Reklama

Reklama

Invaze světů

  • USA H.G. Wells' War of the Worlds
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Civilizace je v ruinách, zemi napadla nepřátelská rasa. V okamžiku pokrývají impozantní "Walkers" celou planetu a ničí vše, co jim stojí v cestě. Mezitím, co si vetřelci podrobují město za městem a zanechávají za sebou jen lidské kostry, hledá jeden odhodlaný muž zbraň, která by zvrátila situaci. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Renie42 

všechny recenze uživatele

Takovou slátaninu jsem dlouho neviděla. Podle názvu mě to zaujalo, ale po schlédnutí se mi udělalo nevolno. Nemělo to hlavu ani patu, ty mimozemská monstra vypadali jako zvětšený hmyz, příběh naprosto nulovej. Je to jako pohádka, který je ale úplně ošklivá. Nevím proč, ale musela jsem to dokoukat, jak to všechno bláznivě dopadne. Několik dní se schovává v rozbořeným domě daleko od D.C., kam měl namířeno a najednou je tam. Že by se všichni hmyzáci nakazili vzteklinou, kterou do jednoho náhodou stříknul? Trapný. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Sem tam se tam projde obrovskej železnej krab s dvacetimetrovýma hnátama, a to je tak bohužel všechno. Nejen že je to strašná nuda, tak je to ještě natáčený na domácí kameru. Fakt hrůza. To i POVSTÁNÍ STROJŮ mě víc bavilo a ty kovový megachobotnice jsou v něm líp udělaný. [3324. hodnocení, 124. komentář, 9%, 9. nejhorší film] ()

Reklama

Avalon820 odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů, které jsem prostě nevydržel mít zapnuté dokonce. Toto bylo tak HROZNÉ, že to snad nikdo, kdo se na tvorbě podílel, nemohl myslet vážně. Ubohé, trapné a příšerné v každém směru, jednoduše propadák každým coulem, člověk žasne, že do tohoto někdo mohl vrazit peníze - 1 milion dolarů?! 5 korun už bylo moc. ()

TenPravy odpad!

všechny recenze uživatele

Jdu tak s kamarádem do půjčovny DVD a protože jsem minulý týden viděl Válku Světů, tak si s kamarádem řekneme, že to bude asi podobný...celý film je ve sklepě, kde občas vleze chapadlo a nějaký zmatený děda, asi na kodeinu, tam pořád cosi mluví, do toho zas chapadlo a světlo z baterky....dokoukáno do konce, jen proto, že nám nic jinýho nezbylo. ()

Han22 odpad!

všechny recenze uživatele

Jo přežil jsem to... ale řeknu Vám lidi, že tenhle film je v žánru sci-fi něco jako Lunetic v hudbě :-) Jen 4 základní věci, které mě sraly nejvíce: 1) Efekty, které vypadají jak z 80. let, případně radši nejsou vůbec ukázaný. Při prvním pohledu na obří kráčející cosi jsem si vzpoměl na klasický Souboj Titánů. 2) Neustálý WTF momenty, které vrcholí když jeden z hrdinů prostě zvedne kulisy chajdy, podleze ji a zevnitř otevře bez klíče předtím zamčené dveře, načež se oba hrdinové v této "pevnosti" skryjí. 3) Kněz a jeho desetiminutové monology o bohu jsou vskutku k nepřežití... připadal jsem si jak v nějaké sektě. 4) Celková naprosto totální nuda, demence, neakčnost a zoufalost. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Georgeova (C. Thomas Howell) syna Alexe si zahrál hercův vlastní syn Dashiell Howell. V česky dabované verzi se však ze syna Alexe stala dcera Alex. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama