Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako žák základní školy měl John Farley nadváhu a byl pravidelným terčem posměchu a šikany svého tělocvikáře, pana Woodcocka. O třináct let později z něj je štíhlý muž, který právě s úspěchem vydal knihu o hubnutí. Proto ho pozve starosta jeho rodného města, aby mu předal symbolický klíč od města jako poctu. S hrůzou však zjišťuje, že se jeho ovdovělá matka Beverly hodlá znovu provdat - za toho sadistu Woodcocka! John se jí snaží vysvětlit, že ho tělocvikář v mládí šikanoval a že je to zlý člověk. Matka nad tím jen mávne rukou. To už je na něj moc a vymýšlí plán, jak se Woodcocka zbavit. Odmítá přijmout fakt, že s člověkem, který mu zničil celé dětství, by mohl trávit rodinné Vánoce. Nezbývá mu než napnout všechny síly, aby ji od tak neuváženého kroku odradil a vyrovnal si s učitelem své vlastní účty... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (229)

genetique 

všechny recenze uživatele

Myslím, že hneď od začiatku aj Thornton vedel, že týmto filmom veľa nezarobí a tak sa aj celý dobu tváril. Znechutene a kyslo. A tak som sa potom celú dobu tváril aj ja. Keď vedel zahrať úchylného Santa Clausa, určite by zvládol aj zlovestného telocvikára. Ale keď sa nechce, tak sa nechce a pritom mohol mať film celkom slušné ambície. Pár vtipných momentov mal na svedomí hyperaktívny William Scott a jeho asistentka a ani Susan Sarandon nepomohla k úspechu. Zachraňovala to najlepšia scéna s prevráteným nemocničným lehátkom. Inak nič moc. 40%. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Pro mě fakt vtipná komedie se zabijáckym Billy Bob Thortonem. Jeho hodiny tělocviku mě fakt dostávaly, ale líbily se mi i vtipy mimo tělocvičnu. Velkej podíl na tom maj i ostatní herci. Sean William Scott je tu za slušňáka, ale byl mi sympatickej a Ethan Suplee prostě hrál Randyho z Earla a to mu jde nejlíp. Akorát ta blonďatá manažerka (nebo co to bylo) byla trapná. Moralita na závěr mi fakt nevadila, protože takhle to prostě v těchhle komediích chodí a prostě jsem se fakt zasmál. Nic víc, nic míň. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pan tělocvikář má tak extrémně jednoduchou a neoriginální zápletku,že i sebevíc zkušenější režisér by s tímto otřepaným blábolem těžko udělal něco víc,než se podařilo právě autorovi Mr.Woodcocka.Jediným pozitivem je,že má poměrně hodně krátkou stopáž a docela i slušný spád.Co se však odpustit nedá,je skutečně hodně omletý scenář,bez špetky nápadů,nulových zvratů a vlastně vše plyne od prvních vteřin tak,jak se dá očekávat,sice plynule,ale nezáživně.A především zde chybí i to základní koření všech komedií,tedy humor a vtip.Sem tam se člověk sice může poušklíbnout,ale těžko Pana tělocvikáře může označit za vyloženě zábavnou podívanou.Bohužel k tomu nepřispělo ani hvězdné obsazení.Součastná sázka na jistotu v komediích Seann William Scott je zde krutě mdlí,oproti svým ostatním rolím ušláplý a doslova se chvílemi trápí a třeba takový Ethan Suplee ho vtipem jasně přehrává.Též osvědčená hvězda Billy Bob se tu spíš nudí a vypadá jako by svou postavu odehrál jen z povinnosti.Je bez života,energie.Susan Sarandon pak už jen těmto dvěma nejiskřícím postavám přicmrndává a ani ona toho moc bohužel nerozhýbe.Mr.Woodock je zkrátka taková klišovitá rychlopovídka,která sice příjemně rychle uteče,ale v divákovi nezanechá absolutně žádný dojem. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak vcelku to byla docela prima komedie, i když z námětu a obsazení se dalo udělat víc. Zvláště z toho obsazení. Sean William Scott je tady celkem snesitelnej, ale Thornton už mě v té samé poloze od Bad Santy docela štve. Jasně, v Santovi to bylo bezva, ale časem se to omrzí a tady už je to chvilkama trapné. No a ani Susan Sarandon se sem moc nehodila. Několik vtipných scének tu ale je, příjemně to uteče a nebejt toho Thorntona a klasickýho morálního poselství na závěr, mohlo to být ještě víc fajn.50% ()

-dRaGoN- 

všechny recenze uživatele

Herecký potenciál byl umlčen již daleko předem kvůli špatnému scénáři. Woodcock (B.B. Thornton) jako postava má nad Farleyem (S.W. Scott) až příliš navrch. Scott zklamal, a marně bychom čekali na víc pošťuchování a adrenalinovější soupeření, které by se přelejvalo z jedné strany na druhou. 40% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Skupina "The Ramona Dynasty" z Riverside v Kalifornii si ve filmu zahrála místní školní kapelu. (HappySmile)
  • Billy Bob Thornton si počas filmovania scény wrestlingu so Seannom Williamom Scottom zlomil nohu. (ladko)
  • Při rozhovoru na začátku filmu v restauraci, kdy si hlavní hrdina Farley (Seann William Scott) stěžuje kamarádovi, že mu tělocvikář spí s mámou, má na sobě Farley částečně propocené triko, na němž se v jednotlivých záběrech mění množství potu. Chvílemi zasahuje až do textu, jindy zase pouze nad písmena. (snikrs)

Reklama

Reklama