Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Lapa: sorry kamo ale asi nemas vkus i kdys kazdej neni na blaznivy komedie

Bubbo

Bubbo (hodnocení, recenze)

Najvtipnejší okamih filmu hneď na začiatku, . . . a máme tu dobrovolníka... XD

HAL

HAL (hodnocení, recenze)

Teda... Maggie Q je vážně pěkná holka, ale mohla by trochu přibrat.

stOKYi

stOKYi (hodnocení, recenze)

ja si nemôžem pomôcť.. ale ja som sa na tomto filme bavil.. hlavne na slepom učiteľovy ping pongu.. ale v úvode v tej reštauracii to nemalo chybu :)

Bay_watch

Bay_watch (hodnocení, recenze)

průměr prostě. pokud chcete vidět nějakej lepší film o pinčesu, tak jukněte na japonskej snímek "ping pong" :) fakt nářez

Ragimiri

Ragimiri (hodnocení, recenze)

No, nelze od toho očekávat zázraky, ale spíše jsem se tvářil pobaveně než znechuceně. Nicméně stačilo mi to vidět jednou, víckrát ne. ;)

Bay_watch

Bay_watch (hodnocení, recenze)

Renton: proč si myslíš, že to bude kravina? já se náhodou docela těšim. už mi docela chyběl nějakej film o pinčesu

IceCold

IceCold (hodnocení, recenze)

Nemozem komentovat ale hovorim: Kravinaaaaaaaa, radsej sa tomuto bludu vyhnite!!!

Reklama

Reklama