Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Steve Stifler: - "Byl jsem pochcán!" & Steve Stifler: - "Tantra? Co to kurva je - tantra?" & (Stifler běží s robertkem.) Jim Levensten: - "Co to tu děláš?" Steve Stifler: - "Hledám další lesbický pomůcky." Jim Levensten: - "Kdes to našel?" Steve Stifler: - "U Finche v prdeli." & John: - "Tehle mejdan se dá nazvat jediným slovem: Výbordelnej!" & Matt Stifler: - "Víš, že máš nádherný oči?" slečna: - "Oh! Jsi roztomilej." Matt Stifler: - "Jsi fakt pěknej kousek." slečna: - "Díky." Matt Stifler: - "Není zač. Chceš si zašukat?" & (Nadia táhne Shermana do ložnice.) Nadia: - "Ošukej mě, úchyle!" ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dvojka mi príde ešte viac šťavnatejšia, vtipnejšia, pikantnejšia a aj o chlp lepšia. Producenti a scenárista prvého dielu máju všetko pevne v rukách a dvojku presunuli od školských lavíc k školským prázdninám. Jim, Kevin, Oz, Finch a Stifler sú späť s plnými zásobníkmi a po minulej skúseností sa snažia zabodovať na druhej méte. Okrem hlavných postav poteší, že sa vrátilo späť kopec vedľajších postav (Šerminator, Stiflerova mama), ale aj Rockoví soundtrack (Blink 182, Offspring, Sum 41), či vynikajúce vtipne a aj trápne scény s ľahkou romantickou a aj vtipnou bodkou na záver. Stifler: Ty krááávo, já jsem našel robertka! Velký modrý gumový čuráky pro všechy! Gumový čuráky teď frčej! 90% - 5* ()

Reklama

Motinski 

všechny recenze uživatele

Rovnako zábavné ako jednotka, nenechajte sa odradiť nižším hodnotením. Herecká zostáva spolu opäť ladí a humorných situácií je dostatok. Možno sa pár vecí opakuje a nie je to až tak vtipné ako prvý krát, ale vadí to vôbec? Keď máte radi podobne ladené komédie, nevidím dôvod prečo by vám druhé Prcičky nesadli. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Po roce se pět kamarádů ze střední školy vrací z univerzit do rodného města. A zdá se, že rok strávený na vysoké většině z nich jen dodal na sexuálním apetitu. Kevin proto přijde s geniálním plánem udělat si výlet k jezeru, kde vnadné kočky tráví prázdniny. Vyhodit neschopného režiséra a kolotoč gagů se rozjede naplno. Jenže Rogers nikdy komedie neuměl a přesto se do nich tlačí. Výsledkem je sice přijatelné pokračování slavné teen-age série, ale s gagy proklatě nízko. Měl jsem pocit, že snad ve filmu ani žádné nejsou, anebo když byly, tak hodně bídně natočené. Parta z jedničky zůstala a udržela soudržnost, a to je velké plus. Bez nich by tohle semleté pokračování nestálo za moc. 50% ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Povedené pokračování jedničky. Zdá se mi, že není tak vtipné, ale i tak to je klasika se starou bandou. Scény z baráku se dvěma lesbičkami je prostě best. Jim se taky dobře ukazuje s "flétnistkou" :-) Na to jak byvaji dvojky o ničem je tohle celkem dobře natočené pokračování. Nový přiběh ale se stejným cílem ( :-) ), legendární Stifler, pěkné holky a na závěr parádní mejdan. Léto jak by mělo být. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (25)

Reklama

Reklama