olík)
  • Při závěrečné scéně, kdy Elise Elliot (Goldie Hawn), Brenda Cushman (Bette Midler) a Annie Paradis (Diane Keaton) zpívají oslavnou píseň "You Don´t Own Me" od Leslie Gore, se Elise "záhadně" změní boty. Ve chvíli, kdy zpívají uvnitř budovy, má páskové střevíce s tenkým podpadkem, ale jakmile vyjdou ven, boty jsou jiné. (Dixieboy)

Reklama

Reklama