Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto animovaném komediálním dobrodružství studia Disney se legrační partička chlupatých přátel se vydá z bezpečného prostředí městské zoo do ulic velkoměsta. Sampson je králem fiktivní džungle daleko od afrických plání – je to lev žijící v zoologické zahradě v newyorském Central Parku, kde vládne ostatním zvířatům včetně jízlivého medvídka koaly Nigela, přihlouplé, ale dobromyslného anakondy Larryho, bystré, ale cynické žirafy Bridget a mazané veverky Bennyho. Pýchou a radostí Sampsonova života je jeho syn Ryan a je proto naprosto zdrcen, když je Ryan jednoho dne naložen do bedny a odvezen na lodi zpátky do Afriky. Sampson v zoufalé snaze svého chlapce najít uteče s pomocí svých kamarádů ze zoo a vydá se na odvážnou záchrannou výpravu. Teprve ve chvíli, kdy zvířátka opustí brány svého domova, poznají, jak velkou a bláznivou džunglí se může stát i obyčejné město. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Koukám na to a říkám si: to je nějaké divné, nevtipné, neamerické... No po 20ti minutách vypínám a koukám do programu a už vím odkud vítr vane - Kanada. Tedy né, že bych z amerických animáků uchcával smíchy, ale tohle bylo vážně zoufale nevtipné a na hony vzdálené nějakým vtipným hláškám a situační komice. ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Chápu, že malým dětem se to (asi) líbí. Na to, že mám animáky hrozně rád, tak tohle mě rozhodně zklamalo. Nejenže to je taková dost ubohá kopie ubohýho Madagaskaru, ale ono je to ještě nevtipně trapný. Animace dobrá, ale to je snad jediný klad. Zvířátka roztomilé ,což je ovšem v dnešní době spíše požadavkem, než překvapením či bonusem ve filmu. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Průměrný animovaný film, který rozhodně není ničím originální. Kopíruje Madagaskar, především dvojku tím, že i tentokrát jeden z hlavních hrdinů zmizí ze ZOO a ostatní zvířata se jej rozhodnou jít hledat. Mezi hlavními hrdiny je opět žirafa a lev, ačkoliv animačně se mi líbil více než v Magagaskaru, tak tady to nebyl takový srandista. Dalším vykradeným filmem hned po Madagaskaru je Happy Feet svými tučňáky. Na celém filmu mě tak pobavil jedině curling se želvama hned na začátku. [5579. hodnocení, 196. komentář, 51%] ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. Real Wild Child - Everlife ,2. Good Enough - Lifehouse ,3. Big Time Boppin' (Go Man Go) - Big Bad Voodoo Daddy ,4. Really Nice Day - Eric Idle/John du Prez ,5. Tales from the Wild ,6. You Can't Roar ,7. Lost in the City ,8. To the Wild ,9. Alien Shores ,10. The Legend in Action ,11. The Mythology of Nigel ,12. The Ritual ,13. Found Our Roar ,14. Really Nice Day (Finale) - Eric Idle/John du Prez , ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ani Madagaskar se mi nelíbil a když se mám ještě koukat na jeho klona, tak asi není něco v pořádku. Zápletka je úplně stejná, akorát zpívající lemury nahradily zpívající pakoni nebo co to vůbec bylo za havěť. Vtipy jsem zaznamenal snad jenom 2 a oba z úst koaly. Jediný co se mi na tomto filmu líbilo, byla docela povedená animace, která byla určitě lepší než v Madagaskaru. Ale i tak se to společně s Karcoolkou řadí k animovanému dnu roku. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (19)

  • Během pracovního promítání pro největší výrobce hraček zástupci společností překvapivě odmítli vyrábět nabízené licencované produkty, neboť nevěřili předpokládanému komerčnímu úspěchu filmu. (imro)
  • Film vznikl v Torontu v novém studiu C.O.R.E. Feature Animation, které založila společnost C.O.R.E. Digital Pictures právě za účelem výroby tohoto snímku. (hippyman)
  • Eric Idle (ze skupiny Monty Python) s kolegou Johnem Du Prezem přispěli písní Really Nice Day, kterou také nazpívali. Na filmu se dále podíleli interpreti jako Lifehouse, Big Bad Voodoo Daddy, Everlife nebo Coldplay, kteří přispěli svou písní Clocks z alba A Rush of Blood to the Head. (hippyman)

Související novinky

Co jde do kin tento týden?

Co jde do kin tento týden?

11.05.2006

Narozdíl od minulého týdne se tento čtvrtek do kin nevrhne tolik dobrých snímků. Jedná se o veskrze průměrné záležitosti a pár horších kousků, proto jsme se rozhodli srovnat dnes snímky podle… (více)

Reklama

Reklama