Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Casanovu jako malého chlapce přiváží jeho matka k babičce, nechá ho u ní a sama se vydává na hereckou dráhu. Babička moc dobře ví, co ji táhne pryč. Je to touha po milostných dobrodružstvích. Casanova dospěje v muže a zřejmě po matce i ve velkého milovníka. Jednoho dne je pronásledován inkvizicí za své smilstvo a má být oběšen. Pomůže mu sám kníže, ale klade si podmínku. Buď se ožení, nebo bude vykázán z Benátek. Casanova se zasnoubí s panensky čistou Victorií, vzápětí se však setkává s krásnou, bystrou a inteligentní Franceskou. Zamiloval se do jediné ženy, která odolala jeho šarmu a odmítla jeho milostné nabídky. Aby získal její srdce, musí se pokusit dokázat, že je mužem hodným jejích milostných ideálů. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Laliss

Laliss (hodnocení, recenze)

Divnej film, ve kterém každou chvilku něco padá na zem za hrozného hluku.

Mahavishnu

Mahavishnu (hodnocení, recenze)

Hudba bola podľa mňa skvelá. Len ma prekvapilo, že použili Water Music a Royal Fireworks od Händla a Dardanus, Zais a Nais od Rameau, čo nie je benátsky/taliansky barok. Ale aj tak to potešilo, pretože sú to skvelé skladby.

POI_poi

POI_poi (hodnocení, recenze)

Jen zklamání...výprava docela dobrá, ale výkony herců mne bohužel velmi zklamaly. Ani Benátky moje naprosté zklamání nezněnily.

Honziq

Honziq (hodnocení, recenze)

Nevýrazný Ledger a situační gagy, které mi do historické fresky prostě nezapadly. Z podřimování mě probrala jen zkrášlovací kúra O. Platta, scéna se stolečkem a závěrečná honička. Jo, a - nemůžu si pomoct - J. Irons ve mně neustále evokoval bosse Fru Fru ze Šimona a Matouše;-)

Vlado_B

Vlado_B (hodnocení, recenze)

Prekvapuje ma ako skvele sa na tom filme stále bavím. Na tretí raz som sa bavil hádam najlepšie. Ozaj výborné na zlepšenie nálady.. a Irons ako Pucci proste rulez.

chuancarlo

chuancarlo (hodnocení, recenze)

Musím říct, že ačkoliv romantické filmy rád nemám,ale u tohoto snímku jsem se prakticky vůbec nenudil, což mě překvapilo.Žánrově velmi dobré.

smrt.ka

smrt.ka (hodnocení, recenze)

roztomilé :) a vtipné, prostě žánrově nenáročné a po filmu nemátě sice takový ten pocit, že ve vás něco nechal, ale dobře ste se bavili a máte lepší náladu :) teda u mě to tak bylo.

Sokkk_y

Sokkk_y (hodnocení, recenze)

Sakra... na takovýhle film jsem čekal dobrý měsíc. Nemůžu se dočkat DVD! Hallströmovi se to opravdu povedlo na 98%...

ewing

ewing (hodnocení, recenze)

prijemna zabava...super som sa bavil, nemam co vytknut...alebo nechcem? :)

Alusshka

Alusshka (hodnocení, recenze)

No od začátku to vypadá na nic moc ale pak se to docela rozjede a má to i spád. Nečekaný zvraty a musím uznat že v jedné pasaži si člověk uvědomí že už vi jak to vlastně skončí :) I když dokáže děj ještě překvapit.

Vlado_B

Vlado_B (hodnocení, recenze)

Sakra, je to dobré, ale ten scenár mohol byť lepší,.. a tá záverečná šermovačka, to si tiež fakt mohli odpustiť. Ale inak je to dosť dobré, kopa vtipu a Jermy Irons v tom kostímiku ma pobavil asi najviac.

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

Je to především komedia, taková historická skoro fraška... a výborná!

Saishi

Saishi (hodnocení, recenze)

Alfie: Ale to drama je v tom taky!!! ;)) Né, já se prostě jen s nechutí přeprogramovávám z Heatha - cowboye na Heathe - lamače dívčích srdcí Casanovu ;(

Alfie

Alfie (hodnocení, recenze)

Saishi - Jenže Nebezpečné známosti byli dram.Casanova má být historická dobrodružná komedie.

Saishi

Saishi (hodnocení, recenze)

Ach, proč mi to tak připomíná Nebezpečné známosti? Pokud se Casanova napraví a svede svůj vnitřní boj, který mu stejně štěstí nepřinese, tak to bude lehce trapné.

Soňa

Soňa (hodnocení, recenze)

Zatim jsem film neviděla (neni ani v kinech), ale podle ukázak usuzuju, že by to mohlo být fakt dobrý. Co se týče humoru určitě. V tom ostatním spoléhám na výkony herců (zejména hlavních představitelů)

Reklama

Reklama