Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku se náhodně na Štědrý den setkává 5 lidí. Jsou propojeni sérií nevysvětlitelných příhod a s malou vzájemnou pomocí si uvědomují nový smysl svých životů. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Romantické drama z období Vánoc, které prakticky vůbec nefunguje. 90 minut je na několik samostatných příběhů jednoduše málo. Každý pak má minimum prostoru a o hodně méně prostoru, než by bylo potřeba, abych si ty postavy nějak oblíbil nebo k nim alespoň cítil nějakou sympatii. Příběh Paula Walkera je sice nejlepší, ale na Lásku nebeskou, kterou by tenhle film chtěl být, se nechytá ani z rychlíku. ()

ewing 

všechny recenze uživatele

Dobre, ze som predtym nepozeral hodnotenie pretoze by som sa tomuto filmu asi vyhol. Ale po pozreti si myslim, ze som urobil dobre. Bol to naozaj pekny film a boli tam velmi pekne momenty kde si kazdy daco uvedomil. Ak sa ludia lepsie pozru tak zistia, ze taketo veci sa deju aj okolo nich....naozaj pekny film ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Krásný film u kterého jsem hodně brečela. Prostě jsem si nemohla pomoct. Ale jinak, po tom co odezněly první pocity, musím uznat že nic moc. Docela trošku nuda, příběhy vůbec nezapadaly a neměly nic společného, slabý scénář, vlastně tu o nic nešlo. Ale za to moje rozbrečení, dávám tři hvězdy, i když by to bylo tak na dvě. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Vánoce, samota, žárlivý polda, nehybná maminka, odpuštění, zlomená ruka, reinkarnovaná manželka v mužském těle, deprese a to vše splácáno ve snímek, který příliš neskrývá své ambice zaujmout. Výsledkem je však tradiční kočkopes s několika vtipnými momenty, špetkou témat k zamyšlení a většinou buď zoufale neoriginálních nebo lehce prokouknutelných situací. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný romantický vánoční film. Jednotlivé příběhy jsou hezky propojené, někdy jsou smutné, někdy dojemné - např. ten jeden příběh o malém vánočním zázraku. Herecké obsazení tady je opravdu hvězdné a naštěstí nezklamalo. A vzkaz pro šťouraly, kteří to musí za každou cenu srovnávat s Láskou nebeskou - tamto byla komedie, tohle je drama. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Po uvedení v kině byla vydána na 48 hodin zkušební verze DVD. (HappySmile)

Reklama

Reklama