Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

uzzi 

všechny recenze uživatele

Ujetá komedie, která má asi dva opravdu vtipné okamžiky. Bohužel zbytek vsadil na ujetost a exotičnost prostředí a to na dobrý film nestačí. Rozhodně se nejedná o něco vyloženě špatného a film má tzv. mimózní účinek - čím víc jste opilý, zkouření atd. roste ve vás i výsledný dojem. Doufám, že podruhé to uvidím v tomhle stavu, jinak asi už ne. 50% ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Jako jednohubka příjemné, jako řádná parodie ucházející. Skóruj je takový dort pejska a kočičky, který se snaží přidat trochu toho a trochu onoho, ale nikdy neumí vychytat to správné množství. Citace Star Wars, bondovek a akčňáků z osmdesátek obecně jsou fajn, jenže když nejsou vtipy rozloženy rovnoměrně a polovina z nich vlastně není moc vtipná, ocitnete se v situaci, kdy na vás začne dotírat nuda. Fogler není úplně zlý, ale k sympaťákovi má daleko a Walken začíná být docela dost ohraný. Maggie Q v minišortkách se nicméně počítá. A malá role Masi Oka jakbysmet. 5/10 ()

Reklama

ganz 

všechny recenze uživatele

Kdyby jsme byli ve škole bylo by to za 3, prostě dobré, místy trapné, místy dobré. Přišli jsme do kina asi až 20 minut po začátku a vůec to nevadilo. Pokud jste schopni vypnout mozek a pouze sledovat obraz jako zombie, pobavíte se. Pokud si ujíždíte na bláznivých komediích, pobavíte se. Za jiných okolností film nedoporučuji. 50% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na Jacka Blacka už asi nezbyly peníze a tak to musela vzít neforemná věc, jménem Dan Fogler a ten mi vůbec nešel pod vousy. A tím pádem mi nesednul celej film, kterej byl na něm postavenej. Ale pár dobrejch věcí se tu našlo. Ping-pong jsem hrál a dodnes rekreačně pinkám, takže záběry ze zápasů mě bavily, jakkoliv byly nesymylný. Rozesmála mě i scénka s agentem a jeho cynkáli v propisce. Z herců bych vypíchnul Thomase Lennona, coby šílenýho dederona a pak pochopitelně Maggie Q, kterou prostě žeru. Mohla to bejt luxusní úletová komedie, ale s timhle režisérem, a zejména hlavním představitelem, to prostě nešlo. 40% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to jako fakt výborná bláznívá komedie a ještě s Walkenem, ale nakoenc z toho vyleza nevtipná kravina. Sice občas se podaří scéna u který se člověk pousměje, ale mockrát to fakt neni. Za prvé je problém v hlavním herci, sice úchylák je to solidní a háro má taky jako hovado, ale nějak ty vtipy od něj moc nefungujou, vlastně jako vtipy v celým filmu, dokonce jsou to občas i dobrý originální nápady, ale je to tak blbě zpracovaný, že to nakonec vyzní stupidně. Dál mi přišlo, že zápasy jsou značně zkrácený a to dost zbytečně, dalo se z nich vytěžit daleko víc, stejnětak je málo využitej potenciál Walkena, obleček měl fakt parádní, ale nakonec sem z jeho postavy měl dost rozpruplný pocity, stejně jako z celýho filmu ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama