Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lee se vrací z psychiatrické léčebny, kam ji rodina umístila kvůli sklonům k sebeubližování. Dívka si najde práci u advokáta Edwarda Greye a odhodlaně bojuje s haldou kancelářských povinností. Když poprvé dostane od šéfa výprask za špatně napsaný dopis, její zjihlé srdce si uvědomí, že On je ten nejlepší. Od té doby se pro oba stane práce zdrojem skvělých potěšení - Grey vynálezavě trestá a Lee blaženě trpí. O mladou ženu však nepokrytě usiluje její přítel Peter. Zvítězí "láska" nebo chladný rozum? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (457)

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Celý problém, ktorý mám so Sekretárkou stojí a padá na mojich nesympatiách voči hlavným predstaviteľom, ktoré sú pri takomto type filmov dosť podstatné. Taktiež mi dvakrát nesadlo stelesnenie postáv hercami, avšak to skôr pripisujem špecifikácii Sekretárky aj ako komédie, hoci ja som sa vo viacerých prípadoch cítila skôr trápne ako pobavene, ale to nevadí. Posledným problémom je pre mňa absencia psychologickej línie filmu, čo mi v tomto prípade chýbalo veľmi, vzhľadom na to, čím sa snímok priamo alebo aspoň okrajovo zaoberá - alkoholizmus, sebapoškodzovanie, SM.. Bez toho na mňa pôsobí tak trochu plytko... No a ten happyend, oukej... Každopádne sa naozaj neviem rozhodnúť, som na rozmedzí silnejších 2 a slabších 3. ()

MIMI.kry 

všechny recenze uživatele

Film o temnějších praktikách a vztahových hrách, které přinášejí specifickým postavám osobitou radost a svérázné potěšení. Nejenom. Horor to není. Nicméně do mého tajemnějšího filmového světa se tento poměrně zábavný a netypicky romantický kousek celkem hodí. ()

Niki__Niki 

všechny recenze uživatele

To, čím Padesát odstínů chtělo být, ale atmosférou ani intimitou se mu to zdaleka tak nepovedlo. A to i přes to, že aktéři sekretářky nejsou tak "atraktivní". Schválně používám uvozovky, oba herci totiž mají šarm, je mezi nimi chemie a zahráli to dokonale. Myslela jsem, že Maggie není atraktivní herečka s pěknou tváří, ale změnila jsem názor a navíc její proměna filmem je skvělá. ()

kaze 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý stojí hlavne na skvelých hereckých výkonoch a svedčí o tom, že film vás môže stále niečim novým prekvapiť...každopádne zujímavá snímka, ktorú sa oplatí vidieť. ()

Sista 

všechny recenze uživatele

Zvláštní snímek, který má jednoduché poselství ve stylu Buď svá/svůj a budeš šťastná'ný. to Tetsuo: o žádné potvrzování ani ironizování patriarchálního řádu podle mě vůbec nejde.. ()

dvd-L 

všechny recenze uživatele

Jsem mile překvapený tolerancí jež diváci projevují k takovému filmu. Domnívám se že je to zčásti dáno tím že v každém z nás měrou různou dříme to či ono (popřípadě oboje). ()

Badel 

všechny recenze uživatele

Tři a půl. Film ujetej, ale zábavnej a natočený i zahraný je to fakt pěkně. Ale jestli je samotná myšlenka o nestandardní přitažlivosti nosná na celej film....těžko říct. Taková pěkná nezávislárna. ()

HuanCraven 

všechny recenze uživatele

První polovina nuda, pak to začne být o dost lepší. Měl jsem ale celou dobu pocit, že se film snaží být šokující, nebo aspoň výstřední a na první pohled to tak opravdu vypadá, ale když se nad tím člověk trochu zamyslí, tak tento film se drží předepsaného americko-pohádkového scénáře. PS: Co mě ale vážně vadilo, byla hlavní ženská postava v první půli, páč byla na zabití :oD ()

Gastovski 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda a zase nuda. To bylo fakt maso! Pár plácnutí po zadku a žížala v dopise - ó jak zvrhlá romantická komedie. Krom nahé Maggie Gyllenhaal na konci filmu to opravdu zanic nestálo. Ztráta času! ()

Meteorista 

všechny recenze uživatele

Celý film se mi zdálo, že nějak neví, čím chce tento snímek být. Motalo se to kolem dramatu, komedie, romantiky, ke konci trochu eroticky laděný. Celý snímek se táhl a nezachránil ho, bohužel, ani James Spader. Navíc ta sekretářčina hladovka byla přitažená za vlasy a konec vykonstruovaný, až hanba. Nikdy víc, ani jako mírně eroticky laděný film. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Strašná nuda, kde vtipného nebylo nic, chemie mezi dvěma hlavními aktéry nefungovla, romantika byla větší i ve frontě na finančím úřadě při podávání daňového přiznání. jedna hvězda za poselství, že i pomocí submisivity se můžete stát silnějším, respektive, když si přiznáte co jste a smíříte se s tím, ostatní to alespoń do určité míry začnou respektovat. ()

Naushika. 

všechny recenze uživatele

Nemám romantické filmy příliš v lásce, tohle bylo ale úplně jiné kafe, už jen kvůli naprosto reálným a zcela přirozeně uchýleným hrdinům. Krásně fungující vztah je zajisté vystavěný na lásce a oddanosti - ale kdo říká, že tyto musí demonstrovat jen velkolepé romantické skutky a něžné cukrování a nikoli místy drsná, ale stále latentně láskyplná hra na dominantního a submisivní s občasným výpraskem? Tento milý, místy příjemně vtipný film hezky vykresluje realitu Ds vztahů a mě pohladil po té lehce perverzní části mojí duše. ()

DHDV 

všechny recenze uživatele

Kde je hranice co pavažujeme za normální v oblasti intminích lidských vztahů? Nevíte? Tak ten to film se Vám to pokouší naznačit. Velmi dobrý a vůbec ne zbytečný film! ()

Ippolito 

všechny recenze uživatele

Až na to, že se jednalo o D/S pár, byl film naprosto průměrným snímkem na téma Jak Ona - asociální, neschopná a s osobními problémy - potká Pana Pravého, který taktéž není dokonalý. Nechápu to čtyřhvězdičkové haló v hodnocení ostatních, ale někoho možná BDSM tematika zaujala natolik, že u něj tenhle jinak úplně obyčejný romantický film stoupl na ceně. ()

mourinho 

všechny recenze uživatele

Netradiční, ale o to skvělejší námět se sice dal využít mnohem lépe a úchylněji, nicméně k pobavení dané zpracování bohatě stačilo. ()

Související novinky

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (více)

Reklama

Reklama