Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako žák základní školy měl John Farley nadváhu a byl pravidelným terčem posměchu a šikany svého tělocvikáře, pana Woodcocka. O třináct let později z něj je štíhlý muž, který právě s úspěchem vydal knihu o hubnutí. Proto ho pozve starosta jeho rodného města, aby mu předal symbolický klíč od města jako poctu. S hrůzou však zjišťuje, že se jeho ovdovělá matka Beverly hodlá znovu provdat - za toho sadistu Woodcocka! John se jí snaží vysvětlit, že ho tělocvikář v mládí šikanoval a že je to zlý člověk. Matka nad tím jen mávne rukou. To už je na něj moc a vymýšlí plán, jak se Woodcocka zbavit. Odmítá přijmout fakt, že s člověkem, který mu zničil celé dětství, by mohl trávit rodinné Vánoce. Nezbývá mu než napnout všechny síly, aby ji od tak neuváženého kroku odradil a vyrovnal si s učitelem své vlastní účty... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (229)

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Až budete číst tuhle minirecenzi, bude pravděpodobně již na cestě k autorům můj dopis, ve kterém je žádám o vrácení mi promarněných 90ti minut, které jsem strávil nad humusem nazvaným Mr. Woodcock. Proč se vždycky nechám zlákat pěkným obsazením a naivně se domnívám, že to na dobrou zábavu bude stačit? Vynechám nadávky, které mě napadli po filmu a i při filmu a zkrátim to. NUDA NUDA NUDA!!!!!! Takovej potenciál, tak snadno se píšou gagy pro pány Thortona a Scotta při podobný zápletce a ti magoři scénaristi to tak zkurvěj. Nechápu. Kdybych měl povahu stávkokaza, tak jsem již dávno v Hollywoodu a píšu mrtěkrát lepší věci. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Myslím, že hneď od začiatku aj Thornton vedel, že týmto filmom veľa nezarobí a tak sa aj celý dobu tváril. Znechutene a kyslo. A tak som sa potom celú dobu tváril aj ja. Keď vedel zahrať úchylného Santa Clausa, určite by zvládol aj zlovestného telocvikára. Ale keď sa nechce, tak sa nechce a pritom mohol mať film celkom slušné ambície. Pár vtipných momentov mal na svedomí hyperaktívny William Scott a jeho asistentka a ani Susan Sarandon nepomohla k úspechu. Zachraňovala to najlepšia scéna s prevráteným nemocničným lehátkom. Inak nič moc. 40%. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Snímeček už jsem viděl velmi dávno a dokonale si jej nepamatuji. Tuším, že šlo o nefalšovanou rivalitu mezi Stiflerem a Woodcockem. Stifler se pokouší rozvrátit nový vztah jeho bývalého nenáviděného tělocvikáře s jeho matkou. Vyloženě špatné to nebylo. Pár vtípků ušlo, ale vyloženě blahem jsem si neustříkával. Nahodil bych takové 2 hvězdy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Susan Sarandon se nám ukázala v Karlových Varech, já jsem v tom samém týdnu poprvé viděl snímek "Pan tělocvikář". Příběh o tom, jak jeden kluk měl na základní škole pořádně drsného učitele tělocviku. Když tenhle kluk zestárnul a vrátil se do města, kde vyrůstal jako spisovatelská hvězda, zjistil, že právě tenhle tělocvikář, kterého všichni nenáviděli, mu běhá za jeho mámou. Postaví se tedy proti sobě dva kohouti, kteří se klasicky nenávidí, aby na konci mohli "dospět" a uvědomit si, že vlastně nejsou tak špatní. Neskutečně přímočarý a jednoduchý děj, který zvedá jen několik věcí - herecké výkony, kdy Billy Bob Thornton i Seann William Scott podávají své klasické výkony, které neurazí, postava Scotta se postupně ale mění v tak otravnou, že jí ani nechcete fandit. Tělocvikář je zase ukázkou toho, že i když je člověk vážně docela šmejd, najde si přátele a je u lidí uznávaný. Chtěl bych vidět, jak zrovna v Americe by se takový člověk stal učitelem roku, když v dnešní době jsou dětmi podávány žaloby i za horší prohřešky proti jejich osobám. Film se může chlubit jen několika málo hláškami, epizodní postavy, které zde jsou, nemají pro děj absolutně žádný význam, a tak se celá komedie plácá v tom, že prostě není dost vtipná, ani dost nápaditá. Rozhodně to není film, na který by člověk chtěl jít do kina a měl z něj pocit, že peníze nemohl utratit lépe. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/07/kacatko-woodcock-nakaza-laska-dalsi.html ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Není to špatný film, ale k lepšímu hodnocení mu něco chybía ale potenciál na to určitě měl. Nedokážu přesně popsat co, ale působilo to na mě takovým nedotaženým dojmem. Stiffler jednou bez těch svých sprosťáren působil až divným dojmem. :) Ovšem nejlepší scény z celého filmu jsou ty z hodin tělocviku, ty bych doporučil shédnout opravdu všem, kdo se chtějí zasmát. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Producent David Dobkin režíroval některé scény, které se musely natáčet znovu, což trvalo 3 týdny. (HappySmile)
  • Skupina "The Ramona Dynasty" z Riverside v Kalifornii si ve filmu zahrála místní školní kapelu. (HappySmile)
  • Billy Bob Thornton si počas filmovania scény wrestlingu so Seannom Williamom Scottom zlomil nohu. (ladko)

Reklama

Reklama