Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi sofistikované pokračovanie. Bavil som sa minimálne rovnako ako v prípade prvého dielu. Hlavný hrdinovia sú stále rovnako sympatický a posúvajú sa vo svojich charakteroch a vnútornom vývine ďalej. Iste je mi jasné, že sa nejedná o žiadny umelecký majsterštik, ale ja si podobne ladené filmy dokážem dokonale užiť. Miera humoru je väčšia, objavujú sa tu mnohé kultové postavičky. Rozhodne najlepšia scéna je samozrejme prilepenie Jima k sebe sekundovým lepidlom - ktorá je zakončená Stiflerovým zdvihnutým prstom (všetko je v poriadku) - čo je pre mňa zabijak. James B. Rogers neposúva komédiu nikam ďalej. Využíva len vychytávky, ktoré boli prítomné v prvom diely- dlhá kamera pri párty, pomočenie Stiflera atď. V tomto smere film posúvajú dopredu naozaj postavy. Jediná vec čo celý film spomalovalo je Kevin a jeho príbeh s Vicky. Minimum humoru a pamätných scén. Obhliadnúc od toho je to ale solídne pokračovanie, úspešnej trilógie ku ktorej sa vždy rád vrátim. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Prcičky 2 aneb úlet amerických středoškoláků z 99. pokračuje. Tentokrát už, ale ve větším měřítku. Ze středoškoláků jsou vysokoškoláci a někteří se uvědomují, že ojíždění každé druhé holky asi není úplně pro ně (Kevin). Každopádně je to pořád vcelku sranda, i když se jedná o tak typický humor, tak jsem se vcelku bavil. Co mě, ale dostalo asi nejvíc z filmu bylo, když se Jim přehmátl a použil ten vteřiňák. Myslel jsem, že umřu smíchy. Ve dvojce prciček, taky dojde na víc Stiflera ("Byl jsem pochcán." Scott to perfektně zahrál.) Hlodů je to požehnaně, trapných scén taky, vtipu jakbysmet, takže o zábavu je postaráno, i když je to místy přes čáru. 70% "Nemáte týmového ducha!" ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Lawrence: 1. Every Time I Look For You - Blink 182 [3:06] ,2. Scumbag - Green Day [1:44] ,3. Bring You Down - Left Front Tire [2:30] ,4. Vertigo - American Hi-Fi [2:12] ,5. (I'm Gonna) Split This Room In Half - Uncle Kracker [3:04] ,6. Be Like That - 3 Doors Down [3:57] ,7. Good (For A Woman) - Alien Ant Farm [2:28] ,8. Always Getting Over You - Angela Ammons [4:07] ,9. Cheating - Jettingham [3:47] ,10. Smokescreen - Flying Blind [3:34] ,11. Phoebe Cates - Fenix*TX [3:40] ,12. Susan - The Exit [3:13] ,13. Fat Lip - Sum 41 [3:01] ,14. I Will - Lucia [4:25] ,15. Halo - Oleander [4:43], ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Podarená komédia, ktorá z časti nadväzuje na predchádzajúci film. Nájde sa tu rad bláznivo srandovných situácií a výborných hlášok, na ktorých je celý film postavený. Jednotlivé postavy sú opäť vynikajúce. Dej nie je nijako zložitý, ale človek nemusí pri sledovanie premýšľať, poriadne sa zasmeje a parádne sa pobaví. A nakoniec by som chcel vyzdvihnúť výborný soundtrack. ()

adams89 

všechny recenze uživatele

Po megaúspěchu prvních Prciček by byla rozhodně škoda, nevyužít jejich potencionálu na další díl. Oproti jiným odstrašujícím případům se tohle pokračování docela povedlo a o nějaké ostudě se netřeba bavit. Velkou výhodou pro natáčení bylo jistě to, že žádný z původních herců svou účast na filmu neodřekl, a tak jsme mohli opět s naší starou známou sestavou naplno prožívat vtipné situace kolem vztahů, lásek a sexu dnešní generace teenagerů. Naše čtyřka už sice problém jménem Panictví vyřešila, to ale ani v nejmenším neznamená konec tělnotekutního humoru a cool hlášek. Nelíbilo se mi jen, že můj velký favorit Oz dostal tentokrát o poznání méně prostoru a třeba takový Finch naopak až moc. Pro starší diváky to bude jen další jedna z mnoha nechutných hovadin, mladí se ale při ní skvěle pobaví.70% ()

Galerie (119)

Zajímavosti (25)

  • Kapela 3 Doors Down nahrála speciálně pro soundtrack k filmu alternativní verzi skladby "Be Like That". První dvě věty v textu jsou rozdílné od verze na jejich albu "The Better Life". Skladba se liší i délkou. Zatímco verze "American Pie Edit" je dlouhá 3:57, délka skladby na albu je 4:25. (Stocki)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 30 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama