Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (370)

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Zhudebnění songu Avril Lavigne Ska8erboy? Princezna a žabák? Paint it black? Life on the streets? Baletní špičky vs r´n b patičky? Sympatická herecká dvojka, pár příjemných songů, co vyšumí z hlavy jak levné šampaňské, průměrná notověkroková veselice pro náctileté publikum. A jedna parádní scéna. Hledej, šmudlo. 50% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem v hodně tance a muziky a veřil v málo Channing Tatuma, dostal jsem Tatuma jak nasráno a tanec s muzikou se konaly ve výrazně úsporným režimu. Jako rozumím tomu, že tohle je spíš pro ženský a Tatum je z jejich pohled asi dobrej na pohled, ale jeho herecký talent je na úrovni mojí činky, to je za trest ho sledovat hrát. Jinak příběh stokrát ohranej, ale s tím jsem do toho šel, takže to by nevadilo, to výše zmíněný už ano. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Najlepší tanečno-hudobno-romantický film, aký som kedy videl. Môj obľúbený herec tanečne exceluje, či už na začiatku na diskotéke, tak som si totiž vždy prial tancovať alebo vedľa auta, či na párty s priateľkou a nakoniec aj v záverečnej scéne. Piesne ako Made, Show me the money, Til the down, I'mma shine, Give it up to me a aj scénky boli vynikajúce. Dialógy konečne neboli naivné, ale boli realistické, príbeh sa mi tiež páčil. Snahu bojovať a poraziť vopred predurčovaný osud oceňujem. Vynikajúci romantický film, ktorý mi vždy pripomenie moje zážitky z minulosti, taktiež si spomeniem na svoje sny a veci, pre ktoré mám život rád. Tanec je jedna z vecí, pre ktoré mám svet rád. Taktiež úprimná čistá láska dvoch ľudí je ešte väčší dôvod. Chcel by som dodať, že aj navonok nespojiteľné sa môže spojiť a vyústiť do niečoho excelentného a nádherného. Vyzdvihujem veľa morálnych posolstiev, najmä silu priateľstva a lásku. Tanec je jedna z vecí, ktoré mám najradšej na svete a tento film mal skutočnú tanečnú dušu, pre mňa bol famózny. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

CJ ze San Andreas vybělal, zkrotl a začal trsat. A pokavaď jste viděli alespoň jeden film z těch, co se v nich hejbá prdelí, nebo školníma lavicema, nepřekvapí vás vůbec nic, protože Let's dance, to je děsně jednoduchej příběh plnej klišé, kterejma jsou tyhle přes kopírák psaný kousky oblepený. Ale co, ono v nich stejně nikdy nešlo tak o příběh, jako o ty rychlé pohyby těl a ty tady nejsou nejhorší, ikdyž ze židle mě taky nezvedly, k úžasu nedovedly a spolu s prkeným Tatumem a přepálenou stopáží i sem tam nudily, ale jednou se to dalo. 50% ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Tanečne-hudobné filmy to majú vždy ťažké a stoja oproti obrovskej kritike. Kôli tomu v poslednej dobe vznikajú samé hip-hopovo laďené pokusy, ktoré sú svojou ľahkosťou štýlovo zábavné, avšak hudobný žáner a väčne schematické scenáre zabránia celku emotívne sa rozvíjať. Škoda, pretože takto z toho má človek len prehliadku pekne zvládnutých tanečných kreácii. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Původně se měl film jmenovat "Music High". (HellFire)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. srpna 2006 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Severoamerické tržby byly 65,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 114,1 mil. (NIRO)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama