Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

kotasbk 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie se zábavnými chvílemi (děda v záchvatu smíchu), ale většinou s trapnými nebo lépe řečeno s nechutnými scénkami (zvracení, žena v karavanu). Tentokrát mě Sean William Scott trochu zklamal a to jsem čekal a stále čekám na nějakou jeho prvotřídní roli v pořádné teenagerovské komedii. Hodnocení 45% a to díky Scottovi. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

"Od tvůrců Zahulíme uvidíme". Tohle bohužel naprosto platí. Film o ničem, kde se jen občas objeví slova jako péro, hovno atd, a divák se z toho má podělat smíchy. Režisér Danny Leiner nemá absolutně žádný talent snad na nic. Dramata by mu možná šla líp, protože jeho komedie jsou příšerně nudný a zasmát se u nich, to už je fakt svátek. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Balls Out je především a jen o postavě Garyho a hereckém výkonu Seann Williama Scotta, který tuto šílenou figurku ztvárnil. A výsledek je vážně mizerný. S.W.Scotta má hodně rád jak jako herce, tak především jako komika, tady to ale fakt neklaplo. Tedy, neřekl bych, že to byla rozhodně jeho vina, postava Garyho je totiž jednoduše špatně napsaná a vymyšlená a v mých očích byl Gary po celou dobu pouze trapným, nesoudně extravagantním pitomcem, kdy jsem ani vlastně netušil, jestli autoři zamýšleli, že má působit na diváka jako skutečně takový trouba a hňup, nebo je to naopak vlastně vykutálený lišák, nevím a toto rozhodování se mi navíc ani trochu nelíbí. No a jelikož hlavní postava, kolem které se točilo naprosto vše ostatní v tomto snímku, stála za prd, zbytek tak nemohl samozřejmě dopadnout o moc lépe, že? Zápletka je naivní, hloupá, nedržící pohromadě, většina vtipů vyzní do prázdna a navíc nejednou zavání i nemalou trapností, nechybí ani fekální humor, který mě osobně jinak vůbec jindy nevadí, ale i ten zde byl jaksi mimo, zkrátka komedie Balls Out mi přišla nesoudně šílená, přehnaně exhibiciózní, plná blbých vtipů a ještě blbějších postav. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

One man show v podání Seanna Williama Scotta ve filmu, kterej rozhodně neni určen pro intelektuály. Najdou se tam různý nechutnosti a při tenisu tam padaj hlášky typu "Který péro musíme vykouřit, abysme se dočkali spravedlivýho rozhodování?" nebo "Natrhni mu prdel a donuť ho, ať volíže sračky z tvýho velkýho ptáka." a řiká to dcera ředitele, který je 8 let. Mimochodem si nevzpomínám na jinej film, kde by dětská postava řekla nějakou vtipnou hlášku. To je docela vzácnost vtipná dětská postava. Randy Quaid je sice tady mezi herci uvedenej na druhym místě, ale zmizí cca v 10. minutě ze scény a už se po zbytek filmu prakticky neukáže. Ostatní herce ani neznám a většina z nich je tam jen tak do počtu. Je to taková buranská komedie poněkud fekálního charakteru. Kdo tenhle žánr nemá rád, ať si radši pustí něco od Godarda nebo Truffauta. Pro mě je to za slabší 4 hvězdy. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Poslední dlouhou dobu koukám z valné většiny na kvalitní komplikované snímky. Obyčejná americká komedie pro mě tedy byla příjemným zpestřením. Seann William Scott je naprosto ideální materiál do podobných filmů. Ve filmech tohoto typu se dokáže postarat o zábavu a na větší roli prostě nemá dostatek talentu. Vzhledem k tomu, že se jedná o americkou komedii ze školního prostředí, která je situována převážně na diváky, kteří se v tomto prostředí rovněž pohybují, a tak je hloupost očekávat nějaký sofistikovaný humor. Veškerá legrace je zde založena na otevřeném hovoření o kopulaci, nechutňačinách, trapných situacích, popřípadě kombinacích právě zmíněného. Já se musím zastydět a sportovně uznat, že se snímku v mých očích občas podařilo býti vtipným. Děj není nudný a stále se někam vyvíjí, což je v komediích tohoto typu klíčové k udržení divácké pozornosti. Po dlouhé době jsem si připomněl, jak otřesný je český dabing. Zejména v novodobých snímcích. Bohužel se snímek těší takové popularitě, že jej v orginále nebylo možné snadno sehnat a nebyl jsem ochoten důkladnějšímu hledání věnovat nějaké větší kvantum času. S ohledem k faktu, že v originálu by byl film nejspíš lepší, přimhouřím při hodnocení malinko oči. Nemohl bych se na filmy tohoto typu koukat denně, ale jednou za časrozhodně neuškodí, nechat si malinko vygumovat mozek. Viděno v rámci Společné výzvy s Lucinkou. Film nám vybrala uživatelka Asia_Power. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Scenár k filmu vyhral v roku 2005 súťaž "BlueCat Screenplay Competition" (súťaž amatérskych scenáristov) a už o niekoľko dní sa dostal k producentovi Petrovi Morganovi. (m.a.t.o.)
  • Když je Gary (Seann William Scott) u Changových doma, Chang (Justin Chon) na dědu mluví mandarínskou čínštinou se silným americkým přízvukem, děda mu ovšem odpoví vietnamsky. Očividně tedy nemluví stejným jazykem. (Axarus)
  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama